E-S Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Madallena']To bedziesz juz o rok starsza :)[/QUOTE] Dziewczyny się pewnie teraz lansują na Dniu Ziemi ... no, ciekawam, ciekawam, kciuki trzymam :) Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='E-S']Dziewczyny się pewnie teraz lansują na Dniu Ziemi ... no, ciekawam, ciekawam, kciuki trzymam :)[/QUOTE] Oj lansowałyśmy się :) Ja musiałam się zmyć po 18, wyadoptować Czaputka do najlepszego domu (dla niewtajemniczonych - na weekend był u mnie pies przyjaciól, zrobił totalną furorę, mnóstwo osób się nim interesowało, w końcu założyłyśmy mu chusteczkę "Szukam domu" ;) i "naganiałyśmy" na niego domki dla psiaków ze schronisku ;) Czapi też wzięty ze schroniska, to przyczyni się dla swoich towarzyszy, którzy jeszcze czekają ;) Sisi pięknie lansowała się w swojej chusteczke i sporo osób było nią zainteresowanych :D :D :D Porozdawałyśmy z Madalleną numery telefonów, może idealny domek zadzwoni... Quote
Awit Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Madallena']To bedziesz juz o rok starsza :)[/QUOTE] My też:-) Sisi jest cudnej urody, jest taka jak na fotkach, no..może ciut ładniejsza na żywo:-) To ja następnym razem biorę Teresę, będzie żywą piękną reklamą wszystkich psiaków schroniskowych:-) A na Flipka mojego kurdupelka tylko patrzyli:-( I na Bezę:-( I dwóch dobrych panów chciało nakarmić nasze psy resztką hamburgera i połowką kanapki ze smalcem. Proponowali by pieski zjadły. Musiałyśmy dość biednie wyglądać. Ja, Golf i Paulina78. Następnym razem położę pudełko z drobnymi, niech wrzucają.... Tak wyglądało lansowanie się co niektórych dziewczyn i cih psów.... Ale wiecie dziewczyny, to jest żałosne, co ci faceci sobą reprezentowali, chcieli oddać to co sami jedli, albo juz nie mogli, albo sądzili, że jak nakarmią tym psa co nie ma domu, to będzie w niebie plus. Z 1 strony myślę sobie, kierowali się implusem, pies w chustce, że szuka domu, on pałaszuje, więc zapragnął nakarmić głodnego, czyli spełnić uczynek miłosierny względem ciała. A z 2 strony, chcieć oddawać nam nadgryzione żarcie, bo psy nie mają domu? To takie prymitywne myślenie, że jak pies szuka domu to co, zje tą resztkę hamburgera czy resztki smalcu...:-( Te psy na głodne nie wyglądały, wprost przeciwnie, utuczone jak wieprzki. Sisi nie przejmowała się za bardzo tłumem, Flip aż za bardzo. Ogólnie było fajnie, fajne dziewczyny my wszystkie jesteśmy:-) Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Generalnie zadna z osoba zainteresowanych Sisi nie miala zlotych klamek, wiec mozemy zaczynac oglaszanie jej :) Sisi zgubila polowe kudlow. tzn zgubila je na mnie :) I wiecie co? no zmeczona byla, nie powiem. Ale zamiast pasc i spac ona ... odreagowuje i bawi sie ! rany, co to za pies! Milo bylo zobaczyc coponiektore nicki na zywo ;) Quote
E-S Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Awit'] I dwóch dobrych panów chciało nakarmić nasze psy resztką hamburgera i połowką kanapki ze smalcem. Proponowali by pieski zjadły. Musiałyśmy dość biednie wyglądać. Ja, Golf i Paulina78. [/QUOTE] E tam, jakbyście źle wyglądały to chcieliby Was nakarmić a nie psy :) [QUOTE] Następnym razem położę pudełko z drobnymi, niech wrzucają.... [/QUOTE] I to jest bardzo dobry pomysł :) [QUOTE]Ogólnie było fajnie, fajne dziewczyny my wszystkie jesteśmy:-)[/QUOTE] No masz, dogomaniaczki rules :) Szkoda, że domy ze złotymi klamkami Waszych piesków nie porwały ze sobą ... ale może zadzwonią ? Quote
Aleksa. Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Widziałam ją dzisiaj ale nie wiem z kim była ale jest przecudowna:) Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 ze mną, albo jak byłam po ciasta i chleb ze smalcem to z karoliną albo Andzike i Malagos się tam jeszcze pałętała :D a gdzie byłaś ? Quote
Aleksandra:) Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ja również widziałam Sisi pięknotkę namawiałam rodziców na Sisi ale się oczywiście nie zgodzili bo jest już jeden psiak bla bla bla ... Sisi jest taka kochaniutka ze już zagościła u mnie na tapecie w komputerze :) Quote
Abrakadabra Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Faktycznie - jest PIĘKNA.... A imię adekwatne do wyglądu :) Ps. [B]Do Awit[/B] - wyglądasz jak siostra własnej córki :) Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Ha! Mowilam ze lepiej sie Krolewna prezentuje na zywo :) Zobaczcie ile fanek przybylo :) Sisi nie potrafi zachowywac sie wsrod ludzi. Darla papuge na wsystkie psiaki! Wstydu mi narobila! Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Madallena']Ha! Mowilam ze lepiej sie Krolewna prezentuje na zywo :) Zobaczcie ile fanek przybylo :) Sisi nie potrafi zachowywac sie wsrod ludzi. Darla papuge na wsystkie psiaki! Wstydu mi narobila![/QUOTE] Pokazywała, że to ona jest gwiazdą !!! I na nią trzeba zwracać uwagę :D Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 a to racja :) Szczek ma taki...wiejski :) dobry na podworko :D Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Madallena']a to racja :) Szczek ma taki...wiejski :) dobry na podworko :D[/QUOTE] No weź ;) bo jeszcze się ktoś zasugeruje ;) Sisi do księżniczka, na podusię a nie na podwórko ;) Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 No to nie podlega zadnej dyskusji :) Ale ten szczek kojarzy mi sie z takimi szaroburymi spasionymi resztkami ze stolow wiejskimi szczekaczami, ktore maja ochote zjesc mnie przez siatke :) Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Oczywiscie, ze mialam aparat na DZ ale nie zrobilam ani jednego zdjecia :roll: czy ktos cos ma? Quote
Marta67 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 może będą dzwonić po księżniczkę naszą ;) dziwie się, że złote klamki się nie pojawiły po swoją :D w końcu ona wyszła z zamku :) Quote
Aleksandra:) Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Sisi ma bardzo ładny głosik i nie wiejski ! :):) oby maleńka znalazła dom ze złotymi klamkami:D i dobrymi ludźmi :) Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Ola, pokaz co jest na Twojej tapecie:) Masz jakies fotki z DZ? Quote
Awit Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ps. [B]Do Awit[/B] - wyglądasz jak siostra własnej córki :)[/QUOTE] Abrakadabra dziękuję, staram się jak mogę stawić czoło upływającemu czasowi:-) To Sisi tak szczekała do końca tego Święta..... Nooo wszyscy misieli widzieć i słyszeć, że dama zaniepokojona tym hałasem Quote
karolina_g_k Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ona nie przez halas dziamgolila tylko na wszelkie przechodzace psy ;) Witam wszystkich :) Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Strzała Karolinka :) Powiem Wam, ze pakiety pieknie zostawiane sa na spacerkach. Nawet sika kilka razy. Chyba Sisi probuje byc typem Alfa. Po kazdym siknieciu w obecnosci innych suk "sprzata po sobie" czyli obciera poduchy o trawe. Normalnie tak sie cieszy jak wraca do domu! acha! w drodze powrotnej do domu przechodzilysmy przez lake. Poznala "swoje" i tak pognala pod furtke, ze nic nie slyszala. DOM DOM! musiala byc pierwsza. Ogon w gorze i leci!!! Tak samo zachowuje sie jak wracamy do domu. Kilka dni temu prosic ja musialam, zeby do klatki weszla. Winda - ojojoj. A teraz? Pelnoprawna mieszkanka MIASTA! Quote
Marta67 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no to super :) miejska dziewczyna z domieszką wiejskiej hihi :D wybuchowa mieszanka :D takiej ze świecą szukać :D Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 W kazdym razie jak nie ma zlotych klamek to nie wydawajcie ........... Quote
Recommended Posts