Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Polna']mogłby ktos mi sprawdzić czy w beagle'ach jest Fatma z Celestynowskiego uroczyska i wysłaś sms ;)
693-652-730
bo nie mam potwierdzenia :([/quote]
Jak będe mieć katalog to sprawdze ;)

Posted

a ja bym się tego tak nie trzymała, co jest w Gazecie Wyborczej, gdyż na nasz ring dopisano o jedną rasę więcej aniżeli powinno być i rzeczywiście było w katalogu (co widziałam w związku).
Nie wiem, jak jest z innymi rasami.

Posted

[quote name='hachidori']Hej,

Jak juz emocje opadna, chyba,ze ktos moglby wczesniej :cool3: => to BARDZO slicznie prosze o podanie stawki Akit Amerykanskich

pozdrawiam
asia[/quote]

Akita Amerykański:
Psy:
kl.szczeniąt-1
kl.młodzieży-1
kl.pośrednia-3
kl.otwarta-1
Suki:
kl.szczeniąt-1
kl.młodzieży-1
kl.pośrednia-2
kl.otwarta-1

King charles spaniel:
Psy:
kl.championów-1
Suki:
kl.młodzieży-1
kl.pośrednia-1

Posted

[quote name='Dzidtka']bardzo prosze kogoś kto dzis wystawiał by napisał mi stawkę lhasa apso, na pewno duzo nie ma[/quote]

Lhasa Apso:
Psy:
kl.młodzieży-2
kl.pośrednia-1
kl.championów-1
Suki:
kl.młodzieży-2
kl.pośrednia-1
kl.championów-1

Gończe Polskie są na ringu 27.Wcgodzą po Petit Basset Griffon Vendeen (9 psy+suki) i po Gończych słowackich (3 psy + suki).

Husky są na ringu 24.Są po Samoyed (14 psy+suki).W katalogu piszę ,że wchodzą ok godz.11:00.

Posted

[quote name='Kenduś']A ja bardzo prosiłabym o stawkę chihuahua krótkowłosy :modla:, przynajmniej szczeniaczki i o której ma się zacząć i na którym ringu, bardzo proszkam :grins:[/quote]

Psy:
kl.szczeniąt-1
kl.młodzeiży-3
kl.pośrednia-2
kl.otwarta-1
Suki:
kl.szczeniąt-1
kl.młodzieży-1
kl.pośrednia-3
kl.otwarta-2
kl.championów-3

Posted

[quote name='Natalia27']Lhasa Apso:
Psy:
kl.młodzieży-2
kl.pośrednia-1
kl.championów-1
Suki:
kl.młodzieży-2
kl.pośrednia-1
kl.championów-1

Gończe Polskie są na ringu 27.Wcgodzą po Petit Basset Griffon Vendeen (9 psy+suki) i po Gończych słowackich (3 psy + suki).

Husky są na ringu 24.Są po Samoyed (14 psy+suki).W katalogu piszę ,że wchodzą ok godz.11:00.[/quote]
Serdeczne dzięki a prosze podaj mi jeszcze stawkę suk rasy Shar Pei w kl. otwartej.

Posted

Witajcie!
Zwiazek we Wroclawiu sie nie popisal,nie ma zadnych wiadomosci,nawet planu sedziowania.Bardzo prosze napiszcie o ktorej jutro wchodza na ring Dogi Argentynskie i jak sie komus bedzie chcialo to o stawke tez poprosze.

Posted

"Biedni " posiadacze katalogu wrocławskiego- baaardzo proszę o staweczkę chińskich grzywaczy i które w kolejności wchodzą na ring :modla: ( o imiona psów nie mam już odwagi prosić:oops: ) ale przynajmniej suki otwarta.

Posted

Bardzo proszę gdyby ktoś był tak miły i miał katalog o podanie o której godzinie wchodzą sznaucey miniaturowe pieprz i sól suki. A gdyby jeszcze podał mi ktoś stawkę suk w klasie pośredniej było by bosko. Boję się prosić o to jakie są to suczki byłoby to nadmiernym wykorzystywaniem i kłopotem. Bardzo proszę chociaż o te podstawowe info.:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: