Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']To bedziesz juz o rok starsza :)[/QUOTE]
Dziewczyny się pewnie teraz lansują na Dniu Ziemi ... no, ciekawam, ciekawam, kciuki trzymam :)

Posted

[quote name='E-S']Dziewczyny się pewnie teraz lansują na Dniu Ziemi ... no, ciekawam, ciekawam, kciuki trzymam :)[/QUOTE]

Oj lansowałyśmy się :) Ja musiałam się zmyć po 18, wyadoptować Czaputka do najlepszego domu (dla niewtajemniczonych - na weekend był u mnie pies przyjaciól, zrobił totalną furorę, mnóstwo osób się nim interesowało, w końcu założyłyśmy mu chusteczkę "Szukam domu" ;) i "naganiałyśmy" na niego domki dla psiaków ze schronisku ;) Czapi też wzięty ze schroniska, to przyczyni się dla swoich towarzyszy, którzy jeszcze czekają ;)
Sisi pięknie lansowała się w swojej chusteczke i sporo osób było nią zainteresowanych :D :D :D Porozdawałyśmy z Madalleną numery telefonów, może idealny domek zadzwoni...

Posted

[quote name='Madallena']To bedziesz juz o rok starsza :)[/QUOTE]

My też:-)

Sisi jest cudnej urody, jest taka jak na fotkach, no..może ciut ładniejsza na żywo:-)
To ja następnym razem biorę Teresę, będzie żywą piękną reklamą wszystkich psiaków schroniskowych:-)
A na Flipka mojego kurdupelka tylko patrzyli:-( I na Bezę:-(
I dwóch dobrych panów chciało nakarmić nasze psy resztką hamburgera i połowką kanapki ze smalcem. Proponowali by pieski zjadły.
Musiałyśmy dość biednie wyglądać. Ja, Golf i Paulina78.
Następnym razem położę pudełko z drobnymi, niech wrzucają....
Tak wyglądało lansowanie się co niektórych dziewczyn i cih psów....

Ale wiecie dziewczyny, to jest żałosne, co ci faceci sobą reprezentowali, chcieli oddać to co sami jedli, albo juz nie mogli, albo sądzili, że jak nakarmią tym psa co nie ma domu, to będzie w niebie plus. Z 1 strony myślę sobie, kierowali się implusem, pies w chustce, że szuka domu, on pałaszuje, więc zapragnął nakarmić głodnego, czyli spełnić uczynek miłosierny względem ciała.
A z 2 strony, chcieć oddawać nam nadgryzione żarcie, bo psy nie mają domu? To takie prymitywne myślenie, że jak pies szuka domu to co, zje tą resztkę hamburgera czy resztki smalcu...:-( Te psy na głodne nie wyglądały, wprost przeciwnie, utuczone jak wieprzki.

Sisi nie przejmowała się za bardzo tłumem, Flip aż za bardzo.
Ogólnie było fajnie, fajne dziewczyny my wszystkie jesteśmy:-)

Posted

Generalnie zadna z osoba zainteresowanych Sisi nie miala zlotych klamek, wiec mozemy zaczynac oglaszanie jej :)

Sisi zgubila polowe kudlow. tzn zgubila je na mnie :) I wiecie co? no zmeczona byla, nie powiem. Ale zamiast pasc i spac ona ... odreagowuje i bawi sie ! rany, co to za pies!

Milo bylo zobaczyc coponiektore nicki na zywo ;)

Posted

[quote name='Awit']

I dwóch dobrych panów chciało nakarmić nasze psy resztką hamburgera i połowką kanapki ze smalcem. Proponowali by pieski zjadły.
Musiałyśmy dość biednie wyglądać. Ja, Golf i Paulina78. [/QUOTE]

E tam, jakbyście źle wyglądały to chcieliby Was nakarmić a nie psy :)

[QUOTE] Następnym razem położę pudełko z drobnymi, niech wrzucają.... [/QUOTE]

I to jest bardzo dobry pomysł :)

[QUOTE]Ogólnie było fajnie, fajne dziewczyny my wszystkie jesteśmy:-)[/QUOTE]

No masz, dogomaniaczki rules :)
Szkoda, że domy ze złotymi klamkami Waszych piesków nie porwały ze sobą ... ale może zadzwonią ?

Posted

ja również widziałam Sisi pięknotkę namawiałam rodziców na Sisi ale się oczywiście nie zgodzili bo jest już jeden psiak bla bla bla ...

Sisi jest taka kochaniutka ze już zagościła u mnie na tapecie w komputerze :)

Posted

Ha!
Mowilam ze lepiej sie Krolewna prezentuje na zywo :) Zobaczcie ile fanek przybylo :)

Sisi nie potrafi zachowywac sie wsrod ludzi. Darla papuge na wsystkie psiaki! Wstydu mi narobila!

Posted

[quote name='Madallena']Ha!
Mowilam ze lepiej sie Krolewna prezentuje na zywo :) Zobaczcie ile fanek przybylo :)

Sisi nie potrafi zachowywac sie wsrod ludzi. Darla papuge na wsystkie psiaki! Wstydu mi narobila![/QUOTE]

Pokazywała, że to ona jest gwiazdą !!! I na nią trzeba zwracać uwagę :D

Posted

[quote name='Madallena']a to racja :)
Szczek ma taki...wiejski :) dobry na podworko :D[/QUOTE]

No weź ;) bo jeszcze się ktoś zasugeruje ;) Sisi do księżniczka, na podusię a nie na podwórko ;)

Posted

No to nie podlega zadnej dyskusji :)

Ale ten szczek kojarzy mi sie z takimi szaroburymi spasionymi resztkami ze stolow wiejskimi szczekaczami, ktore maja ochote zjesc mnie przez siatke :)

Posted

Ps. [B]Do Awit[/B] - wyglądasz jak siostra własnej córki :)[/QUOTE]

Abrakadabra dziękuję, staram się jak mogę stawić czoło upływającemu czasowi:-)

To Sisi tak szczekała do końca tego Święta.....
Nooo wszyscy misieli widzieć i słyszeć, że dama zaniepokojona tym hałasem

Posted

Strzała Karolinka :)

Powiem Wam, ze pakiety pieknie zostawiane sa na spacerkach. Nawet sika kilka razy.

Chyba Sisi probuje byc typem Alfa. Po kazdym siknieciu w obecnosci innych suk "sprzata po sobie" czyli obciera poduchy o trawe.

Normalnie tak sie cieszy jak wraca do domu!

acha! w drodze powrotnej do domu przechodzilysmy przez lake. Poznala "swoje" i tak pognala pod furtke, ze nic nie slyszala. DOM DOM! musiala byc pierwsza.

Ogon w gorze i leci!!!

Tak samo zachowuje sie jak wracamy do domu. Kilka dni temu prosic ja musialam, zeby do klatki weszla. Winda - ojojoj. A teraz? Pelnoprawna mieszkanka MIASTA!