obraczus87 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Poprosze o wyslanie na maila: tekst (w tym dane kontaktowe), max 5 zdjęć oraz tytuł wątku - mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Mysia_ Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 jedna Pani interesuje się Sarcią, ale jeszcze będzie sprawdzana chyba przez Szansę (chyba nic nie pomyliłam, Szansa zajmuje się Goldenami? ale chyba są jeszcze jakieś inne), no i my musimy sprawdzić jak Sara zareaguje na dzieci od 6 lat w zwyż ;) Quote
Mysia_ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 póki co cisza... Miała być u niej wizyta przedadopcyjna, nie wiem czy się odbyła już, bo to załatwiała Szansa. Quote
obraczus87 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Bjuta napisał(a):Sara już w domku! ;) Słucham??????????? ŻE CO????????? Ależ sie ciesze :) !!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jakoś wczoraj tu nie dotarłam :oops: Sara wczoraj została adoptowana :cool3: Została wypatrzona w internecie, o jej adopcji zadecydowało niezwykłe podobieństwo do zmarłej suczki Państwa... Myślę, że Sarunia będzie miała u nich bardzo dobrze :multi: Quote
Beatkaa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Kurczę...dalej nie mogę uwierzyć w to,że Sara znalazła domek !!! :multi::multi::loveu: Quote
Bjuta Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ja się cieszę jak głupia! To bardzo fajna suczka z olbrzymim potencjałem! Będą mieli z pewnością wielki pożytek z niej! :) Quote
Sabina02 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 No nareszcie!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Powodzenia Saruniu!!!! :bye: Quote
Bjuta Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Sabinko, a zawuważyaś, że Szibka też posza do domu? :lol: Quote
Beatkaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Sziba?! No cudownie...:sweetCyb::sweetCyb: Quote
Sabina02 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Bjuta']Sabinko, a zawuważyaś, że Szibka też posza do domu? :lol: [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Ł[/FONT][/FONT]o Jezu!!! :crazyeye:[/FONT] Hurrrraaaaaa!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nic nie wiedzialam! Dzieki cioteczko za te cudne wiesci! :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Do Sarki jeszcze nie dzwonilismy, alke z Państwem o Szibki jesteśmy w stałym kontakcie, zaraz napiszę na wątku ogólnym co tam u niej słychać ;) Quote
Recommended Posts