mmd Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 I ja się już niedługo rozliczę, czekam na jedną wpłatę. Quote
mysza 1 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='ronja']o rany:( będziemy mieszać hilsa i royala[/QUOTE] nie ma dramatu, bo Wiśnia ma kasę z allegro cegiełkowego, nie wpisałam jeszcze, bo mam straszny bałagan na koncie, przedziwne wpłaty ale wpiszę wkrótce. Quote
ronja Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 u wisienki wszystko gra od jutra mam 2 tygodnie ferii - mam zamiar nacieszyć się Wiśnią za wszystkie czasy... ps. szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty w Bielsku Białej dla Neli - znacie kogoś? Quote
mysza 1 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='ronja']u wisienki wszystko gra od jutra mam 2 tygodnie ferii - mam zamiar nacieszyć się Wiśnią za wszystkie czasy... ps. szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty w Bielsku Białej dla Neli - znacie kogoś?[/QUOTE] Ciesz się, ciesz. Wisienka będzie bardzo zadowolony ;) Bubu, nie wiem jak się pisze, zaraz pomyślę. Quote
mysza 1 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 A mnie się dzisiaj śnił Wiśnia, jeździłam z nim samochodem, siedział z tyłu, a z przodu mój mąż i jak skręciłam na most okazało się, że most się kończy, nie wyhamowałam i wpadliśmy wszyscy do jeziora. Udało nam się wydostać i szukałam smyczy dla Wiśni ;) Takie głupoty mam w głowie. Można powiedzieć, że idę na dno :evil_lol: Quote
ronja Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='mysza 1']A mnie się dzisiaj śnił Wiśnia, jeździłam z nim samochodem, siedział z tyłu, a z przodu mój mąż i jak skręciłam na most okazało się, że most się kończy, nie wyhamowałam i wpadliśmy wszyscy do jeziora. Udało nam się wydostać i szukałam smyczy dla Wiśni ;) Takie głupoty mam w głowie. Można powiedzieć, że idę na dno :evil_lol:[/QUOTE] wręcz przeciwnie:razz: i do tego w doborowym towarzystwie:lol: Quote
jola_li Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='mysza 1']Podrzucam grubą Wiśnię ;)[/QUOTE] Nie grubą, tylko POSTAWNĄ ;-)!!! Quote
beka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wisienko kochana, ciesze sie że mogłam cie poznać osobiście :) To cudowny psiurek Quote
ronja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dziś w godzinach popołudniowych, nieznanych 3 sprawców rozbebeszyło pomarańczową poduszkę z posłania. niestety nie zostali przyłapani na gorącym uczynku. wykazali się wyjątkowym sprytem i wyczuciem czasu - poduchę załatwili pomiędzy turami spacerów:diabloti: pozostałe straty to: pogryziona gumowa piłeczka Emi oraz gumowy piesek. odnaleziono również resztki pluszowego misia:mad: Quote
Randa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Nieznani Sprawcy? Przecież to Wiśnia, Emi i Lolka...Banda Trzech, miałam ich na podglądzie:-o Za karę proponuję wystawić ich na noc za ogrodzenie:evil_lol: Quote
ronja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Randa']Nieznani Sprawcy? Przecież to Wiśnia, Emi i Lolka...Banda Trzech, miałam ich na podglądzie:-o Za karę proponuję wystawić ich na noc za ogrodzenie:evil_lol:[/QUOTE] Kto był szefem tej bandy?;) bo mi się wydaje, że Loluśka. na moje pytanie kto to zrobił najbardziej się cieszyła Quote
Randa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Na podglądzie widać, że Loluśka, dlatego tak fałszywie ogonem potem machała, ale Wiśnia z Emi nie byli wiele lepsi... Ronja mogłabyś więcej takich poduszek nakupić:lol: Quote
mysza 1 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Tak się bawi, tak się bawi, Wi-sien-ka ;) z towarzystwem. Zapraszam do biedy :( zachudzona, op operacji, zawrócona z drogi do schronu :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/202236-Zachudzona-bieda-ONka-po-operacji-zawr%C3%B3cona-z-drogi-do-schronu-b%C5%82aga-o-pomoc?p=16304360#post16304360[/url] Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Zaglądam i czekam na zdjęcia grubej Wiśni :loveu: Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Uzupełniłam rozliczenie Wiśni, dzięki allegro cegiełkowemu jest bezpieczny ;) Quote
mmd Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zrobiłam przelew z bazarku. Wyszło na razie po 242 na Wiśnię i na Kajtuna, wciąż nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie to będzie jeszcze po dychu. Quote
mysza 1 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='mmd']Zrobiłam przelew z bazarku. Wyszło na razie po 242 na Wiśnię i na Kajtuna, wciąż nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie to będzie jeszcze po dychu.[/QUOTE] Super, dzięki :) Ale bogacz z tej Wisni ;) Quote
Recommended Posts