Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Dziękuję! Katuję się oglądaniem jej zdjęć. Nie potrafię się powstrzymać.[/QUOTE]
Wcale Ci się nie dziwię.
Każda z nas ma takie smutne doświadczenia za sobą. I nic tu nie pomoże tylko czas :(

Posted

Poszło moje 20 zł na Gasparka:)
Cioteczki które mają malutkie dzieciaczki albo wnusie zapraszam na bazarek z ciuszkami dla malucha
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197614-%C5%9Bliczne-ciuszki-dla-maluszk%C3%B3w-na-leczenie-boksia-Pabla-do-11.12.2010-godz-22-00[/url]

Posted

A było pytanie o niego! Ktoś przeglądał stronę schroniska psitulmnie.pl i wypatrzył Gaspara. Ale chodziło o pilnowanie gołębnika. Przez zimę musiałby mieszkać sam na działce, dopiero od późnej wiosny, ktoś się tam na tą działkę przeprowadza i mieszka do jesieni. Pozwoliłam sobie odmówić, bez konsultacji z Wami. Jeszcze to było w takim miejscu, że nie miałabym żadnej kontroli czy jest codziennie karmiony. Przez telefon to nie rokowało na tyle, żeby przedadopcyjną robić...

Posted

[quote name='Bjuta']A było pytanie o niego! Ktoś przeglądał stronę schroniska psitulmnie.pl i wypatrzył Gaspara. Ale chodziło o pilnowanie gołębnika. Przez zimę musiałby mieszkać sam na działce, dopiero od późnej wiosny, ktoś się tam na tą działkę przeprowadza i mieszka do jesieni. Pozwoliłam sobie odmówić, bez konsultacji z Wami. Jeszcze to było w takim miejscu, że nie miałabym żadnej kontroli czy jest codziennie karmiony. Przez telefon to nie rokowało na tyle, żeby przedadopcyjną robić...[/QUOTE]
:angryy::angryy::angryy::angryy: dobrze zrobiłaś.
Nawet jak by było w innym miejscu, to też go nie damy żeby był na działce sam gdzie każdy może zrobić mu krzywdę.

Posted

pospamuję trochę :oops:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197493-mix-TERIER-WALIJSKI-gryziony-ze-zmianami-sk%C3%B3rnymi.-DT-lub-deklaracje-na-hotel?p=15884511#post15884511[/url]

Posted

[quote name='Bjuta']pospamuję trochę :oops:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197493-mix-TERIER-WALIJSKI-gryziony-ze-zmianami-sk%C3%B3rnymi.-DT-lub-deklaracje-na-hotel?p=15884511#post15884511[/url][/QUOTE]

Gaspasiu nie zasypało Cię kochany??

Posted

Zasypało! I to jak! Gaspar ma teraz zaspy to skakania, tarzania się i wspinania. Trzeba go zapędzać do kojca, bo najchętniej nocowałby w śniegu - a przecież nie jest żadnym Alaskanem! (Ale chyba za takiego się uważa)... Dziewczynom w tej chwili pół dnia zajmuje karmienie całego towarzystwa, bo żeby donieść ciepłę, to trzeba z każdą miską osobno się cackać...

Posted

Doleciała następnego dnia - dziękujemy! :)
Nie mogę się już doczekać styczniowego nr Mojego psa. Gasparowi się naprawdę należy dom, a mimo stale wyróżnionego allegro - nikt nie dzwoni :( :( :(

Posted

[quote name='Bjuta']Doleciała następnego dnia - dziękujemy! :)
Nie mogę się już doczekać styczniowego nr Mojego psa. Gasparowi się naprawdę należy dom, a mimo stale wyróżnionego allegro - nikt nie dzwoni :( :( :([/QUOTE]
Cioteczki, a jest ktoś obeznany z FB, może tam.

Posted

Dziękujemy! :)
Wspieraliście mnie na tym wątku przy śmierci [URL="http://www.dogomania.pl/threads/129305-HEKSA-warta-ca%C5%82ego-nieba.-I-Filip-chwat.?p=15967716#post15967716"]Heksy[/URL] - więc chciałam się pochwalić (choć jeszcze nie na sto procent), że chyba (tfu... tfu... tfu...) walka o życie mojego drugiego psa - Filipa - będzie wygrana. :) F. poczęstował się trutką na szczury. Gdyby Wam kiedyś pies zaczął wymiotować - to nie czekajcie aż mu przejdzie - tylko od razu witaminę K (antidotum) i do weta. Mniej niż 50% psiaków przeżywa szczurzą trutkę. Czas jest niezwykle ważny.