nikit1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy ktoś wybiera się do Kaliningradu na 26.11.2006? Quote
Palermo Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Roksana']a jakie tam będą wystawy?[/quote] jedna: Ichnia krajówka,a dokładniej regionalna Quote
Musiałek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Witam wiem że na swiatówce chodzą championaty Rosji - n iestety ja nie miałam przyjemności nikogo widzieć - czy możecie proszę sprawdzić czy jest młodziezowy championat dla ALPINE RIVER Blue Ice - owczarek australijski ??????!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 No właśnie.Co z Championatami? Czy ktoś odebrał? Ja już Championaty Rosji i RKF mam w rękach. Ale (pisałam o tym wcześniej) załatwiła mi to moja koleżanka z Moskwy. Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No właśnie..... Nam się, Asiaczku, nikt na światówce nie napatoczył :-( Gdyby jednak, komuś trafiły się championaty Rosji i RKF'u dla Siberian Husky, JAGIENKA z Coyoacan to uśmiechamy się bardzo szeroko :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Wiesz co? Ja myslę, że oni przekazali hurtem te wszystkie championaty jednej osobie z np. W-wy z prośba o rozesłanie. I w najbliższym tygodniu to "się stanie".:lol: Innego wyjscia nie widzę. No, chyba, że wogóle nie przywieźli tych dyplomów... Pzdr. Quote
Martach1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Moje championaty są naszczęscie w polsce :multi: :multi: :multi: Za co dziękuje Kingo:loveu: z innymi niewiem jak jest, wiem że była osoba która te championaty rozdawała w sobote. Quote
Justuss Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja byłam na wystawie w piatek ale chyba nikt nie chodzil i nie rozdawał championatów bo ja nic nie dostalam i nic do mnie nie doszło...takze powiem szczerze ze zaczynam sie martwic...!!!! 30 euro zaplaciłam a tu ani pieniedzy ani championatu...nie wiem co mam robic w takim układzie....zdaje sie ze trzeba bedzie dzwonic do Kalinka, ale czy cos to pomoze...A czyktos wie jaka osoba wlasnie w sobote rozdawala te championaty i czy to jest potwierdzone na 100 %....????? Jezeli do kogos trafil championat staffordshire bull terriera TORPEDUSA SANDARRI Staff-Ka to bardzo bym prosiła o info... Pozdrawiam Quote
Monia-Fionia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Napewno w czwartek około 20 championatów Rosji przyjechało po wystawie w Kaliningradzie ale tylko dla jamników.Przywiózł je znajomy od jamników Aleksander,ale były to tylko jamniki. Quote
nikit1 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Był ktoś z "naszych" w Kaliningradzie? My BOB dla foxa i NPRW dla goldena no i wnioski na ch Rosji ;) Quote
Musiałek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Czy coś wiadomo w sprawie championatów ??!! czy jest tu ktoś kto pomógł by mi się z nimi dogadać co się dzieje z moim championatem ?? wzięli pieniądze i kurcze NIC!!! zaczyna mnie to już denerwować :angryy: a niestety nie było mnie w szkole jak były lekcje ruska :mad: Quote
NigdyNigdy Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [B]nikit1[/B], serdeczne gratulacje za podbój Okręgu Kaliningradzkiego :multi: [B]Musiałek[/B], możemy podać sobie ręce :cool1: Czy ma ktoś może jakieś wieści z Kaliningradu? Czy może był ktoś ganiany po wystawie przez człowieka z plikiem championatów (ja w lipcu byłam :evil_lol: ) Jak trzeba będzie to zadzwonię do ichniego Związku (choć pa ruski to my średnio na jeża), ale nie ręczę za to, że będę uprzejma :diabloti: Quote
anovi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='NigdyNigdy'][B]nikit1[/B], serdeczne gratulacje za podbój Okręgu Kaliningradzkiego :multi: [B]Musiałek[/B], możemy podać sobie ręce :cool1: Czy ma ktoś może jakieś wieści z Kaliningradu? Czy może był ktoś ganiany po wystawie przez człowieka z plikiem championatów (ja w lipcu byłam :evil_lol: ) Jak trzeba będzie to zadzwonię do ichniego Związku (choć pa ruski to my średnio na jeża), ale nie ręczę za to, że będę uprzejma :diabloti:[/quote] Naszego też dalej nie ma... :( :angryy: Na światówce też nie było nikogo z championacikami. A jak rozmawiałam z Panią z Moskwy z ichniejszego związku to wywaliła oczęta... Quote
erin Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 W niedzielę na Swiatówce byli, podeszli do wystawców mojej rasy i spytali czy znają osobę o takim nazwisku. Usłyszeli, że tak i wręczyli championaty.Dzięki temu miałam je w poniedziałek. Piszę, bo może należałoby pytać na forum rasy. pozdrawiam Quote
Musiałek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 no my niestety nie mamy forum rasy :( Quote
Asiaczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='nikit1']Był ktoś z "naszych" w Kaliningradzie? My BOB dla foxa i NPRW dla goldena no i wnioski na ch Rosji ;)[/quote] [COLOR=DarkOliveGreen]BRAWO!:lol:[/COLOR] Pzdr. Quote
nikit1 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Asiaczek'][COLOR=darkolivegreen]BRAWO!:lol:[/COLOR] Pzdr.[/quote] Dziękuję Asiaczku i jeszcze raz przepraszam...:oops: Quote
Martyna Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Musiałek']no my niestety nie mamy forum rasy :([/quote] podeslij Uli adres [URL="http://www.fora.pl"]www.fora.pl[/URL] niech podepnie pod baze i juuuu :-) Ja ta zrobiam i jestem zadowolona - chyba zdaje nawet bardziej egzamin niz lista dyskusyjna :D Quote
NigdyNigdy Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='erin']W niedzielę na Swiatówce byli, podeszli do wystawców mojej rasy i spytali czy znają osobę o takim nazwisku. Usłyszeli, że tak i wręczyli championaty.[/quote] Mi tak wręczyli w lipcu w Kaliningradzie, choć ni czort nie wiedziałam czyj to championat- grunt, że z tego samego miasta co ja :roll: [quote name='erin']Piszę, bo może należałoby pytać na forum rasy.[/quote] W sumie, w tamtym gronie znamy się dość dobrze i gdyby coś, to raczej by championat do nas dotarł. Tym bardziej, że wystawialiśmy się na Światówce w czwartek i kilku wystawców z Rosji było- nikt nas w tej sprawie nie zaczepiał, więc chyba o nas zapomniano..... Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Być może osoby odpowiedzialne za "rozdanie" championatów przeliczyły się z czasem... Tyle wrażeń było... Pzdr. Quote
Recommended Posts