Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do zaprzyjaźnionej lecznicy w tym tygodniu przyniesiono taką śliczną kociczkę:loveu:
Nie znam się na rasach kotów ale przypomina mi nieco kota norweskiego leśnego (może ktoś, kto zna się bardziej podpowie inną rasę?).

Kocica jest młoda, oceniana na około 2 lata (może mniej), ma dłuższe futerko, zwłaszcza przy pyszczku i na ogonie, jest przemiła, lgnie do ludzi, ciągle się ociera o nogi i mruczy.
W lecznicy nie może zostać na stałe dlatego poszukiwana jest osoba, która chciałaby ją adoptować. A może słyszeliście, że komuś zginął taki kot?

Kontakt w sprawie adopcji:
Gabinet weterynaryjny Wet-Medyk
WARSZAWA
tel. 022 638 38 38
Proszę dzwonić w godzinach otwarcia gabinetu:
pon.-pt. 8-21
sob.-nd. 10-15

Posted

Upsss... zapomniałam napisać dość istotnej informacji - miasto Warszawa.
Chyba nie jest wysterylizowana (przynajmniej nie była sterylizowana w lecznicy), trafiła do lecznicy ze 3 dni temu, została dokładnie obmacana i póki co nie wyglada też, żeby była w ciąży.

Posted

[quote name='GPooLCLD']Equus prześliczna jest:loveu:

jak możesz mi to robić , zawsze chciałam mieć kota
:placz:

Bierz, śliczna i milutka jest, cały czas się wyleguje na kolanach Pani Doktor, jak tylko ma przerwę między pacjentami!

Posted

Equus napisał(a):
Bierz, śliczna i milutka jest, cały czas się wyleguje na kolanach Pani Doktor, jak tylko ma przerwę między pacjentami!

jakbym mogła , to bym wzięła :(

Na pewno szybko znajdzie domek !

Posted

Nie wiem, myślę, że panie wet. sprawdziły:roll:... Ja bym to zrobiła w pierwszej kolejności, bo niby może mieć, choć ona zapewne rasowa/rodowodowa nie jest, tylko pewnie jakaś mieszanka rasopodobna.

Posted

Kiciam ma już zaklepany dom:multi: (ponoć prawie się o nią pobili :cool3:)!!! Zostanie w lecznicy jeszcze jakieś 2 tygodnie i jeśli nie pojawi się właściciel to mała trafi do nowego domu. Dzięki wszystkim za zainteresowanie i pomoc!
Jeśli ktoś może to proszę o wpisanie tej dobrej wiadomości na "miau".

Posted

Equus napisał(a):
Kiciam ma już zaklepany dom:multi: (ponoć prawie się o nią pobili :cool3:)!!! Zostanie w lecznicy jeszcze jakieś 2 tygodnie i jeśli nie pojawi się właściciel to mała trafi do nowego domu. Dzięki wszystkim za zainteresowanie i pomoc!
Jeśli ktoś może to proszę o wpisanie tej dobrej wiadomości na "miau".

Prowadzę wątek, to napiszę :D
Super :):multi: