Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Dziś poszło ode mnie 50 zł dla zakochanej pary. Niech mają posag na nową drogę życia.[/QUOTE]

Zacytuję samą siebie, żeby nie było nieporozumień- moje 50 zł też jest jednorazowe niestety, ale nie zapomnę, bo młoda para jest " na dorobku":lol::lol::multi:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='OlaLola']Powiedzcie czy psiaki mają ogłoszenia?
Allegro?[/QUOTE]

Nie jeszcze nie mają żadnych ogłoszeń ani Allegro.
Poczekajmy jeszcze z tym trochę aż trafią do DT, będziemy więcej o nich wiedzieć, jakie są i wgl.

Posted

Lepiej późno niż wcale ;p ja mam słabość do psich par.... teraz chce zrobić bazarek, ale nie wiem czy na jakąś psią parę, czy na psiaki z powodzi, czy na koty, czy na co.... Ehhh ciężko wybrać....
Ale mam nadzieję, że jak Lusia i Piegusek trafią do Dt poznamy je troszkę i dzięki temu szybko znajdą dom na tą psią emeryturkę.

Posted

[quote name='Aquifere']Pieniądze na transport wysłane, powinny dotrzeć jutro:)[/QUOTE]

Super, transport jest jednak w Środę!:)

Posted

Witam , bardzo mnie poruszył los tych dwóch psich istotek , niestety dopiero po 15 czerwca mogę deklarować ok. 10. zł mies- niewiele...::roll:

Posted

Aanka dla tych psiaków to 15zł miesięcznie to dużo! :D
Dziękujemy !
Dziś nie miałam czasu porozsyłać wątku więc postaram jutro to zrobić...
I mam nadzieje że uzbieramy całą kwotę :loveu:
Bo jak tej parze odmówić!

Posted

[quote name='aanka']Witam , bardzo mnie poruszył los tych dwóch psich istotek , niestety dopiero po 15 czerwca mogę deklarować ok. 10. zł mies- niewiele...::roll:[/QUOTE]
Dziękujemy aanka:lol: Nawiasem mówiąc, jesteś jedyną osobą z ponad 50, do których wysłałam zaproszenie na wątek, jaka odpowiedziała.
Bardzo dziękujemy w imieniu zakochanej pary.

Posted

[quote name='danka4u1']Dziękujemy aanka:lol: Nawiasem mówiąc, jesteś jedyną osobą z ponad 50, do których wysłałam zaproszenie na wątek, jaka odpowiedziała.
Bardzo dziękujemy w imieniu zakochanej pary.[/QUOTE]

:o :o :o :o

danka, mogłaś zrobić sobie takie zestawienie, kto marnuje Twój czas ;)

Posted

[quote name='__Lara']:o :o :o :o

danka, mogłaś zrobić sobie takie zestawienie, kto marnuje Twój czas ;)[/QUOTE]
Mnie czasu nie szkoda dla Romea i Julii. Wprawdzie odnoszę wrażenie, że jakiś złodziej kradnie mi ten czas, bo z niczym nie mogę zdążyć, ale kasy mam jeszcze mniej i na pewno nie starczy dla tylu potrzebujących, więc dzielę się tym, co mam.

Posted

Ja wątek zaznaczyłem i cały czas obserwuję. Zadeklarować się odpowiedzialnie nie mogę, zanim nie pójdzie do adopcji inny, jeden z wielu moich "deklarowiczów"...

Gdy dowiedziałem się o Lisiu i Piegusce, zaraz podesłałem info na wątek "dwupaków". Na razie tylko tyle mogłem...

Posted

Zdjęcie, a którym są przytuleni - REWELACJA!!! Czy może ktoś w dużym skrócie napisać co w chwili obecnej się dzieje z psiakami?? <żebym nie musiała przeglądać prawie 70 stron...>

Posted

[quote name='Diora']Zdjęcie, a którym są przytuleni - REWELACJA!!! Czy może ktoś w dużym skrócie napisać co w chwili obecnej się dzieje z psiakami?? <żebym nie musiała przeglądać prawie 70 stron...>[/QUOTE]

No więc psiaki są teraz w chwilowym DT, w środę zostaną przetransportowane do Kozienic do DT, w którym będą żyć do końca życia, chyba że znajdzie się domek stały:) Lecz brakuje jeszcze deklaracji:(

Posted

Będą w DT domowym, to jest raczej osoba prywatna.
Tak DT jest płatny, 250zł za 1 psa, lecz jak jeden z jej tymczasowych podopiecznych znajdzie dom to wtedy będziemy płacić tylko z jednego pieska.

Posted

[quote name='OlaLola']Masakra.... to nie jest pomoc zwierzęciu to jest czysty zarobek...[/QUOTE]

Przykro się czyta takie głupie komentarze od osoby, która ani trochę nie zna mnie, mojej prywatnej działalności i nic o mnie nie wie. Nawet nie masz człowieku pojęcia ile zwierząt mam pod swoją własną opieką na moim własnym utrzymaniu, a wypowiadasz się jak prostak.