Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczek007 napisał(a):
dzikie?...o jesu to tam znowu jaja są...:megagrin:....:roll:

I cóż sie tak dziwisz? Przywieziono dwa prawie dzikie psy, które uciekły. Teren schroniska ogromny, zlapanie psa do którego nie da się podejść graniczy z cudem. Po jedzenie do boksu nie chcą wejść. Gołymi rękami nie złapiemy.
Za poprzedników ucieczki też się przecież zdarzały, więc o co chodzi?

Posted

coż będe tłumaczyc i tak nie zrozumiesz. A to o psach juz dawno wiem.
Hyclowi same do auta też nie wlazły to i do was was tez wreszcie przyjdą to co sie czepiasz.
To proste, ale jak sie robi tak sie ma.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Nastepnej osobie pokazemy Dropsika ale najpierw znow trzeba porosic Lilu83 o wyzyte przedadopcyjna.

W takim razie czekam na PW lub telefon :cool3:

Posted

mam namiary (adres mailowy ) na dom w okolicach Rybnika , ale pani chciala suczkę ASTa , ponieważ ma samca labka , psinka musi tolerować inne zwierzaki i dzieci

w razie potrzeby służe adresem mailowym

Posted

tak jest, ale nie wiem jak z innymi psami.
wydaje mi się, że to ta, która ma wizytówkę 'agresywna' że ponoć jakiegoś psa pogryzła. Hmm .. ktoś wie więcej na jej temat? nie chcę niepotrzebnie snuć domysłów jaka to ona nie jest. Ale do ludzi jest spokojna. Jeden pracownik ją wyprowadza.

Posted

psiara_agg napisał(a):
tak jest, ale nie wiem jak z innymi psami.
wydaje mi się, że to ta, która ma wizytówkę 'agresywna' że ponoć jakiegoś psa pogryzła. Hmm .. ktoś wie więcej na jej temat? nie chcę niepotrzebnie snuć domysłów jaka to ona nie jest. Ale do ludzi jest spokojna. Jeden pracownik ją wyprowadza.

to MUSI być sunia łagodna do innych psów