Borówka16 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jestem na wątku naszej Sisi vel Megi ;) Zapraszam na główny wątek naszego przytuliska :) Link :http://www.dogomania.pl/threads/184024-Psiaki-z-quot-Przytuliska-dla-zwierząt-w-Głownie-quot-błagają-o-tymczaski-i-1-!!!/page2 Quote
Awit Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sisi laleczko, przybędziesz do Warszawy:-) będziesz domku szukała dla siebie i towarzyszy Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Sisi! Pakuj manatki! jedziemy o Ciebie z Andzike! Dziewczny, Sisi prosi o wsparcie! na benzyne (ok 50 zl) i pobyt w DT! Prosimy, pomozcie slicznej! Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Sisi niedlugo wsiadzie do samochodu TZa mamanabank i rpzyjedzie do niej. Tam bedzie oczekiwac na Nas. Dziekuje! Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Juz jada :multi::multi: Malenka! dzisiaj zaczynasz nowe zycie :lol::loveu: Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Madallena napisał(a):Sisi niedlugo wsiadzie do samochodu TZa mamanabank i rpzyjedzie do niej. Tam bedzie oczekiwac na Nas. Dziekuje! Zara, zara. Samochód jest MÓJ i TZ też mój :lol: I mała Sisi haftuje w samochodzie, więc mój samochód ma łowickie hafty teraz, weźcie coś na drogę dla niej, jakiś kocyk jak nie chcecie mieć takiego siedzenia jak ja :loveu: Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Sory, poprawiam: Sisi juz jedzie w samochodzie mamynabank i jej TZa. Ale w samochodzie jest tylko TZ! i Sisi :D o kurna! to wez jej nie karm :) Wezme haftowane koce :) mam posprzatac? :p Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 dobrze, na razie dam jej wodę i kilo szynki z makaronem :evil_lol: spokojnie, nie ona pierwsza w tym samochodzie miała torsje, damy radę ;) a tak poważnie to ona siedzi na samym końcu długaśkiego samochodu i nie podchodzi w ogóle do człowieka, który ją wiezie, kolejna mała i nieufna suńka. Także nagigała tam na końcu, na siedzenie, człowiek prowadzi i się nie zatrzymuje, więc pewnie nie będzie co sprzątać, bo ładnie wsiąknie ;) Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 heh no to ufff, ze zhaftowała sie dziewczyna tam, gdzie nikt nie widzi :p Pewnie to jej pierwsza podroz samochodem... A szynke daj mi! mi! makaron = paste baaardzo lubie :) Przyjechala juz? :) Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Już przyjechała, kołtunki za uszami już wycięte, pierwsze czesanie już było ale takie delikatne i gruntowna kąpiel, teraz ciiii bo śpi, a ja szukam kabla USB... Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Przywitanie z Bellą, pierwsze było na dworze ale padało więc szybko zabrałam ją do domu I z hrabią Hyźkiem, dla którego Księżniczka okazała się mało atrakcyjna, bo nie chciała zwiewać tylko stała jak wryta :-) Zdjęcia z Mopikiem nie mam, bo ten to już w ogóle nie zwrócił na pannę uwagi, zwłaszcza, że zamknęłam go przez przypadek w samochodzie wyciągając Sisi i potem 10min. szukałam nim się domysliłam :-D A teraz zdjęcia po kąpieli Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 No cudo :) musi odespac bezsenne noce i zobaczycie, ze od razu sie ogarnie ;) Bardzo sie ciesze, ze juz wykapana. Mimo roznych zdan na temat kapieli psow zaraz po schroonisku (stres i te sprawy) moim skromnym zdaniem psiaki powinno sie kapac natycmiast po wzieciu ze schronu. To wielka ulga dla ciala i skory, pelno brudow, bakterii, robactwa. Masaz dla skory - sama przyjemnosc. No i do lozna mozna od razu brac ;) Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Zdjęcia z Mopikiem nie mam, bo ten to już w ogóle nie zwrócił na pannę uwagi, zwłaszcza, że zamknęłam go przez przypadek w samochodzie wyciągając Sisi i potem 10min. szukałam nim się domysliłam gahaha zagubil sie mini glutek :evil_lol: Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dzieci też są fajne :-) w dodatku dają smakołyki (ale spoko, mały kawałeczek) Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 NIe warczę, tylko przegryzam smakołyk, spokojnie :-) Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 dalej taka sparalizowana strachem czy sie dziewczyna ogarnia? :) Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ogarnia się, jest po prostu zmęczona, teraz znowu śpi i skoro przełknęła kęs, to jest ok. A co do kąpieli, Sisi miała tak zaklejony ogon i portki g....wnem, że w jej przypadku to konieczność była. Jest bardzo zrównoważona i mądra, kąpiel zniosła dzielnie. Quote
Marta67 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 cudnie :loveu: ona słodka jest naprawdę :loveu: a z kim jedzie na DZ? Quote
mshume Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No to Sisi po SPA. Mamanabank, ale masz słodkie córy a jakie przejęte sunią :) Quote
Borówka16 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jaka Sisi cudna :loveu: Normalnie nie ten pies po kąpieli :crazyeye: Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Musiałam iść do pracy, wpadłam na chwilkę, zrobie jeszcze zdjęcie, żeby Wam pokazać później jak jest cuuuudna jak już wyschła, bossska jest. Z łóżka nie schodzi w ogóle, nawet pogoniła Bellę, gdy chciała wejść, Ola (ta w czerwonym :-) ) teraz jej pilnuje, żeby jej Bella nie zeżarła, zaraz przyjdzie TZ. Jest ok, ciekawe kiedy mała zrobi siku... zaraz dam jej pić. Słuchajcie ona do Oli macha ogonem, macha normalnie ogonem!!!! Zaniosłam ją do miski z wodą ale wróciła do pokoju i wskoczyła na łóżko :-) Ola będzie teraz robić zdjęcia, potem wstawię. Szczeka jak Bella się zbliża, jest dobrze, o i zeszłą z łóżka, no dobra ale już muszę iść :-) na razie.... Quote
Marta67 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 no czekamy na rozwój wydarzeń i zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :) Quote
Recommended Posts