Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']o rany:(
będziemy mieszać hilsa i royala[/QUOTE]
nie ma dramatu, bo Wiśnia ma kasę z allegro cegiełkowego, nie wpisałam jeszcze, bo mam straszny bałagan na koncie, przedziwne wpłaty ale wpiszę wkrótce.

Posted

u wisienki wszystko gra
od jutra mam 2 tygodnie ferii - mam zamiar nacieszyć się Wiśnią za wszystkie czasy...

ps. szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty w Bielsku Białej dla Neli - znacie kogoś?

Posted

[quote name='ronja']u wisienki wszystko gra
od jutra mam 2 tygodnie ferii - mam zamiar nacieszyć się Wiśnią za wszystkie czasy...

ps. szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty w Bielsku Białej dla Neli - znacie kogoś?[/QUOTE]
Ciesz się, ciesz. Wisienka będzie bardzo zadowolony ;)

Bubu, nie wiem jak się pisze, zaraz pomyślę.

Posted

A mnie się dzisiaj śnił Wiśnia, jeździłam z nim samochodem, siedział z tyłu, a z przodu mój mąż i jak skręciłam na most okazało się, że most się kończy, nie wyhamowałam i wpadliśmy wszyscy do jeziora. Udało nam się wydostać i szukałam smyczy dla Wiśni ;) Takie głupoty mam w głowie.

Można powiedzieć, że idę na dno :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']A mnie się dzisiaj śnił Wiśnia, jeździłam z nim samochodem, siedział z tyłu, a z przodu mój mąż i jak skręciłam na most okazało się, że most się kończy, nie wyhamowałam i wpadliśmy wszyscy do jeziora. Udało nam się wydostać i szukałam smyczy dla Wiśni ;) Takie głupoty mam w głowie.

Można powiedzieć, że idę na dno :evil_lol:[/QUOTE]
wręcz przeciwnie:razz:
i do tego w doborowym towarzystwie:lol:

Posted

dziś w godzinach popołudniowych, nieznanych 3 sprawców rozbebeszyło pomarańczową poduszkę z posłania. niestety nie zostali przyłapani na gorącym uczynku. wykazali się wyjątkowym sprytem i wyczuciem czasu - poduchę załatwili pomiędzy turami spacerów:diabloti:
pozostałe straty to: pogryziona gumowa piłeczka Emi oraz gumowy piesek. odnaleziono również resztki pluszowego misia:mad:

Posted

Nieznani Sprawcy? Przecież to Wiśnia, Emi i Lolka...Banda Trzech, miałam ich na podglądzie:-o
Za karę proponuję wystawić ich na noc za ogrodzenie:evil_lol:

Posted

[quote name='Randa']Nieznani Sprawcy? Przecież to Wiśnia, Emi i Lolka...Banda Trzech, miałam ich na podglądzie:-o
Za karę proponuję wystawić ich na noc za ogrodzenie:evil_lol:[/QUOTE]
Kto był szefem tej bandy?;) bo mi się wydaje, że Loluśka. na moje pytanie kto to zrobił najbardziej się cieszyła

Posted

Na podglądzie widać, że Loluśka, dlatego tak fałszywie ogonem potem machała, ale Wiśnia z Emi nie byli wiele lepsi...
Ronja mogłabyś więcej takich poduszek nakupić:lol:

Posted

Tak się bawi, tak się bawi, Wi-sien-ka ;) z towarzystwem.

Zapraszam do biedy :( zachudzona, op operacji, zawrócona z drogi do schronu :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/202236-Zachudzona-bieda-ONka-po-operacji-zawr%C3%B3cona-z-drogi-do-schronu-b%C5%82aga-o-pomoc?p=16304360#post16304360[/url]

Posted

Zrobiłam przelew z bazarku. Wyszło na razie po 242 na Wiśnię i na Kajtuna, wciąż nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie to będzie jeszcze po dychu.

Posted

[quote name='mmd']Zrobiłam przelew z bazarku. Wyszło na razie po 242 na Wiśnię i na Kajtuna, wciąż nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie to będzie jeszcze po dychu.[/QUOTE]
Super, dzięki :) Ale bogacz z tej Wisni ;)