Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Witam moje Cioteczki kochane - Wy wiecie najlepiej - wszystko przez te burasy!
Takie się tłuste zrobiły, a teraz to jeszcze wrzeszczą - chyba je zjem.
Teraz będziemy działać :lol:

Posted

Gasparze, wyglądasz elegancko, czyściutko i tak pięknie. A starszy pan już z ciebie. Piękne zdjęcia, wyglądasz super, och, jak dobrze ta Twoja Pani ciebie karmi, czesze i dba o wszystko :)

Posted

No cześć marynarzu :multi::multi:, przypomniałeś sobie o mnie wreszcie :cool3:. Dostaniesz buzi [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG]
Gasparku, szkoda że jesteś tak daleko:placz:, ja bym z Tobą i za wilkami na koniec świata :loveu:, albo jeszcze dalej.
Twoja wierna i zakochana Saba:oops:
P.S. (a burasy już zjadłeś, czy jeszcze Cię denerwują?)

Pani Danusiu, bardzo dziękujemy że Gaspar ma Panią i dom :loveu::loveu:
Pięknie wygląda

Posted

Sabciu - wilki poczekają! U nas miejsca jest dużo i pola wielkie i jeszcze łąki nad rzeką (tam mi nie pozwalają biegać samemu), zaprosimy sobie jeszcze Czikę i zrobimy psią balangę - burasy na tę okoliczność jeszcze tuczę (pan w żółtym samochodziku wjechał przed śniegiem - to mam jedzonko w torebce, burasy na czarną godzinę i dla gości. A teraz jeszcze przyszło więcej.) A Panciątko Cziki to dopiero smakołyki przywozi!!! Tylko wujcia weta nie zaprosimy bo on nam każe schudnąć i jeść same warzywa. :shake: Wujciowi wyślemy jaja od kurek bo ma małego wnusia - to nie będzie bardzo krzyczał :eviltong:

Posted

[quote name='danusial']Sabciu - wilki poczekają! U nas miejsca jest dużo i pola wielkie i jeszcze łąki nad rzeką (tam mi nie pozwalają biegać samemu), zaprosimy sobie jeszcze Czikę i zrobimy psią balangę - burasy na tę okoliczność jeszcze tuczę (pan w żółtym samochodziku wjechał przed śniegiem - to mam jedzonko w torebce, burasy na czarną godzinę i dla gości. A teraz jeszcze przyszło więcej.) A Panciątko Cziki to dopiero smakołyki przywozi!!! Tylko wujcia weta nie zaprosimy bo on nam każe schudnąć i jeść same warzywa. :shake: Wujciowi wyślemy jaja od kurek bo ma małego wnusia - to nie będzie bardzo krzyczał :eviltong:[/QUOTE]

Masz rację, wujka weta nie zaprosimy (chociaż mój to miły jest, smaczki daje, ale nigdy nie można być pewnym z której strony potem zaatakuje :cool3:)
Tucz Gasparku burasy na wspólną imprezkę :diabloti:, prosiłam Pancię żeby mnie do Ciebie przywiozła, ale mówi że za daleko :placz:
Mnie też stale głodzą i głodzą:placz: i mówią że za gruba jestem, się nie znają na psiej urodzie:roll: