Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Zaglądam w imieniu Talcottowej Skarpety:) Piękna suczka - myślę, że warto wesprzeć onkowatą staruszkę![/QUOTE]

A witamy witamy :lol:
Jak najbardziej warto - sunieczka na to zasługuje

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie myślę, że jako "krajanka" Saszki dorzucę 10 zł stałej deklaracji :) a tak na poważnie to Saszka tak bardzo mnie zauroczyła, że nie mogę inaczej i przykro mi, że tylko tyle mogę pomóc :( właśnie jutro miałam się wybierać do mojej babci do Pieszyc, ale niestety plany się nieco zmieniły... mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu odwiedzę rodzinne strony i uda mi się odwiedzić Uciechów :)

Posted

[quote name='mikoada']Tak sobie myślę, że jako "krajanka" Saszki dorzucę 10 zł stałej deklaracji :) a tak na poważnie to Saszka tak bardzo mnie zauroczyła, że nie mogę inaczej i przykro mi, [B]że tylko tyle mogę pomóc[/B] :( właśnie jutro miałam się wybierać do mojej babci do Pieszyc, ale niestety plany się nieco zmieniły... mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu odwiedzę rodzinne strony i uda mi się odwiedzić Uciechów :)[/QUOTE]
[B]aż tyle Cioteczko!!![/B]
juz dopisuje Twoja deklaracje i dziekuje ogromnie!
Mikoada - nasze strony czekaja na Ciebie. Poki co woda obchodzi sie z nami łaskawie, tak wiec nic tylko przyjezdzaj - oczy odpoczna wsrod zieleni Gor Sowich :)

W poscie #302 wpisuje deklaracje stale.
Cioteczki, zapraszamy na saszkowe bazarki :)

Posted

No i mam nadzieję, że tym razem woda Was zostawi w spokoju, pamiętam rok 1997 akurat byłam na wakacjach u babci to była masakra :( Już nie mogę się doczekać aż znowu zobaczę śliczne Góry Sowie :) i mam nadzieję, że w wolnym czasie uda mi się odwiedzić schronisko w Uciechowie. W każdym bądź razie, gdyby była taka potrzeba zawsze służę transportem ze śląska i na śląsk :)

Posted

[quote name='mikoada']No i mam nadzieję, że tym razem woda Was zostawi w spokoju, pamiętam rok 1997 akurat byłam na wakacjach u babci to była masakra :( Już nie mogę się doczekać aż znowu zobaczę śliczne Góry Sowie :) i mam nadzieję, że w wolnym czasie uda mi się odwiedzić schronisko w Uciechowie. W każdym bądź razie, gdyby była taka potrzeba zawsze służę transportem ze śląska i na śląsk :)[/QUOTE]
Bedziemy pamietac o transporcie :) Uciechow pieknie rozkwitl, maja super ekipe. Ale w Azylu tez wolontariat preznie dziala, tu tez zajrzyj :) Co do r. 1997, widzialam wartki strumien plynacy przez Pieszyce, nie moglismy sie dostac do ludzi z ulicy Kosciuszki..koszmar!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Bedziemy pamietac o transporcie :) Uciechow pieknie rozkwitl, maja super ekipe. Ale w Azylu tez wolontariat preznie dziala, tu tez zajrzyj :) Co do r. 1997, widzialam wartki strumien plynacy przez Pieszyce, nie moglismy sie dostac do ludzi z ulicy Kosciuszki..koszmar![/QUOTE]

Powiem szczerze, że byłam przekonana, że tylko w Uciechowie się coś dzieje a widzę, że Dzierżoniów również działa pełną parą :) bardzo dobrze, to cieszy ;) co do powodzi to moja babcia mieszka na Kopernika i pamiętam jak rano szłyśmy do sklepu po kostki w wodzie po wodę i chleb wtedy jeszcze byłam gówniarą, ale pamiętam to jak dziś...a z domu obok ewakuowali ludzi bo ściany popękały, tragedia :(

Posted

Cioteczki, bannerek na bazarkową budke, dochod przeznacza Ania dla Saszy, czestujcie sie:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190711-BUDKA%21%21%21-Zadecyduj-gdzie-pow%C4%99druje%21%21%21-DO-18.08%21%21"][IMG]http://a.imageshack.us/img507/9480/1175176257.jpg[/IMG][/URL]

Posted

ciężko mi to pisać...ale choroba postępuje, Saszunia mimo wszystko nadal taka pogodna i słodka dla wszystkich ale tak troszke przyszarzała, ciut mniej siły ma. bo już nie wybiega na każdy szmerek....i mimo że bardzo ładnie je, chyba znowu troszke schudła, guzek w buzi sie powiekszył i ma marny zapach (część jego ma zmiany martwicze...), dostała od weta antybiotyk żeby przytłumić infekcje w buźce..... :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zuziu...bazarki extra, zwlaszcza temat batonika i przekreslony LION! Udalo ci sie z tym :)
Juz biore sie za rozsylanie linkow.
Cioteczki, prosze pomozcie chociaz podnosic bazarki :)[/QUOTE]

dziekuje :)

Posted

[quote name='kikou']ciężko mi to pisać...ale choroba postępuje, Saszunia mimo wszystko nadal taka pogodna i słodka dla wszystkich ale tak troszke przyszarzała, ciut mniej siły ma. bo już nie wybiega na każdy szmerek....i mimo że bardzo ładnie je, chyba znowu troszke schudła, guzek w buzi sie powiekszył i ma marny zapach (część jego ma zmiany martwicze...), dostała od weta antybiotyk żeby przytłumić infekcje w buźce..... :([/QUOTE]

Boże kochany ......
Kikou uważaj na nią i Ty też się trzymaj kochana :-(

Posted

A co tam, raz jeszcze wklejamy linki na watek, dla przypomnienia:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190684-Cegielkowy-na-Sasze-zbieramy-na-hotelik.Ona-ma-az-4-guzy%21%21%21do-15.-08.2010-r-do-19.00"]http://www.dogomania.pl/threads/190684-Cegielkowy-na-Sasze-zbieramy-na-hotelik.Ona-ma-az-4-guzy!!!do-15.-08.2010-r-do-19.00[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190685-Ma-4-guzy-i-prosi.Chce-zyc-w-hoteliku-nikt-o-niej-nie-pamieta.do-15.08.2010-do-20.00[/URL]

Przelałam 30zł darowizny od Fochu :)
Dziekujemy!

Posted

Przelałam zaległe deklaracje za dwa miesiące. Grażynko przelałam na twoje konto z konta mojej mamy, wiem że wy z Asią to jedność także nie będzie problemu. Dziękuję i pozdrawiam Saszkę oraz wszystkich Saszkolubnych.
PS. Przepraszam za opóźnienie już się dyscyplinuję.

Posted

[quote name='julka1']Przelałam zaległe deklaracje za dwa miesiące. Grażynko przelałam na twoje konto z konta mojej mamy, wiem że wy z Asią to jedność także nie będzie problemu. Dziękuję i pozdrawiam Saszkę oraz wszystkich Saszkolubnych.
PS. Przepraszam za opóźnienie już się dyscyplinuję.[/QUOTE]
Julka, dziekujemy :)

Posted

Co do bazarków dla Saszki, to po wakacjach (a to niemal już :shake:) zbiorę fanty i coś zmontujemy z Ciotkami :)

Kikou, nie oddawaj Saszki do schronu !
Pod żadnym pozorem. Spłacimy jej dług za hotelik. Jej i tak niedużo już zostało :-(
Teraz najważniejsze, abyście na bieżąco miały na leki przeciwbólowe, przeciwzapalne, przeciwkrwotoczne w razie potrzeby i antybiotyk.
Nic więcej nie można już zrobić :-( ale można jej jeszcze ulżyć.

I najważniejsze : ma swojego Człowieka i swój Dom :loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']zaglądamy do Saszeńki, cioteczki jakie jeszcze bazarki ma Sasza oprócz tego budkowego ? (będę rozsyłać)[/QUOTE]

Oj tak tak !!! :loveu::loveu::loveu:

Rozsyłać jak najwięcej :multi:

Diękujemy Cioteczko kochana :lol:

Posted

sliczna panienka nie widziałam jej wątku dobrze ze mi wysłałyście, bo wiedziałam tylko ze zdj , ze jest ślicznotka u kikou, rozumiem, ze nie ma co suni operować

niestety jestem teraz sama w takiej sytuacji, ze finansowo nie ma jak pomoc :(