Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SARA to młoda ruda suczka z białymi elementami. Jej dużym atutem jest dłuższa, przepiękna sierść i wspaniały charakter. Sarcia na pewno mieszkała w mieszkaniu z dziećmi, z którymi była widywana na spacerach. Niestety później oddała ją pewna pani wmawiając, że ją znalazła... Sara okropnie się załamała. Nie chciała kontaktu z człowiekiem. Dzięki pracy wolontariuszy coraz bardziej się przekonuje. Zza krat obszczeka każdego i dobrze pilnuje. Niestety gdy tylko wejdzie się do środka boksu ucieka z podkulonym ogonem w kąt.. Nie jest agresywna, można zrobić jej wszystko. Na spacerach bardzo ładnie chodzi na smyczy, zgadza się ze wszystkimi psami i reaguje na swoje imię. Uwielbia wychodzić na dwór, gdzie coraz bardziej się otwiera i zachęca wszystkie psiaki do biegania i zabawy. Niestety w schronisku nikt nie zwraca na nią uwagi. Bardzo czeka na swój kochany dom, za który na pewno odwdzięczy się dozgonną miłością. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, odpchlona.
Kontakt:
[email protected]
tel.794775327(Asia)
schronisko dla bezdomnych zwierząt w zabrzu - biskupicach
ul.Bytomska133
[FONT=&quot]tel.(32)2714797

ogłoszenia:
[/FONT]http://www.allegro.pl/item1004424386...porzucona.html

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cześć śliczna! Asia Ci tu takie piękne fotki wrzuciła, a Tu jesteś w końcu kawał przekupy, co Sarciu?

No, nie tylko lubisz sobie poszczekać za kratkami...

[video=youtube;U4tmz9M9x4U]http://www.youtube.com/watch?v=U4tmz9M9x4U[/video]

Posted

A tak serio, to fotki są super! Sara to jak Metro (w sensie że szczekaczka), nie znajdzie raczej domu sama - trzeba walić ogłoszenia. Ale ja już nie dam rady. Jeśli nie będzie miała allegro pod koniec IV, jak wrócę to zaraz jej strzelę.

Posted

Sarcia jest piękna i cudowna, domek jest jej bardzo potrzebny!
Dokładnie Bjutko, to jest taki typ Metro, w schronisku nikt go nie chciał, bo szczekal przez kraty, znalazł dom dzięki ogłoszenią, a teraz dla swoich właścicieli jest psem idealnym :)

Posted

Mysiu co ty masz taki deficyt banerków?? natychmiast prosze cos z tym robic i brac przykład ze mnie!! Co do Sarci moge jedynie podnieść i poprosić o ogloszenia..napisze dzisiaj do cioteczki _Lary moze zrobi allegro..

Posted

ja ją wrzuciłam przed chwilką na cafeanimal z Twoimi foteczkami Asiu :) a co do banerków... To mam problem ze wstawianiem ich :-( i tak już jest lepiej niż było (przedtem w ogóle mi nie działały)... ale żeby wstawić banerek muszę zrobić szereg różnych dziwnych czynności, ale najwazniejsze, ze juz dotarłam jak to zrobić :D