Mysza2 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Witaj przystojniaku:loveu::loveu:, pisz koniecznie co Ci tam wyszukali w tej krwi bo moja pancia coś się zmartwiał jak jej powiedziałam. O czekoladzie zapomnij, moja pancia mówi że psom nie wolno, cukierków też nie wolno. Ja wolę ciasteczka wątróbkowe od cukierków. Gasparku nie choruj kochany:loveu: Quote
danusial Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wujcio dzwonił - we krwi nie znaleźli nic :multi: - no to będą mi uszka kłuć:shake: - tyle mojego, że dostaję super jedzonko i zamówię jakieś pyszne ciasteczka od panciątka. (Z tą czekoladą to lipa - ja lubię tylko nikt mi nie daje:placz: nawet papierka powąchać), może jakiś salcesonik się znajdzie? Zanim się okaże że jestem zdrowy, to ja sobie tych puszeczek mniamniuśkich pojem:diabloti:. A co tam - wypłata była - to do pierwszego wystarczy:megagrin: - pańcia kupi na zapas to trzeba będzie zjeść. Quote
Mysia_ Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Gasparku całe szczęście, że z krwią jest OK., oby nie znaleźli gdzie indziej... Masz być zdrowy jak ryba ;) i koniec kropka ;) Quote
danusial Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A to znowu ja :lol: - wygląda na to że zdrowy - nic mi tam nie wychodzi, tylko pyszności zabrali :placz: i ganiają po polu. Wujcio kazał kłuć uszka - to trochę dostanę dobroci - a tak to tylko chleb i woda :roll:. Pancia chciała mi braciszka przyprowadzić, ale się trochę boi bo to też drugiej młodości, nasza kareta bardzo dzwoni jak nas wiezie i domaga się zacerowania dziur przed zimą żeby śnieg nie nasypał do środka, a pieniążki nie chcą rosnąć w ogrodzie:mad: - no w ogóle nigdzie nie chcą rosnąć:angryy:. Zaczynają wracać burasy - to chyba zima idzie. Na razie słonko i zielono u nas :bye: Wasz Gaspar Quote
Mysza2 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 witaj przystojniaku:), zagłodzony biedaku:placz: Ciesz się że nic niedobrego nie wyszło, znowu by brzucha golili albo co gorszego, na co Ci to. Dbaj o Pancię, nauczył byś się coś przy samochodzie zrobić żeby jej pomóc a Tobie tylko jedzenie i burasy w głowie. A obiecywałeś mi zdjęcia i co :cool3: Quote
Bjuta Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Gasprarku, ale mi przyjemność sprawiłeś! Trzymaj się dzielnie i wymrucz Pańci piękną dobranockę! :) Quote
Mysia_ Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ojjjj Gasparku pieniążki rosnąć nie chcą, jedzonko odbierają, brata chcą nowego przyprowadzić, burasy wracają... A jakieś dobre wieści? ;) Całe szczęście, że zdrowy jesteś i jeszcze słonko świeci ;) Quote
Bjuta Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Wiesz Gasparku, że Twój ślepy kumpel Jasper znalazł dom? To ten, któremu odpaliłeś stówkę ze swojego majątku jak poszedłeś na swoje! :) Oby mu się poszczęściło tak jak tobie! Quote
Mysia_ Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Bjuta']Wiesz Gasparku, że Twój ślepy kumpel Jasper znalazł dom? To ten, któremu odpaliłeś stówkę ze swojego majątku jak poszedłeś na swoje! :) Oby mu się poszczęściło tak jak tobie![/QUOTE] to cudowne wieści! :) Quote
Mysza2 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 No kolego, Ja ciągle czekam na te obiecane zdjęcia :mad::mad: I usycham z tęsknoty ja wiór (albo sucha karma) :diabloti: Twoja Saba :loveu: Quote
danusial Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Bjuta']Wiesz Gasparku, że Twój ślepy kumpel Jasper znalazł dom? To ten, któremu odpaliłeś stówkę ze swojego majątku jak poszedłeś na swoje! :) Oby mu się poszczęściło tak jak tobie![/QUOTE] bo ja mam dobrą łapę :) Sabciu - ja napiszę wszystko tylko pancia ma łeb w rozjazdach i nie daje mi komputera!!!! Quote
Bjuta Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Masz nawet cztery wspaniałe łapy!!!! :) To szepnij pani, że poczekamy! :) :) :) Quote
Mysza2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Witaj Gasparku, dobre masz wszystkie łapy i całą resztę:):) A najlepszą to masz Pancię:):), dbaj o nią. Ale chcociaż jedną fotkę to byś mógł przysłać:) Quote
Cantadorra Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Gaspar, ty dobrze wiesz, że bardzo tęsknimy do twojego pysia i chcemy zerknąć, jak tam teraz wcięcie w talii :) Przytul i ukochaj swoją pańcię. To twój wspaniały przyjaciel. Quote
_Goldenek2 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [img]https://lh6.googleusercontent.com/-AefZzCx6vlk/Tmmeq1-5nkI/AAAAAAAAEZE/ELFO17BJdq4/s400/znicz_w_dloniach%5B1%5D.jpg[/img] Quote
Bjuta Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Gasparku, cieszysz się tą piękną jesienią? Wrszcie cieplutko się zrobiło! Zapraszam Gasparkowe i Onkowate cioteczki na wątek Alpiny. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235477-ONka-Alpina-wi%C4%99ziona-w-domu-wyrzucona-pod-schorniskiem?p=19952890#post19952890[/url] To będzie wątek optymistyczny! Quote
Bjuta Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Gasparku, czy pomagasz Pańci w porządkach? I czy wymyśliłeś już jakiś piękny prezent? :) :) Quote
danusial Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Kochane Siostrzyczki i Braciszkowie i Cioteczki też To ja Wasz Gasparek Świąteczny:x-mas: życzę Wam wszystkim bardzo świątecznych świąt i dużo słonka, i żeby każdy znalazł obok siebie przyjazną łapę, może być ludzka łapa też, i wesołego Mikołaja i dużo słodkich całusów :tree1: a ja wiem, że tu zaglądają jeszcze takie Cioteczki co się nie ujawniają. To wszystkim Cioteczkom, co karmią nasze tłuste burasy, pierzaste wróbelki i kolorowe sikoreczki i te burasy co chodzą po ulicach, ja życzę zawsze dużo ciepełka i razem z całą zgrają najedzonych brzuszków mruczymy im psio-kocią kolędę. :buzi: Moim osobistym Cioteczkom kochanym razem z pancią i całą rodzinką dziękujemy za pamięć i wsparcie. Mamy obiecane aparaty na święta to może tym razem coś wyjdzie z tego. Całujemy świątecznie:lol: Ja przed świętami muszę porządnie wypocząć to idę spać Gaspar Quote
Mysza2 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Witaj Gasparku :loveu::loveu:, przypomniałeś sobie o nas wreszcie :razz: Obiecujesz te zdjęcia i obiecujesz a my tu spragnione Twojego widoku:):) Życzę Twojej Pańci i Tobie i całej Waszej rodzince dużo zdrowia, spokoju i samych pięknych dni w Nowym Roku:loveu: Moja Saba się obraziła i nic nie napisze jak nie wyślesz jej chociaż jednej fotki, taka zawzięta z niej baba :lol: Quote
Cantadorra Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Życzę Gasparku Tobie i Twojej Pańci wszystkiego najlepszego, zdrowia, radości i spokoju i dużo dobrych chwil w Nowym Roku 2013. Poproszę o fotki Gasparka :) Wszyscy tutaj na pewno chcieliby obejrzeć łakomczuszka :) Quote
Mysza2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Gasparkowi, Gasparkowej Pańci i wszystkim cioteczkom z tego wątku życzę zdrowych i spokojnych Świąt, jak najmniej bezdomnych biednych psiaków na drodze i w schroniskach, [IMG]http://www.e-zyczenia.pl/spaw2/uploads/images/Polskie%20%C5%9Bwi%C4%99ta%20i%20tradycje/Bo%C5%BCe%20Narodzenie/boze_narodzenie.jpg[/IMG] Quote
Bjuta Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Za 16 dni będą dwa lata Gaspara w domu! :) Kochani, ściskam Was mocno!! Radości, sił, przychylności losu... :) :) :) Quote
Mysza2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Gasparku [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2CI5gSYe-gC9lDYIRujZGafxRZh36RmNxwUTRbsKKUKdhJz9wwdu1ZHzS[/IMG] Quote
Recommended Posts