Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ms_arwi napisał(a):
czy mnie sie zdaje czy ten artykul ma wymowe, ze wszystko jednak bylo w porzadku i nic sie nie stalo...?

Niestety, takie można mieć odczucia, po zamieszczeniu odpowiedzi schroniska na oficjalne zapytanie, jakie do nich wpłynęło, o przyczyny uśpienia suczki.
No cóż, schronisko napisało co napisało... na to wpływu nie mamy.
Ale najważniejsze, że problem usypiania został chociaż trochę nagłośniony.

Posted

Rozważaliśmy niedawno uśpienie amstafów, ale kiedy taki pies patrzy smutnymi oczami na człowieka, nikt nie potrafi podjąć decyzji o uśpieniu.

To chyba jakiś żart. Wa takim razie w jaki sposób te psy są agresywne?

Posted

an1a napisał(a):
To chyba jakiś żart. Wa takim razie w jaki sposób te psy są agresywne?

Wlasnie chodzi o to, ze w praktyce one nie sa agresywne... Potrzebuja tylko dobrej woli i kogos, kto pomorze obalic ich mit...

Posted

To jest chore. Z jednej strony media nakrecaja temat agresywnosci TTB, a z drugiej odkrecaja te zabobony... Mam dzisiaj kryzys jakis, pewnie dlatego, ze martwie sie o Modelke i Bandita... I te chore komentarze pod artykulami. Obiecalam sobie, ze nie bede sie denerwowac takimi ludzmi ale to silniejsze i juz nie czytam co tam wypisuja....

• 2 months later...
Guest Elżbieta481
Posted

Przeczytałam i choć sama boję się psów ras tzw,,agresywnych,,-zresztą trudno się nie bać przy naszym sąsiedzie i jego staffordach!!-nigdy nie zgodzę się,że przynależność do danej rasy może być podstawą do uśpienia.
Śpij spokojnie psino-to nie była Twoja wina,że zostałaś uśpiona.
Dobranoc mała
E/W

• 4 months later...
  • 2 weeks later...