Akrum Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 to i ja przychodze popatrzeć na film... choć coś fajnego w tym dniu, może choć trochę widok szczęśliwego Gasparka ukoił by mój smutek... :( Quote
Bjuta Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Ojej, smutno mi, że Tobie smutno... :( Na pociechę - cwałujący Gasparek. [video=vimeo;17182697]http://www.vimeo.com/17182697[/video] Quote
Mysza2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kochaniutki mordek. Dziękujemy Bjutko ślicznie :) Quote
Lu_Gosiak Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Bjuta']..... Na pociechę - cwałujący Gasparek. ............[/QUOTE] ale kochana morda:):) Quote
wenucja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Akrum']to i ja przychodze popatrzeć na film... choć coś fajnego w tym dniu, może choć trochę widok szczęśliwego Gasparka ukoił by mój smutek... :([/QUOTE] AKRUM kochana a co Tobie?? Gasparek jak zwykle piękny :) tylko ytulać i w nochal całować ;) Ja myślałam, że Bjutka nam jakiś reportaż wstawi, a tu 39 sec :P Dobra żartuje :P Piękny miś :) Quote
Bjuta Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Za to jak się kliknie na napis vimeo to można Gaspara zobaczyć na całym ekranie. Quote
Bjuta Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Dziękujemy pięknie p.b. za 150 zł na grudzień i Funi za 20 (na listopad i grudzień). :loveu::loveu: Quote
Akrum Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='wenucja']AKRUM kochana a co Tobie??[/QUOTE] oj miałam doła, bo w środę zeszły nam na parwo szczeniorki dobermanów, które od tygodnia były w dt... walczyliśmy o nie i już dziś jeden miał jechać do super DS nad morze... a tu nagle przyszło parwo i z godziny na godzinę psiaki marniały w oczach... do tego jeszcze w naszym jedynym dodatkowym dt jest teraz zakaz trzymania szczeniaków przez okres 1-2 lat... :( Ale to jest wątek Gasparka, więc bądźmy tu radośni, bo u niego wszystko dobrze jest :) Quote
wenucja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 no to rzeczywiście smutno :( gdyby nie ludzie i podstepne chorobska to te psiaki pewnie by szczesliwe byly... no ale tak to juz bywa... a Gasparek kwitnie pomimo ze zimno ;) Quote
Ingrid44 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Gasparkowi zima nie straszna. Takie futro to chyba i Alaske wytrzyma :) :) :) Quote
Akrum Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Gasparku no tobie faktycznie zima nie straszna :) Quote
Ingrid44 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [B][IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.gif[/IMG] [/B] [INDENT]Zagladnijcie prosze na [COLOR=black][B]BAZAREK dla[/B][/COLOR] malutkiego jamnisia zdjetego z lancuha :-( Jamnis ma tylko polowe deklaracji. [B]Wspanialy bazarek tylko dla pieskow.[/B] WSZYSTKO NOWE zza Oceanu. Plaszczyli,zabawki i inne cudenka , Zapraszamy : [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=197116&goto=newpost"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/showthread.p...6&goto=newpost[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
wenucja Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 a misiul to pewnie już przez śnieg zasypany :P Quote
Poker Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 miejmy nadzieję ,że dobrze sobie radzi na śniegu. Ma futro , że HEJ. Wpłaciłam dolę. Quote
Bjuta Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Już jest! Doszło też 100 od KM. Bardzo dziękujemy!!! (jeszcze nie uzupełniam postu rozliczeniowego - wybiegam do TZ) A dziewczyny zasypało totalnie. Jedną łopatę złamały... Gaspar bawi się w śniegu razem z grenlandami i jest zachwycony! Quote
Mysza2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Bjuta']A dziewczyny zasypało totalnie. Jedną łopatę złamały... Gaspar bawi się w śniegu razem z grenlandami i jest zachwycony![/QUOTE] Z takim futrem zima mu nie straszna. Ja też chcę fotki:placz::placz: Quote
Bjuta Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Zgłoszę zapotrzebowanie na fotki a na razie wołam o pomoc w formułowaniu ogłoszenia dla Gaspara (do piątego trzeba je wysłać ... ała...) Przepraszam, walczyłam o życie mojej Heksy i zapomniałam, że zegar tyka. Będzie nam teraz pomagać z nieba wyszukiwać najlepsze domki dla psiaków. Dziękujemy za wpłaty Beataczl, Wikarokowi, pani Agnieszce i Poter, KM to chyba już pisałam, też dziękujemy!! Pieniążki na czynsz poszły pierwszego, bez dodatku na kropleki, bo panie mają się dowiedzieć, czy nie przejść na zwykłe sztuczne łzy, skoro tamte nie dają rezultatu. Quote
wenucja Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Bjuta']Zgłoszę zapotrzebowanie na fotki a na razie wołam o pomoc w formułowaniu ogłoszenia dla Gaspara (do piątego trzeba je wysłać ... ała...) Przepraszam, walczyłam o życie mojej Heksy i zapomniałam, że zegar tyka. Będzie nam teraz pomagać z nieba wyszukiwać najlepsze domki dla psiaków. [/QUOTE] Smutno :( no ale cóż... mogę tylko przytulić (wirtualnie) ;) a o zdjęcia Gasparzątka dalej będę żebrać :diabloti: Quote
Bjuta Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Dziękuję! Rzuciłam się w wir pracy, żeby nie myśleć o Heksie a i tak się nie da.... :( Nie zostało czasu na konsultacje, ale po prawdzie, tam tak mało dają miejsca - że i tak nie za wiele się da o psie napisać. Dałam tą fotkę: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/303158d23e85c3ec.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/306/303158d23e85c3ecmed.jpg[/IMG][/URL] i napisałam tak: Gaspar to wspaniały owczarek. Ma ok 6 lat. Jest niewidomy, ale trudno w to uwierzyć, gdy cwałuje po ogrodzie i z gracją przeskakuje przeszkody. Czeka na adopcję w psim hotelu. No i podałam swój nr tel. Przepraszam, że tak - dyktatorsko - bez konsultacji, ale jutro już piąty... Ogłoszenie ma się ukazać w styczniowym numerze Mojego psa. Kosztowało 170 zł (55 zł zdjęcie i za 15 jeszcze dowaliłam ramkę, reszta to tekst 10 zł - za każde 22 znaki ze spacjami). Co myślicie? Quote
Bjuta Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Znowu mi się coś pomyliło - piąty w niedzielę, więc jeszcze jutro mogłabym skorygować ogłoszenie. Macie propozycje? Quote
_Goldenek2 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Super napisałaś ... Beatko wyrazy współczucia. Dla Heksy [*] Quote
Bjuta Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Dziękuję! Katuję się oglądaniem jej zdjęć. Nie potrafię się powstrzymać. Quote
Recommended Posts