Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='Mysia_']o Sarę sporo ludzi pyta, ale nie ma coś szczęścia... Jednak ludzie nie wierzą, że poza boksem całkiem fajna z niej dziewczynka :-([/QUOTE]

Tak,nie każdy chce się przekonać i ulega pozorom :( ... Oj a taka jest kochana...

Posted

No bo ją trzeba cholera wyciągać i dawać ludziom na spacer. Widziałam, jak byłam z tymi moimi przyjaciółmi, którzy adoptowali Idżi, że oni byli przerażeni zachowaniem Sary. (A mieli na nią chrapkę po ogłoszeniach w necie). Sara tak darła ryja, że trudno im się dziwić. Wygląda na agresora i już... :(

• 2 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Będę miała fajny dom dla jakiegoś psiaka. Sara mi do nich pasuje - ale kogo wybiorą - nie wiem. Na razie oglądają psitulską stronę.

Oj jakby się tak jej udało :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Pomyśleć, że specjalnie ją brałam z boksu, żeby ten filmik zrobić :shake:

Co za torpeda cholerna!!! Jak następnym razem przyjdę z kamerą, to albo Sara, albo Niunia - one razem są niedoopanowania.... :evil_lol:

[video=youtube;OyvNMf6rGA8]http://www.youtube.com/watch?v=OyvNMf6rGA8[/video]

Posted

W sumie, to ja nie chcę się chować wcale!!! Chcę żeby mnie znalazł super domek!!!! Żeby mnie zabierał na wycieczki i kochał!!! W zamian obiecuję szczekać tak, że wszystkim uszy odpadną (jak tylko ktoś zadzwoni do drzwi... no przecież nie cały czas...)

• 4 weeks later...