Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Gusia, ale nie możesz się uprzeć? ;)
Ja tam się upieram, bo inaczej ani jednego bym nie miała.
A może jakby go poznał bliżej, dłużej, z innymi to go przed faktem postawiłaś w sumie. Mówiłam, ze najgorzej to chłopa pytać:p[/QUOTE]

O to to to.
Pytanie sie facetów o cokolwiek jest bez sensu. Podobnie jak robienie badań - zawsze sie coś wyszuka.
Pytałaś mnie Gusia o Brombę......ja jej przestałam to serce ciagle badać. Bo mi pani wet powiedziała: że nic jej na to nie poradzą......jak się ma dobrze, to ok. Ostatnio nie kaszle ( a wiecie, ze kaszel to moze być u psa odsercowy?!!!)........no i cóż........moze dostać pewnego pięknego dnia zawału. Moze, ale nie musi. A jak dostanie to nic się nie poradzi, bo psy z zawałów nie wychodzą........

Cóż - jest u mnie 4 lata, zyje sobie jak panisko. I niech sobie żyje.......I WCALE NIE JEST GRUBA!!!!!!

Posted

Tola to jest głupol tak totalny, ze aż boli. Ale po 2 latach dzielna suka zaczęła wchodzić do jeszcze jednego pomieszczenia!!!!.
Jest szansa, że za jakieś tysiac lat, pod koniec swego życia odwiedzi resztę pomieszczeń.......

Lubię ją.......ale ile mnie to kosztuje, żeby utrzymywać u siebie ten stan uczuć to tylko ja wiem:-)

Posted

Jest zapasiona!!
Już się nie możesz czepiać Ronji o Dakotę :evil_lol:

No miła chciałam być to zapytałam. Poza tym ja często wyjeżdżam i on by musiał z nim wychodzić. A nie sądzę, żeby była taka opcja ;)

Posted

Wiemy o kaszlu odsercowym.;) Myślałam za to, że psy nie mają zawałów.
Za to Niziołek mi kazał cholesterol u psa badać...

Ja jednak Misia przywiążę do tej klamki, no nie ma wyjścia niestety.:evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']
No miła chciałam być to zapytałam. Poza tym ja często wyjeżdżam i on by musiał z nim wychodzić. A nie sądzę, żeby była taka opcja ;)[/QUOTE]
Nie wierzę. Pokocha go, Misia nie da się nie kochać.
A Ty chcesz Misiunia?

Posted

[quote name='mysza 1']Kurde, trzeba jakąś terapię normalnie. Musi się przełamać. A Tola to taki puchatek :loveu:[/QUOTE]

może moj Michałw odwiedziny wpadnie ?
tylko teraz łysol to pewnei ze 33 kilo tylko waży ;)

Posted

Ja Huga nie proponuję, bo on waga cięzka ale efekt może być odwrotny.

Ale lęki są po to, żeby je przełamywać. Misio jest najlepszym z możliwych terapeutów. Duże jest piękne (muszę to powtarzać, żeby w depresję nie popaść:evil_lol:, nadchodzi czas diet;))

A tak w ogóle to ja nie wiem co w takiej sytuacji z Misiem będzie:placz: w jakiejś sieni przyjdzie mu spać:evil_lol:

Posted

Zawał, zapaść - jak zwał tak zwał. W każdym razie pewnego pięknego dnia moze jej po prostu serducho się odłączyć........i tak zwana przysłowiowa dupa.
Generalnie objawiło sie to kaszlem - a na elektrokardiogramie wyszły jakieś tam zaburzenia rytmu pracy. Na kolejnym też.......
Jednym słowem serducho jej nie funkcjonuje tak jak powinno.

Eeee tam maniaczko diet - nie jest zapasiona! Nie jest po prostu sylfidą i nie będzie - weź pod uwagę, ze ją w momencie odebrania ze schronu ( 4 lata temu) zaufany wet oceniał na min. 8 - 10 lat......
Z papierów schronu, wynikało, ze była tam 8.....
Ale:
a. papierom schronowym to ja jakoś nie wierzę
b. weci też sie dają nabrać na psi wiek

A Bromba po tiuningu wygląda jak młodka:-)

Achaś i jeszcze jedno i idę z powrotem szorować to moje cholerne powiekszone, nagrzane akwarium......Otóż mój aktualny TZ też sie boi psów. Znaczy się naszych nie........Nooo, ale już na widok amstaffa np. nie przechodzi na drugą stronę. Robiłam u regularne wykłady o tym, ze psy to nie idioci i nie gryzą ot tak.....
I ostatnio też jakiegoś tam pogłaskał, pytam nie boisz sie już? A on : boję, ale mam do ciebie zaufanie........o!

Posted

[quote name='mala_czarna']Gusia, nie daj się. Jak się tz boi, to żadna siła go nie zmusi i tyle. ja tam go rozumiem.[/QUOTE]
Cicho tam. Ty też musisz do Misia pojechać ewidentnie.:eviltong:

Posted

[quote name='gusia0106']Te pytania są tedencyjne !!:)

Potwory!![/QUOTE]
A jakie mają być? ;)
Klamka zapadła, dom dla Misia już jest, teraz opracowuję strategię:evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Nie ma mowy. Ja się boję!! :evil_lol:[/QUOTE]
Druga artystka.
E tam, no już kobiety mają swoje sposoby na facetów, Gusi się musi udać, bo nie mam wolnej sieni:evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Druga artystka.
E tam, no już kobiety mają swoje sposoby na facetów, Gusi się musi udać, bo nie mam wolnej sieni:evil_lol:[/QUOTE]

Wiśnia w sieni.....stanowcze NIE:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Wiśnia w sieni.....stanowcze NIE:evil_lol:[/QUOTE]
Jesteś wreszcie, czekałam kiedy przyjdziesz. Zapraszamy do nagonki :eviltong: czy raczej agitacji.;)

Posted

Oczywiście że jestem;)...pw wysyłam od rana bo się wczoraj bazarek skończył,a to bardzo absorbujące zajęcie;):)

A właśnie...ustaliłyśmy z Gusią że połowa dochodu z bazarku który był robiony dla Trymera i Emi będzie dla Misiaczka:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Kurde, zapomniałam o tym bazarku z szubienicą, nie mogę znaleźć linku:shake: Skończył się?[/QUOTE]

Tak:) Maverick Morelli

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189144-Rozliczamy!-dziekuje!***-SZUBIENICA***-zwycięzca-typuje-pisą-bidę-!!/page7[/URL]

PS wątek Misia ma piękny tytuł:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Kurde, zapomniałam o tym bazarku z szubienicą, nie mogę znaleźć linku:shake: Skończył się?[/QUOTE]

tak
blizniaczy na miau tez sie skonczył ;) tam była Desi czyli Derma Stephanie ;)

jeszcze kiedys jakiś fajny wam wymyślę :)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Tak:) Maverick Morelli

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189144-Rozliczamy%21-dziekuje%21***-SZUBIENICA***-zwyci%C4%99zca-typuje-pis%C4%85-bid%C4%99-%21%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/189144-Rozliczamy!-dziekuje!***-SZUBIENICA***-zwycięzca-typuje-pisą-bidę-!!/page7[/URL]

PS wątek Misia ma piękny tytuł:loveu:[/QUOTE]
Kurde, wiedziałam, że Morelli ino tego Mavericka nie zgadłam. Następnym razem może...
Mnie tez się tytuł podoba, jeszcze spakowany Misio mogłoby być. I z różową piłeczką:evil_lol:
[quote name='gusia0106']Mówiłam Wam już kiedyś, że jesteście N I E N O R M A L N E ??? :mad::mad::mad:

:evil_lol:[/QUOTE]
Mówiłaś, ale na nas nie robi to wrażenia. :evil_lol:;)

Posted

[quote name='mysza 1']
Mówiłaś, ale na nas nie robi to wrażenia. :evil_lol:;)[/QUOTE]

Mnie mówiłaś wielokrotnie przywykłam:-) Tytuł nie tylko piękny ale i proroczy.......zobaczycie:-)

Posted

Misio vel Wiśnia Wisienkowa waży 34,9kg;)
Gusia, przyjedźcie do nas w weekend, niech Rafał jeszcze raz się przekona, ze Wiśnia jest największą kochaną ciapą pod słońcem.
Tylko kotów nie lubi - wczoraj było starcie nr 2 - Wiśnia już nieco szybszy, więc powiało grozą;)