BasiaD Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Hej Lisiczko wracaj na początek przypominać sobie cioteczkom! Quote
Mysia_ Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 taka piękna sunia, a jakoś domu nie moze znaleźć.... Quote
Asia_Klero Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 a i jaka kochana! Jak mnie widzi cieszy się jak szalona. Jak weszłam do boksu skakała na mnie szczęsliwa i dawała buziaki-ona jest niesamowita, a do tego wyjątkowo grzeczna i usłuchana. O urodzie nie wspomnę;) Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 To nie ten pies co na początku-muszę zmodyfikować na dniach tekst z 1strony! Ona jest niesamowita. Jak psiaki jeszcze mogły chodzić bez smyczy, to Sarcia chodziła przy nodze, jak się oddaliła nieco to tylko po to, żeby pobawić się z jakimś innym psem, przychodziła na każde zawołanie, buziaki i przytulanie- w komplecie ze spacerem ona jest niesamowita! Quote
Mysia_ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 a nie mówiłam :evil_lol: że to zupełnie inny psiak jak się jej poświęci trochę uwagii :loveu: ale niestety obcym ludziom, ewentualnie zainteresowanym adopcją cieżko to przetłumaczyć :mad::mad::mad: Quote
Mysia_ Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Asiu i co? oprócz tej Pani co chciała psiaka na dwór nikt więcej o Sarcię nie pytał? Quote
Asia_Klero Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Nikt....a ona taka piękna...muszę zrobić jeszcze nowe zdjęcia ale w najbliższym czasie nie dam rady chce pozabierać jak najwięcej psów na spacery bo dawno nie byly wiec rece bede miala pelne z aparatem nie ma szans:( Quote
Bjuta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Asiu, zostawię Ci jutro w schronie smyczę na dwa psy - jeśli uznasz, że jest OK, to może kupimy więcej. Quote
Mysia_ Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No własnie myślałam, że będzie nią większe zainteresowanie... W końcu taka śliczna jest :) Quote
Asia_Klero Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Niestety cisza... Dzisiaj byla na spacerku psiaki wyciagnely mnie za wszystkie czasy, na rekach odciski od smyczy i wszystko mnie boli ale nie mam wyjscia.. Quote
Mysia_ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 okropne to jest, jak chce się wyjść z wiekszą ilościa psiaków, bo nie ma za wiele czasu na to... Ostatnio szłam z trzema na smyczach to tak się popłatałam, że myślałam, że oszaleje :eviltong::roll: Quote
Asia_Klero Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 My byliśmy w 3osoby kazdy po 2-3 psy jakas totalna masakra...plątały się, zawijały, ciągneły...psy ktore zawsze biegały luzem.. do tego jeszcze zanim założyłam im obroże to też sporo czasu mineło, wyglądałam jak po bitwie cała podrapana bo psiaki juz chciały iść a ja tu im z jakimiś obrożami cyrkuje no po prostu koszmar..muszę sobie kupić takie rękawiczki jak do jazdy na rowerze moze mi sie rece od smyczy nie beda obcierac:P Quote
Bjuta Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 A co tam u naszej rudej piękności? Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
Asia_Klero Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Cisza kompletna... były moze z dwa telefony jednak zaden dom to nie dom dla Sarci:( Quote
Beatkaa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Piękna piękna.. i jaka kochana poza boksem :loveu: Quote
Asia_Klero Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Beatko przekopjuje twoje fotki;) Quote
Recommended Posts