Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jessssu nie strasz........weźcie sobie jeszcze ze 2 koty serio........bandę nie tak łatwo ruszyć. Jak Tolcia onegdaj złapała tymczasowe kocie dziecko, tak ze mu tylko nóżka z mordy dyndała.......Zuzka wrzask dziki........leciałam......ale Melka ( moja kocica ) była szybsza - Tolka zebrała taki łomot...że jeeeeeeeny. Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz, a byle nibybernardyn dzieci łykał!! Tolusia dwa dni siedziała w karcerze ( wiatrołap), a jak się tylko usiłowała ruszyć.....skądś zaczynał dochodzić głuchy warkot Melki..... Jedna kocica ......a pióra psie leciały.... Quote
ronja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dakocia się nie dawała, została zapędzona pod nasze drzwi balkonowe i Wiśnia próbował ją capnąć, ale nie miał jak, bo ona się broniła ostro. na szczęscie, zauważyłam w porę (szykowałam Wiśni obiad) i Dakocię wpuścilam do domu, a Wiśnia dostał opierdziel - prawdziwy opierdziel, uszy stulił po sobie i do kojca poszedł, prosto do budy. czyli czuł się winny;) a drugi kot to moje marzenie (może by tym razem mnie pokochał;)) Quote
Tora&Faro Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Czyli że z Wiśni nie taka znowu ciapa skoro kotecka gania;)....chociaż z drugiej strony to ja nie wiem jak on mógł Dakocię przyatakować....łobuz jeden:mad: Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 [quote name='Neigh']Mnie mówiłaś wielokrotnie przywykłam:-) Tytuł nie tylko piękny ale i proroczy.......zobaczycie:-)[/QUOTE] Jak ja lubię być prorokiem :eviltong: wieszczka taka:evil_lol: Gusia, widzisz, nad Misiem się pastwią a Ty nic nie piszesz nawet. Prawie lanie dostał, ratuj go :evil_lol:;) Quote
3 x Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='mysza 1'][B]Jak ja lubię być prorokiem :eviltong: wieszczka taka:evil_lol:[/B] Gusia, widzisz, nad Misiem się pastwią a Ty nic nie piszesz nawet. Prawie lanie dostał, ratuj go :evil_lol:;)[/QUOTE] tja mysza od razu mi sie przypomniał optymizm jakim wiało od twoich przeczuć :evil_lol: Quote
Neigh Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Poza tym Misio ma wiele cech wspólnych z Gusią - nie lubią kotów. Baaaaaaaaaardzo to nieładnie baaaaaardzo. Oj Ronja to bierz rudo - białego cara. Kocur przez baby karmiony.....Inna inszość, ze jego lepiej byłoby wziąć, jak sie juz zimno zrobi... A ja wczoraj znalazłam w spiżarce mysz - i zakładam, ze któryś z moich durnych kotów podrzucił, bo wyglądało, ze śmierć poniosła nagle. Wiecie, ze moje koty mi znoszą myszy do domu.....?! Kurna olek żywe też....To jest paranoja!!! Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='3 x']tja mysza od razu mi sie przypomniał optymizm jakim wiało od twoich przeczuć :evil_lol:[/QUOTE] Nie gadaj, w większości się sprawdzają, serio ;) Quote
ronja Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 będę na dniach odrobaczać wszystkich - Misia też bym chciała. wiem, że był ze 2 miesiące temu, ale ja raz na 4-5 miesięcy muszę odrobaczać wszystkich na raz. siku złapane, stoi w centralnym miejscu - mam nadzieję, że nie zapomnę za chwilę go zabrac;) Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='ronja']będę na dniach odrobaczać wszystkich - Misia też bym chciała. wiem, że był ze 2 miesiące temu, ale ja raz na 4-5 miesięcy muszę odrobaczać wszystkich na raz. siku złapane, stoi w centralnym miejscu - mam nadzieję, że nie zapomnę za chwilę go zabrac;)[/QUOTE] Ok ok :) :p Twój banerek z allegro Emi nie przenosi na allegro. Zepsuty ;) Quote
ronja Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 banerek zaraz naprawię -dzięki siuśki zawiezione - koszt 20zł, zaplacę jutro dziś kupiłam Misieńkowi cestal plus na robale - dostanie 4,5 tabletki (paragon jest na 4 tabletki) - wielkie odrobaczanie jutro [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/8589/mis20.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Gusia omija wątek Misia łukiem jakoś :evil_lol: milczy. ;) Quote
Tora&Faro Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A siuśki Misia to z jakiej okazji trzeba zbadać? coś mi umknęło chyba:oops: Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Tora&Faro']A siuśki Misia to z jakiej okazji trzeba zbadać? coś mi umknęło chyba:oops:[/QUOTE] Misio miał kłopoty z siusianiem, tak kropelkował, mocz był już badany żeby sprawdzić infekcje i osady, zaczął jeść Renala na lepszą diurezę. Teraz zobaczymy jakie wyniki, bo Renal się skończył. Jeśli trzeba będzie kupić to kolejne blisko 200 zł ale ta karma mu słuzy i ładnie teraz siusia. Zobaczymy jaka będzie decyzja wetów. Quote
Tora&Faro Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='mysza 1']Misio miał kłopoty z siusianiem, tak kropelkował, mocz był już badany żeby sprawdzić infekcje i osady, zaczął jeść Renala na lepszą diurezę. Teraz zobaczymy jakie wyniki, bo Renal się skończył. Jeśli trzeba będzie kupić to kolejne blisko 200 zł ale ta karma mu słuzy i ładnie teraz siusia. Zobaczymy jaka będzie decyzja wetów.[/QUOTE] No tak....faktycznie....ja mam do oddania trochę karmy Trovet urinary po mojej Torci...może się przyda? Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Tora&Faro']No tak....faktycznie....ja mam do oddania trochę karmy Trovet urinary po mojej Torci...może się przyda?[/QUOTE] Bardzo chętnie, na pewno mu nie zaszkodzi skoro jadł Renala a wręcz przeciwnie- bardzo się przyda :loveu: Quote
Tora&Faro Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='mysza 1']Bardzo chętnie, na pewno mu nie zaszkodzi skoro jadł Renala a wręcz przeciwnie- bardzo się przyda :loveu:[/QUOTE] ha....to ja mam kolejny pretekst żeby do Ronji wpaść;) btw. no i zrobiła się setna strona u Wiśni;) Quote
ronja Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Miś od wczoraj wsuwa taką karmę w saszetkach 0,5kg. Generalnie samo suche średnio mu idzie, wysypuje więcej niż zjada. Trzeba dodać ryżu albo makaronu i puszki trochę. Muszę wiśnię przestawić na suche przynajmniej rano, bo wszyscy jedzą rano suche, tylko Wiśnia nie;) Gosia,wpadajcie, mgiełka czeka:) Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Wiśnia to oryginał ;) musi si wyróżniać ;) Quote
Tora&Faro Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='mysza 1']Wiśnia to oryginał ;) musi si wyróżniać ;)[/QUOTE] I na tym między innymi polega nieodparty urok Misia:loveu: Quote
3 x Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='gusia0106']Nie omija. Negocjuje ;)[/QUOTE] kurde siakiś niereformowalny tz się trafił ;) jakby wsparcie marcepanowe było potrzebne to ja sie piszę na odwiedziny w przyszłym tyg ;) [SIZE="1"]nie to żebym sprawę miała[/SIZE] :oops: Quote
ronja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Miś ma nadal szczawiany w moczu:( i do tego coś z wątrobą wyszło - ja się nie znam, ale zaraz wkleję wyniki. jutro jedziemy na krew z Misieńkiem. kurcze:( Quote
ronja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Wiśniowe Wyniki [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/3076/missiku.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='gusia0106']Nie omija. Negocjuje ;)[/QUOTE] :multi::loveu: ale wiesz, my wcale nie naciskamy, Misio poczeka :eviltong: [quote name='ronja']Miś ma nadal szczawiany w moczu:( i do tego coś z wątrobą wyszło - ja się nie znam, ale zaraz wkleję wyniki. jutro jedziemy na krew z Misieńkiem. kurcze:([/QUOTE] Bidulek kochany, ciągle coś. Karma nerkowa będzie znowu potrzebna. Quote
Recommended Posts