Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carmisia już prawie w oprawie wiosennej. Bardzo szczęśliwa, że można sobie w trawach galopować, chociaż ona raczej nie galopuje, a uroczo truchta w przeciwieństwie do Daszki, która jednak potrafi się rozgalopować jak młoda sucz ;)

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B][COLOR=red]Chyba musze uderzyc na alarm ![/COLOR]
Carmisi zaczyna brakowac na czynsz.:-( Zawsze miała malutko deklaracji, ale jakos dorabialismy bazarkami. Ostatnio z winy poczty utknela gdzes w drodze paczka z fantami, ktore mialam wystawic dla Carmen.:-(
Cioteczki kochane, moze ktos dorzuci grosik dla naszej panny ?[/B]

Posted

[quote name='J_ulia']Nie ciekawie :(

Poodnawiam Carmisi ogłoszenia tyle chociaż mogę zrobić...[/QUOTE]

Dziekuje Julio :loveu:

Hej, gdzie sie podział fanklub naszej Carmisi ?:-(

Posted

[quote name='faith35']dobra bela, ja się biorę za to, za co mam się brać.. wiesz o co chodzi ;) Carmen, śliczna jesteś :)[/QUOTE]
Bardzo Ci dziekuje ! Oby sie udało.

Posted

Cioteczki, zróbcie może allegro z cegiełkami, zawsze łatwiej porozsyłać gotowy link.

Ostatnio rozsyłałam dla trzech owczarków z Tomaszowa,zrobiła chyba Ladymonia0610, może pomoże i tu .
Krotki, chwytliwy teksa, zdjęcia, konto....:-).

Posted

tylko nie wiem, czy ludzie w takij sytuacji pomogą.. bo w końcu my "tylko" zbieramy na hotelik. A jak nasza Miki (banner w sygnaturce) zbierała na hotelik i poprosiłam Isadorę o allegro to odmówiła, bo i tak mało kto by kupił, bo ludzie kupują wtedy, kiedy zwierzę jest chore i potrzebuje bardziej kasy niż kiedykolwiek... takie jest moje zdanie.

Posted

Niewiele moge pomóc, bo jestem spłukana nawet na labradory w tym miesiącu dać nie mogę, ale może poszukam jakiś fantów na bazarek, a nóż widelec coś się przyda :)

Posted

[quote name='LAZY']Ilę Carmisi brakuje do czynszu???[/QUOTE]

Moja znajoma - Małgosia S. wplacila dzisiaj 15 zł dla Carmen. Na koncie jest wiec 121 zł. Czynsz wynosi 300 zł.

Posted

I nadal cisza na wątku. Ja juz nie mam siły. Reklamuję wątek Carmisi, bazarek dla Miki, a nauka idzie w las :roll: No cóż, tak to jest, kiedy ktoś kocha psiaki, że o lekcjach się nie myśli :evil_lol: No, ale teraz na serio... [B]bela51[/B] przepraszam Cię bardzo, ale będę rzadziej na dogo, ferie się skończyły, a ja muszę poważnie wziąć się za naukę, wierzę, że będziesz monitorowała sytuację Miki (nie tylko finansową) , proszę o sms-a , jak ktoś będzie zainteresowany adopcją Miki ( na PW podam Ci mój nr. tel. )