nikit1 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Czy ktoś wybiera się do Kaliningradu na 26.11.2006? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juta Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Ja. :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roksana Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 a jakie tam będą wystawy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palermo Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 [quote name='Roksana']a jakie tam będą wystawy?[/quote] jedna: Ichnia krajówka,a dokładniej regionalna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musiałek Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Witam wiem że na swiatówce chodzą championaty Rosji - n iestety ja nie miałam przyjemności nikogo widzieć - czy możecie proszę sprawdzić czy jest młodziezowy championat dla ALPINE RIVER Blue Ice - owczarek australijski ??????!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 No właśnie.Co z Championatami? Czy ktoś odebrał? Ja już Championaty Rosji i RKF mam w rękach. Ale (pisałam o tym wcześniej) załatwiła mi to moja koleżanka z Moskwy. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NigdyNigdy Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 No właśnie..... Nam się, Asiaczku, nikt na światówce nie napatoczył :-( Gdyby jednak, komuś trafiły się championaty Rosji i RKF'u dla Siberian Husky, JAGIENKA z Coyoacan to uśmiechamy się bardzo szeroko :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Wiesz co? Ja myslę, że oni przekazali hurtem te wszystkie championaty jednej osobie z np. W-wy z prośba o rozesłanie. I w najbliższym tygodniu to "się stanie".:lol: Innego wyjscia nie widzę. No, chyba, że wogóle nie przywieźli tych dyplomów... Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NigdyNigdy Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Oby, oby.... :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martach1 Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Moje championaty są naszczęscie w polsce :multi: :multi: :multi: Za co dziękuje Kingo:loveu: z innymi niewiem jak jest, wiem że była osoba która te championaty rozdawała w sobote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musiałek Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 a wiadomo jaka osoba ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justuss Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Ja byłam na wystawie w piatek ale chyba nikt nie chodzil i nie rozdawał championatów bo ja nic nie dostalam i nic do mnie nie doszło...takze powiem szczerze ze zaczynam sie martwic...!!!! 30 euro zaplaciłam a tu ani pieniedzy ani championatu...nie wiem co mam robic w takim układzie....zdaje sie ze trzeba bedzie dzwonic do Kalinka, ale czy cos to pomoze...A czyktos wie jaka osoba wlasnie w sobote rozdawala te championaty i czy to jest potwierdzone na 100 %....????? Jezeli do kogos trafil championat staffordshire bull terriera TORPEDUSA SANDARRI Staff-Ka to bardzo bym prosiła o info... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monia-Fionia Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Napewno w czwartek około 20 championatów Rosji przyjechało po wystawie w Kaliningradzie ale tylko dla jamników.Przywiózł je znajomy od jamników Aleksander,ale były to tylko jamniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikit1 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Był ktoś z "naszych" w Kaliningradzie? My BOB dla foxa i NPRW dla goldena no i wnioski na ch Rosji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musiałek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Czy coś wiadomo w sprawie championatów ??!! czy jest tu ktoś kto pomógł by mi się z nimi dogadać co się dzieje z moim championatem ?? wzięli pieniądze i kurcze NIC!!! zaczyna mnie to już denerwować :angryy: a niestety nie było mnie w szkole jak były lekcje ruska :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NigdyNigdy Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 [B]nikit1[/B], serdeczne gratulacje za podbój Okręgu Kaliningradzkiego :multi: [B]Musiałek[/B], możemy podać sobie ręce :cool1: Czy ma ktoś może jakieś wieści z Kaliningradu? Czy może był ktoś ganiany po wystawie przez człowieka z plikiem championatów (ja w lipcu byłam :evil_lol: ) Jak trzeba będzie to zadzwonię do ichniego Związku (choć pa ruski to my średnio na jeża), ale nie ręczę za to, że będę uprzejma :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anovi Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 [quote name='NigdyNigdy'][B]nikit1[/B], serdeczne gratulacje za podbój Okręgu Kaliningradzkiego :multi: [B]Musiałek[/B], możemy podać sobie ręce :cool1: Czy ma ktoś może jakieś wieści z Kaliningradu? Czy może był ktoś ganiany po wystawie przez człowieka z plikiem championatów (ja w lipcu byłam :evil_lol: ) Jak trzeba będzie to zadzwonię do ichniego Związku (choć pa ruski to my średnio na jeża), ale nie ręczę za to, że będę uprzejma :diabloti:[/quote] Naszego też dalej nie ma... :( :angryy: Na światówce też nie było nikogo z championacikami. A jak rozmawiałam z Panią z Moskwy z ichniejszego związku to wywaliła oczęta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterina1 Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Poproszę o staweczkę bullmastiffów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erin Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 W niedzielę na Swiatówce byli, podeszli do wystawców mojej rasy i spytali czy znają osobę o takim nazwisku. Usłyszeli, że tak i wręczyli championaty.Dzięki temu miałam je w poniedziałek. Piszę, bo może należałoby pytać na forum rasy. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musiałek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 no my niestety nie mamy forum rasy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 [quote name='nikit1']Był ktoś z "naszych" w Kaliningradzie? My BOB dla foxa i NPRW dla goldena no i wnioski na ch Rosji ;)[/quote] [COLOR=DarkOliveGreen]BRAWO!:lol:[/COLOR] Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikit1 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 [quote name='Asiaczek'][COLOR=darkolivegreen]BRAWO!:lol:[/COLOR] Pzdr.[/quote] Dziękuję Asiaczku i jeszcze raz przepraszam...:oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 [quote name='Musiałek']no my niestety nie mamy forum rasy :([/quote] podeslij Uli adres [URL="http://www.fora.pl"]www.fora.pl[/URL] niech podepnie pod baze i juuuu :-) Ja ta zrobiam i jestem zadowolona - chyba zdaje nawet bardziej egzamin niz lista dyskusyjna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NigdyNigdy Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 [quote name='erin']W niedzielę na Swiatówce byli, podeszli do wystawców mojej rasy i spytali czy znają osobę o takim nazwisku. Usłyszeli, że tak i wręczyli championaty.[/quote] Mi tak wręczyli w lipcu w Kaliningradzie, choć ni czort nie wiedziałam czyj to championat- grunt, że z tego samego miasta co ja :roll: [quote name='erin']Piszę, bo może należałoby pytać na forum rasy.[/quote] W sumie, w tamtym gronie znamy się dość dobrze i gdyby coś, to raczej by championat do nas dotarł. Tym bardziej, że wystawialiśmy się na Światówce w czwartek i kilku wystawców z Rosji było- nikt nas w tej sprawie nie zaczepiał, więc chyba o nas zapomniano..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Być może osoby odpowiedzialne za "rozdanie" championatów przeliczyły się z czasem... Tyle wrażeń było... Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts