Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

wiem że na swiatówce chodzą championaty Rosji - n iestety ja nie miałam przyjemności nikogo widzieć - czy możecie proszę sprawdzić czy jest młodziezowy championat dla
ALPINE RIVER Blue Ice - owczarek australijski ??????!!!!!!!

Posted

No właśnie.....
Nam się, Asiaczku, nikt na światówce nie napatoczył :-(
Gdyby jednak, komuś trafiły się championaty Rosji i RKF'u dla Siberian Husky, JAGIENKA z Coyoacan to uśmiechamy się bardzo szeroko :loveu:

Posted

Wiesz co? Ja myslę, że oni przekazali hurtem te wszystkie championaty jednej osobie z np. W-wy z prośba o rozesłanie. I w najbliższym tygodniu to "się stanie".:lol:
Innego wyjscia nie widzę. No, chyba, że wogóle nie przywieźli tych dyplomów...
Pzdr.

Posted

Moje championaty są naszczęscie w polsce :multi: :multi: :multi:
Za co dziękuje Kingo:loveu:
z innymi niewiem jak jest, wiem że była osoba która te championaty rozdawała w sobote.

Posted

Ja byłam na wystawie w piatek ale chyba nikt nie chodzil i nie rozdawał championatów bo ja nic nie dostalam i nic do mnie nie doszło...takze powiem szczerze ze zaczynam sie martwic...!!!! 30 euro zaplaciłam a tu ani pieniedzy ani championatu...nie wiem co mam robic w takim układzie....zdaje sie ze trzeba bedzie dzwonic do Kalinka, ale czy cos to pomoze...A czyktos wie jaka osoba wlasnie w sobote rozdawala te championaty i czy to jest potwierdzone na 100 %....?????

Jezeli do kogos trafil championat staffordshire bull terriera TORPEDUSA SANDARRI Staff-Ka to bardzo bym prosiła o info...

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Czy coś wiadomo w sprawie championatów ??!!

czy jest tu ktoś kto pomógł by mi się z nimi dogadać co się dzieje z moim championatem ?? wzięli pieniądze i kurcze NIC!!! zaczyna mnie to już denerwować :angryy: a niestety nie było mnie w szkole jak były lekcje ruska :mad:

Posted

[B]nikit1[/B], serdeczne gratulacje za podbój Okręgu Kaliningradzkiego :multi:

[B]Musiałek[/B], możemy podać sobie ręce :cool1:
Czy ma ktoś może jakieś wieści z Kaliningradu?
Czy może był ktoś ganiany po wystawie przez człowieka z plikiem championatów (ja w lipcu byłam :evil_lol: )
Jak trzeba będzie to zadzwonię do ichniego Związku (choć pa ruski to my średnio na jeża), ale nie ręczę za to, że będę uprzejma :diabloti:

Posted

[quote name='NigdyNigdy'][B]nikit1[/B], serdeczne gratulacje za podbój Okręgu Kaliningradzkiego :multi:

[B]Musiałek[/B], możemy podać sobie ręce :cool1:
Czy ma ktoś może jakieś wieści z Kaliningradu?
Czy może był ktoś ganiany po wystawie przez człowieka z plikiem championatów (ja w lipcu byłam :evil_lol: )
Jak trzeba będzie to zadzwonię do ichniego Związku (choć pa ruski to my średnio na jeża), ale nie ręczę za to, że będę uprzejma :diabloti:[/quote]

Naszego też dalej nie ma... :( :angryy: Na światówce też nie było nikogo z championacikami. A jak rozmawiałam z Panią z Moskwy z ichniejszego związku to wywaliła oczęta...

Posted

W niedzielę na Swiatówce byli, podeszli do wystawców mojej rasy i spytali czy znają osobę o takim nazwisku. Usłyszeli, że tak i wręczyli championaty.Dzięki temu miałam je w poniedziałek. Piszę, bo może należałoby pytać na forum rasy.
pozdrawiam

Posted

[quote name='Musiałek']no my niestety nie mamy forum rasy :([/quote]

podeslij Uli adres [URL="http://www.fora.pl"]www.fora.pl[/URL] niech podepnie pod baze i juuuu :-)
Ja ta zrobiam i jestem zadowolona - chyba zdaje nawet bardziej egzamin niz lista dyskusyjna :D

Posted

[quote name='erin']W niedzielę na Swiatówce byli, podeszli do wystawców mojej rasy i spytali czy znają osobę o takim nazwisku. Usłyszeli, że tak i wręczyli championaty.[/quote]

Mi tak wręczyli w lipcu w Kaliningradzie, choć ni czort nie wiedziałam czyj to championat- grunt, że z tego samego miasta co ja :roll:

[quote name='erin']Piszę, bo może należałoby pytać na forum rasy.[/quote]

W sumie, w tamtym gronie znamy się dość dobrze i gdyby coś, to raczej by championat do nas dotarł.
Tym bardziej, że wystawialiśmy się na Światówce w czwartek i kilku wystawców z Rosji było- nikt nas w tej sprawie nie zaczepiał, więc chyba o nas zapomniano.....