Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a i jaka kochana! Jak mnie widzi cieszy się jak szalona. Jak weszłam do boksu skakała na mnie szczęsliwa i dawała buziaki-ona jest niesamowita, a do tego wyjątkowo grzeczna i usłuchana. O urodzie nie wspomnę;)

Posted

To nie ten pies co na początku-muszę zmodyfikować na dniach tekst z 1strony! Ona jest niesamowita. Jak psiaki jeszcze mogły chodzić bez smyczy, to Sarcia chodziła przy nodze, jak się oddaliła nieco to tylko po to, żeby pobawić się z jakimś innym psem, przychodziła na każde zawołanie, buziaki i przytulanie- w komplecie ze spacerem ona jest niesamowita!

Posted

a nie mówiłam :evil_lol: że to zupełnie inny psiak jak się jej poświęci trochę uwagii :loveu: ale niestety obcym ludziom, ewentualnie zainteresowanym adopcją cieżko to przetłumaczyć :mad::mad::mad:

• 2 weeks later...
Posted

Nikt....a ona taka piękna...muszę zrobić jeszcze nowe zdjęcia ale w najbliższym czasie nie dam rady chce pozabierać jak najwięcej psów na spacery bo dawno nie byly wiec rece bede miala pelne z aparatem nie ma szans:(

Posted

okropne to jest, jak chce się wyjść z wiekszą ilościa psiaków, bo nie ma za wiele czasu na to... Ostatnio szłam z trzema na smyczach to tak się popłatałam, że myślałam, że oszaleje :eviltong::roll:

Posted

My byliśmy w 3osoby kazdy po 2-3 psy jakas totalna masakra...plątały się, zawijały, ciągneły...psy ktore zawsze biegały luzem.. do tego jeszcze zanim założyłam im obroże to też sporo czasu mineło, wyglądałam jak po bitwie cała podrapana bo psiaki juz chciały iść a ja tu im z jakimiś obrożami cyrkuje no po prostu koszmar..muszę sobie kupić takie rękawiczki jak do jazdy na rowerze moze mi sie rece od smyczy nie beda obcierac:P

• 1 month later...
  • 1 month later...