Beatkaa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Asia_Klero napisał(a):Beatko przekopjuje twoje fotki;) Dzięki Asiu,miałam to zrobić ale wypadło mi z głowy :roll: Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 o Sarę sporo ludzi pyta, ale nie ma coś szczęścia... Jednak ludzie nie wierzą, że poza boksem całkiem fajna z niej dziewczynka :-( Quote
Beatkaa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Mysia_']o Sarę sporo ludzi pyta, ale nie ma coś szczęścia... Jednak ludzie nie wierzą, że poza boksem całkiem fajna z niej dziewczynka :-([/QUOTE] Tak,nie każdy chce się przekonać i ulega pozorom :( ... Oj a taka jest kochana... Quote
Bjuta Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No bo ją trzeba cholera wyciągać i dawać ludziom na spacer. Widziałam, jak byłam z tymi moimi przyjaciółmi, którzy adoptowali Idżi, że oni byli przerażeni zachowaniem Sary. (A mieli na nią chrapkę po ogłoszeniach w necie). Sara tak darła ryja, że trudno im się dziwić. Wygląda na agresora i już... :( Quote
Mysia_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 wiesz jak to z ludźmi... Boją się i koniec :-( Quote
Bjuta Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Będę miała fajny dom dla jakiegoś psiaka. Sara mi do nich pasuje - ale kogo wybiorą - nie wiem. Na razie oglądają psitulską stronę. Quote
Beatkaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Bjuta napisał(a):Będę miała fajny dom dla jakiegoś psiaka. Sara mi do nich pasuje - ale kogo wybiorą - nie wiem. Na razie oglądają psitulską stronę. Oj jakby się tak jej udało :roll: Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pomyśleć, że specjalnie ją brałam z boksu, żeby ten filmik zrobić :shake: Co za torpeda cholerna!!! Jak następnym razem przyjdę z kamerą, to albo Sara, albo Niunia - one razem są niedoopanowania.... :evil_lol: [video=youtube;OyvNMf6rGA8]http://www.youtube.com/watch?v=OyvNMf6rGA8[/video] Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No właśnie... Cholera jedna...:mad: dodałam teraz z tyłu zdjęcia... [video=youtube;IfCQM3HntEc]http://www.youtube.com/watch?v=IfCQM3HntEc[/video] Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No przynajmniej fotki mi jakieś wyszły... Sara i Niunia Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ociupinkę się zmachałam... No dobra... Ile można odpoczywać? Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A Ty? Pogonisz się ze mną?? Nie??? Ludzie to cieniasy... No dobra, to się wytarzam... Już! Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Karik dziadek, ale też ciutkę pogoni... Może schowam się w te liście? Na pewno nikt mnie nie znajdzie! Albo lepiej tu się schować... Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 W sumie, to ja nie chcę się chować wcale!!! Chcę żeby mnie znalazł super domek!!!! Żeby mnie zabierał na wycieczki i kochał!!! W zamian obiecuję szczekać tak, że wszystkim uszy odpadną (jak tylko ktoś zadzwoni do drzwi... no przecież nie cały czas...) Quote
Bjuta Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Napisałam w ogłoszeniu, że ma geny goldena... :eviltong: Ale chyba ma, nie? :roll: Quote
Mysia_ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 były w schronisku pewne Panie zainteresowane Sara, ale w domu było małe dziecko, ja niestety nie mam pojęcia jakie Sara ma podejście do takich maluchów.... Quote
Bjuta Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No tak, nie bardzo jest jak sprawdzić... Quote
Mysia_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bjuta napisał(a):No tak, nie bardzo jest jak sprawdzić... wiesz jeszcze wiele zalezy od tego jakie to dziecko jest i jakie ma podejście do psiaków :-( Quote
Bjuta Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Muszę kiedyś jeszcze ją porządnie sfilmować! :) Quote
Recommended Posts