Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LEON to uroczy szczeniak amstaffa urodzony 11.11.2009r. Trafił do pewnej młodej pary do Warszawy, jak - nie wnikaliśmy, bo z ludźmi i tak była ciężka rozmowa.
Został raz odrobaczony, raz zaszczepiony na wirusówki.

Wczoraj jego właściciele zawitali w klubie z grami na automatach i od słowa, do słowa opowiadali o swoim Leonku i zamiarze odwiezienia go do schroniska na paluchu. Właściciel klubu długo nie myśląc zadzwonił do nas z błagalną pomocą o szybkie zabranie psiaka, aby uchronić go przed paluchem. Ponieważ u nas paluch nie przyjmuje psów pańskich, bóg raczy wiedzieć co by się dalej stało z Leonem.

Leon został więc odebrany (dzięki Iza i Przemek za pomoc), zrzeczenie właściciele podpisali i Leon suma sumarum trafił do domu tymczasowego.

Leon jest strasznie fajnym szczeniakiem, nie zaznał niczego złego w swoim dotychczasowym życiu, nie boi się niczego, nie był bity. Jest trochę mało zorientowany na człowieka, woli wszystko wokół. Jest naprawdę łagodny, pozwala zrobić ze sobą wszystko, nie spina się, nie używa zębów, nie protestuje.

Posted

Andzia, myślę że w niecałe 24h nie jesteśmy w stanie określić, czy DT da radę pogodzić szczeniaka, 1,5 roczne dziecko i relację z beagielką.
Jak Leonek zostanie w DT to przynajmniej będzie wątek do wklejania fotek z nowego domu :)
Jest duża szansa, że Leon zostanie, więc na razie go nie ogłaszamy.

• 2 weeks later...
Posted

Ogłosiłam ślicznego na
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana]tablica.com [/FONT]
[FONT=Verdana]morusek.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]eoferty.com.pl [/FONT]
[FONT=Verdana] neeon.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]adopcjapsa.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]pajeczyna.pl
pineska.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]Kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]Adin.pl.[/FONT][FONT=Verdana]
najpewniej.pl
olx.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]cwirek.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]darmobranie.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]ojej.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]spacerek.net [/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]mojpupil.pl [/FONT]
[/FONT]

Posted

doddy, wysyłałaś mi juz psiaczki do ogłoszeń? bo dostałam jakąś prywatną wiadomość, ale coś sie psuło i nie mogłam jej odczytać, a teraz całkiem gdzieś zniknęła

• 2 weeks later...
Posted

prepraszam za offa
pietrucha 204:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!"

[/FONT]
Telefony:

• 609 825 376
  • 601 328 267

okolice Wrocławia/Legnicy

• 2 weeks later...
Posted

Leoś zamieszkał w poniedziałek w nowym domu w Zielonce k. Wawy. Zamieszkał w towarzystwie 2 kotków.
Niebawem odwiedzimy go i przekonamy się jak się układają stosunki kocio - psie. :)