andzia69 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='fioneczka']a moze zmiana tytułu bo przed chwilą mało na zawał nie padłam :roll:[/QUOTE] no właśnie...przydałoby się chyba zmienić tytuł coby nie straszył... Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [B]Ageralion [/B]- skoro siedzisz w domu z nogą w szynie :eviltong:, nie leń się ;) i tytuł zmieniaj, bo dziewczyny nam padną tu zaraz :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='agnieszka32'][B]Ageralion [/B]- skoro siedzisz w domu z nogą w szynie :eviltong:,[/QUOTE] o współczuje [quote name='agnieszka32'] nie leń się ;) i tytuł zmieniaj, [/QUOTE] i by się nie nudzić to w naszych TTB pierwsze posty bo jest tam Hallo, Sajmon i odnalazł się piękny Fuss:diabloti: Quote
ageralion Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Raaaaany zapomnialam, ze to moj watek :splat: Zaraz zmienie :evil_lol: Narazie mam tesciowa na glowie i jak pomysle, ze jeszcze tak mam miec przez tydzien :flaming: Quote
ania z poznania Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='ageralion']Narazie mam tesciowa na glowie i jak pomysle, ze jeszcze tak mam miec przez tydzien :flaming:[/QUOTE] Na bazarek wystaw :evil_lol: Quote
baster i lusi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Aniu nie żartuj z teściowych,bo ja też jestem teściową.Nie taki diabeł straszny. Quote
ania z poznania Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Taaak, ale są Teściowe i teściowe, ja z tych drugich żartuję :evil_lol: Quote
ageralion Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Zapraszam na ubraniowy bazarek dla naszych Szczecinskich psiakow. Kazdy znajdzie cos dla siebie :cool3: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190783[/url] Quote
Halo Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Jeszcze raz chcieliśmy podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego że chłopak trafił do nas....Jest wspaniały, najlepszy na świecie!!! Bardzo posłuszny, kochany, bardzo mądry-taki pies to marzenie !!! Jak nie śpi to cały czas jest skory do zabawy i spacerów....wielkie dzięki\!!! P.S.zdjęcia wrzucimy jak znajdziemy wolną chwile. Quote
agaga21 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 bardzo prosimy o zdjęcia, bo tęsknimy za cudnym halo! :) nasz inny psiak, tez świezo adoptowany zaginął dziś! wrocław/dzierżoniów/okolice rościszowa! [B]BŁAGAMY O POMOC W POSZUKIWANIACH! :([/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/136423-Pitbull-Dixon-Dara-i-Dark-wszystkie-w-domkach-%29-%29?p=15193219&viewfull=1#post15193219[/url] [B] DIXON ZAGINĄŁ!:placz::placz::placz::placz:[/B] Quote
agnieszka32 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Halo']Jeszcze raz chcieliśmy podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego że chłopak trafił do nas....Jest wspaniały, najlepszy na świecie!!! Bardzo posłuszny, kochany, bardzo mądry-taki pies to marzenie !!! Jak nie śpi to cały czas jest skory do zabawy i spacerów....wielkie dzięki\!!! P.S.zdjęcia wrzucimy jak znajdziemy wolną chwile.[/QUOTE] Ogromnie się cieszę, że Halo trafił na takich mądrych ludzi, którzy go docenili - wiedziałam, że to pies idealny :) Ja Wam dziękuję za to, że daliście mu dom :loveu: Czekamy na fotki - w razie czego możecie je wysłać do mnie na maila, to je wstawię ;) [email][email protected][/email] Quote
mariamc Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ewelina jest z Halo w Szczecinie. Halo żle się poczuł, odjęło mu tylne nogi. Mają jechać do weta na Parkową. Czekam na wiadomości od Przemka , chyba oszaleję...... Quote
ageralion Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='mariamc']Ewelina jest z Halo w Szczecinie. Halo żle się poczuł, odjęło mu tylne nogi. Mają jechać do weta na Parkową. Czekam na wiadomości od Przemka , chyba oszaleję......[/QUOTE] Osz cholera jasna.... Quote
agnieszka32 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Już dzwoniłam do moich weterynarzy, wiedzą, że Halo do nich przyjedzie. Ale nie wiem, czy nie powinni jechać gdzieś, gdzie jest rtg, bo nie wiem, czy oni już mają. Strasznie się martwię :( Dzwoniłam do lecznicy przed chwilą, ale nie odbierają ... Quote
agnieszka32 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 U weterynarza kolejka straszna, pełna poczekalnia ludzi. Wet powiedział mi tylko tyle, że tak nagły niedowład tylnych łap może oznaczać wypadnięcie dysku, a wtedy to oni Halo nie pomogą, bo kręgosłupów nie operują - trzeba mu porobić jakieś specjalistyczne badania i wyślą go prawdopodobnie do Pępiaka, który ma odpowiedni sprzęt... Albo do Gugały, który sprzętu nie ma, ale jest świetnym chirurgiem. Jejku to... Halo kochany, trzymaj się :( Quote
ageralion Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Siedze jak na szpilkach... jeszcze naszemu louzowi operacja potrzebna na stare lata :shake: Chociaz lepiej, zeby to byl dysk niz neurologia... Quote
mariamc Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ewelina jest umówiona z wetem na 16h, mają delikatnie wziąć Halo w kocyk i zawieżć na Parkową. Quote
agnieszka32 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='mariamc']Ewelina jest umówiona z wetem na 16h, mają delikatnie wziąć Halo w kocyk i zawieżć na Parkową.[/QUOTE] Później to weta zadzwonię i o wszystko dokładnie wypytam. Gdyby pomóc nie mogli, to niech od razu jadą do kliniki Pępiaka [url]http://www.klinikapepiak.pl/[/url] Zdziercy są, ale mają cały specjalistyczny sprzęt diagnostyczny. Quote
mariamc Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Alarm odwołany , kamień spadł mi z serca. Halo ma mieć ograniczony ruch przez tydzień, nic neurologicznego. Po prostu Ewelina z Przemkiem muszą pamiętać,że Halo to jednak Starszy Pan i nie musi tak często wychodzić na długie spacery a zabawy to raczej już bardziej domowe. Pan doktor nie wziął kasy za wizytę, tylko za leki a resztę badań to już w Szczecinku. Quote
ageralion Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='mariamc']Alarm odwołany , kamień spadł mi z serca. Halo ma mieć ograniczony ruch przez tydzień, nic neurologicznego. Po prostu Ewelina z Przemkiem muszą pamiętać,że Halo to jednak Starszy Pan i nie musi tak często wychodzić na długie spacery a zabawy to raczej już bardziej domowe. Pan doktor nie wziął kasy za wizytę, tylko za leki a resztę badań to już w Szczecinku.[/QUOTE] Ufffffffffffffffffffffffffffffff Quote
agaga21 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 oj, halo, halo...znowu wszystkim strachu napędziłes. całe szczęście, że to tylko przeforsowanie. Quote
baster i lusi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 oj Halo znowu napędziłeś nam stracha. Quote
Recommended Posts