Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ahhh co to będzie jak dotrą :) mmmm radosne kochane staruszki..oczywiscie zdasz nam relacjee jak spędziły pierwszy dzień w domu :)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano zdjęcia zrobię. Trochę się o nie martwię bo będzie to całkiem nowe miejsce, nowe psiaki wokół, a one bardzo leciwe są. Ale na początku i tak będą spacerowały tylko ze mną i powoli będą zapoznawane z innymi psiakami. Nie mam pojęcia też jak zareagują na koty.

Posted

Do katów są łagodne w tym Dt co są teraz jest pare kotków.
A Lisio nie jest lękliwy i szybko się klimatyzuje w nowym miejscu, gorzej z Pieguską ona jest bardziej bojaźliwa a Lisio raz dwa i odnajduje się w nowej sytuacji.

Posted

Jak ktoś chce po komentować domy tymczasowe to proszę tu jest wątek DT, gdzie psiaki miały być szczęśliwe a żyły w straszliwych warunkach za wielkie pieniądze.
Po kilka upchane w jednym boksie, brała 10-20zł za dobe! To można komentować i obrażać osobę która przez tyle czasu brała psy, wszyscy myśleli że będą miały dobrze a one miały gorzej niż w schronisku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc[/url]

Poczytajcie ostatnie posty to jest szok!:angryy:

Posted

Cioteczki pilnie potrzebna gąbka goramacynowa (to takie coś nasączone antybiotykiem bardzo drogie, używane na chirurgii , czasem w stomatologi). Popytajcie jeśli ktoś ma znajomych w tej branży, gdyby mieli coś takiego , może być trochę przeterminowana (nowa kosztuje podobno 450 zł)

Posted

[quote name='Tia']Jak ktoś chce po komentować domy tymczasowe to proszę tu jest wątek DT, gdzie psiaki miały być szczęśliwe a żyły w straszliwych warunkach za wielkie pieniądze.
Po kilka upchane w jednym boksie, brała 10-20zł za dobe! To można komentować i obrażać osobę która przez tyle czasu brała psy, wszyscy myśleli że będą miały dobrze a one miały gorzej niż w schronisku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc[/url]

Poczytajcie ostatnie posty to jest szok!:angryy:[/QUOTE]

Poczytałam i jestem w szoku.... Dziewczyny to trzeba nagłośnić na 1 stronie, aby nie decydowały się na ten hotelik następne cioteczki..... Jak można tak nabierać ludzi????

Posted

Pieski są już u mnie. Lisio jest podekscytowany, Pieguska zdezorientowana. Są teraz w oddzielnym pomieszczeniu bo muszą się zaprzyjaxnić stopniowo z psiakami, szczególnie z domową Dziunią, która jest na nie zła:-) i szczeka okrutnie jak są razem. Teraz są już bardzo spokojne i grzecznie sobie siedzą, leżą. Zdjęcia zrobię jak wrócę z pracy po 14. Po południu będzie pełne ale powolne zapoznawanie z terenem.
Lisio jest bardzo żwawym kawalerem jak na swoje lata. Pieguska podąża za nim krok w krok. Troszkę zjadły śniadanka, wyżarły serduszka z misek i wymemłały ryż....
A teraz na chwilkę uciekam. Pieski zostają pod nadzorem córki.

Posted

O super, że już są u Ciebie:)
Czekamy na dalsze relacje i zdjęcia:D
Teraz zaczyna się ich nowe życie, cioteczki ale nadal brakuje deklaracji stałych, kto pomoże finansowo?

Posted

[quote name='mestudio']Pieski są już u mnie. Lisio jest podekscytowany, Pieguska zdezorientowana. Są teraz w oddzielnym pomieszczeniu bo muszą się zaprzyjaxnić stopniowo z psiakami, szczególnie z domową Dziunią, która jest na nie zła:-) i szczeka okrutnie jak są razem. Teraz są już bardzo spokojne i grzecznie sobie siedzą, leżą. Zdjęcia zrobię jak wrócę z pracy po 14. Po południu będzie pełne ale powolne zapoznawanie z terenem.
Lisio jest bardzo żwawym kawalerem jak na swoje lata. Pieguska podąża za nim krok w krok. Troszkę zjadły śniadanka, wyżarły serduszka z misek i wymemłały ryż....
A teraz na chwilkę uciekam. Pieski zostają pod nadzorem córki.[/QUOTE]

:D :D :D wspaniałe wieści!! :D

Posted

właśnie 70 zł brakuje :(!!! czy ktos sie dołozy ?
noo i Aquifere czy wpłynęły jakies nowe wpłaty ? ja wysyłałam w piątek bodajze pieniażki.. a i ile wyniósł transport? musze napisać to na pierwszej..:)

Posted

Jesteśmy już po wstępnym zapoznaniu się z terenem. Lisio bardzo ładnie spaceruje, niczym się nie przejmuje. Jego dziewczyna jest jednak pełna obaw i trzyma się jego boku pilnie obserwując czy nie podchodzi się do niej za blisko. Chwilami zerka na mnie do góry, wtedy wyciągam do niej rękę i delikatnie podsuwam pod nos. Jednak jeszcze nie pozwala świadomie się pogłaskać. A jak głaskam ją kiedy nie widzi to zaskoczona stara się odejść dalej. Troszkę to potrwa zanim się przyzwyczai do nowej sytuacji. Bez problemu zaakceptowała zaś moją córkę.
Lisiowi trzęsą sie łapki jak stoi w miejscu, czy ktoś to wcześniej widział?
[img]http://img185.imageshack.us/img185/275/26052010001.jpg[/img]

Posted

Przepraszam, że tak po jednym wstawiam, ale jak wstawiam więcej niż jedno to widac tylko jedno, a drugie się nie otwiera.

[img]http://img46.imageshack.us/img46/1171/26052010006.jpg[/img]

Posted

[B]Link do wątku - protest przeciw reklamie PLAY: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186417-Sprzeciw-wobec-nowej-BARBARZY%C5%83SKIEJ-REKLAMIE-FIRMY-PLAY-WY%C5%9ALIJ-SKARG%C4%98%21%21%21?p=14756204#post14756204"]http://www.dogomania.pl/threads/186417-Sprzeciw-wobec-nowej-BARBARZY%C5%83SKIEJ-REKLAMIE-FIRMY-PLAY-WY%C5%9ALIJ-SKARG%C4%98!!!?p=14756204#post14756204[/URL]

Super zdjęcia :D :D :D
[/B]

Posted

[quote name='Angel']właśnie 70 zł brakuje :(!!! czy ktos sie dołozy ?
noo i Aquifere czy wpłynęły jakies nowe wpłaty ? ja wysyłałam w piątek bodajze pieniażki.. a i ile wyniósł transport? musze napisać to na pierwszej..:)[/QUOTE]

Transport już pisałam kilka krotnie wyniósł 350zł:)

A fotki cudowne:D
Widać, że czują się u Ciebie wspaniale:loveu: