Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj przystojniaku:loveu::loveu:, pisz koniecznie co Ci tam wyszukali w tej krwi bo moja pancia coś się zmartwiał jak jej powiedziałam.
O czekoladzie zapomnij, moja pancia mówi że psom nie wolno, cukierków też nie wolno.
Ja wolę ciasteczka wątróbkowe od cukierków.
Gasparku nie choruj kochany:loveu:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wujcio dzwonił - we krwi nie znaleźli nic :multi: - no to będą mi uszka kłuć:shake: - tyle mojego, że dostaję super jedzonko i zamówię jakieś pyszne ciasteczka od panciątka. (Z tą czekoladą to lipa - ja lubię tylko nikt mi nie daje:placz: nawet papierka powąchać), może jakiś salcesonik się znajdzie?
Zanim się okaże że jestem zdrowy, to ja sobie tych puszeczek mniamniuśkich pojem:diabloti:. A co tam - wypłata była - to do pierwszego wystarczy:megagrin: - pańcia kupi na zapas to trzeba będzie zjeść.

Posted

A to znowu ja :lol: - wygląda na to że zdrowy - nic mi tam nie wychodzi, tylko pyszności zabrali :placz: i ganiają po polu. Wujcio kazał kłuć uszka - to trochę dostanę dobroci - a tak to tylko chleb i woda :roll:. Pancia chciała mi braciszka przyprowadzić, ale się trochę boi bo to też drugiej młodości, nasza kareta bardzo dzwoni jak nas wiezie i domaga się zacerowania dziur przed zimą żeby śnieg nie nasypał do środka, a pieniążki nie chcą rosnąć w ogrodzie:mad: - no w ogóle nigdzie nie chcą rosnąć:angryy:. Zaczynają wracać burasy - to chyba zima idzie. Na razie słonko i zielono u nas :bye:
Wasz Gaspar

Posted

witaj przystojniaku:), zagłodzony biedaku:placz:
Ciesz się że nic niedobrego nie wyszło, znowu by brzucha golili albo co gorszego, na co Ci to.
Dbaj o Pancię, nauczył byś się coś przy samochodzie zrobić żeby jej pomóc a Tobie tylko jedzenie i burasy w głowie.
A obiecywałeś mi zdjęcia i co :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Ojjjj Gasparku pieniążki rosnąć nie chcą, jedzonko odbierają, brata chcą nowego przyprowadzić, burasy wracają... A jakieś dobre wieści? ;)
Całe szczęście, że zdrowy jesteś i jeszcze słonko świeci ;)

• 4 weeks later...
Posted

Wiesz Gasparku, że Twój ślepy kumpel Jasper znalazł dom? To ten, któremu odpaliłeś stówkę ze swojego majątku jak poszedłeś na swoje! :) Oby mu się poszczęściło tak jak tobie!

Posted

[quote name='Bjuta']Wiesz Gasparku, że Twój ślepy kumpel Jasper znalazł dom? To ten, któremu odpaliłeś stówkę ze swojego majątku jak poszedłeś na swoje! :) Oby mu się poszczęściło tak jak tobie![/QUOTE]

to cudowne wieści! :)

Posted

[quote name='Bjuta']Wiesz Gasparku, że Twój ślepy kumpel Jasper znalazł dom? To ten, któremu odpaliłeś stówkę ze swojego majątku jak poszedłeś na swoje! :) Oby mu się poszczęściło tak jak tobie![/QUOTE]

bo ja mam dobrą łapę :)
Sabciu - ja napiszę wszystko tylko pancia ma łeb w rozjazdach i nie daje mi komputera!!!!

Posted

Witaj Gasparku, dobre masz wszystkie łapy i całą resztę:):)
A najlepszą to masz Pancię:):), dbaj o nią.
Ale chcociaż jedną fotkę to byś mógł przysłać:)

• 2 weeks later...
Posted

Gasparku, cieszysz się tą piękną jesienią? Wrszcie cieplutko się zrobiło!

Zapraszam Gasparkowe i Onkowate cioteczki na wątek Alpiny. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235477-ONka-Alpina-wi%C4%99ziona-w-domu-wyrzucona-pod-schorniskiem?p=19952890#post19952890[/url] To będzie wątek optymistyczny!

• 1 month later...
Posted

Kochane Siostrzyczki i Braciszkowie i Cioteczki też
To ja Wasz Gasparek Świąteczny:x-mas:
życzę Wam wszystkim bardzo świątecznych świąt i dużo słonka, i żeby każdy znalazł obok siebie przyjazną łapę, może być ludzka łapa też, i wesołego Mikołaja i dużo słodkich całusów
:tree1:
a ja wiem, że tu zaglądają jeszcze takie Cioteczki co się nie ujawniają. To wszystkim Cioteczkom, co karmią nasze tłuste burasy, pierzaste wróbelki i kolorowe sikoreczki i te burasy co chodzą po ulicach, ja życzę zawsze dużo ciepełka i razem z całą zgrają najedzonych brzuszków mruczymy im psio-kocią kolędę. :buzi:
Moim osobistym Cioteczkom kochanym razem z pancią i całą rodzinką dziękujemy za pamięć i wsparcie.
Mamy obiecane aparaty na święta to może tym razem coś wyjdzie z tego.
Całujemy świątecznie:lol:
Ja przed świętami muszę porządnie wypocząć to idę spać
Gaspar

Posted

Witaj Gasparku :loveu::loveu:, przypomniałeś sobie o nas wreszcie :razz:
Obiecujesz te zdjęcia i obiecujesz a my tu spragnione Twojego widoku:):)
Życzę Twojej Pańci i Tobie i całej Waszej rodzince dużo zdrowia, spokoju i samych pięknych dni w Nowym Roku:loveu:
Moja Saba się obraziła i nic nie napisze jak nie wyślesz jej chociaż jednej fotki, taka zawzięta z niej baba :lol:

Posted

Życzę Gasparku Tobie i Twojej Pańci wszystkiego najlepszego, zdrowia, radości i spokoju i dużo dobrych chwil w Nowym Roku 2013. Poproszę o fotki Gasparka :) Wszyscy tutaj na pewno chcieliby obejrzeć łakomczuszka :)

Posted

Gasparkowi, Gasparkowej Pańci i wszystkim cioteczkom z tego wątku życzę zdrowych i spokojnych Świąt, jak najmniej bezdomnych biednych psiaków na drodze i w schroniskach,

[IMG]http://www.e-zyczenia.pl/spaw2/uploads/images/Polskie%20%C5%9Bwi%C4%99ta%20i%20tradycje/Bo%C5%BCe%20Narodzenie/boze_narodzenie.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...