Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']Agaga przemysl to.....:)[/QUOTE]
1. mąż "na razie" nie chce drugiego psa :(
2. halo zjadłby etne
3. muszę ostrożnie dobrać psa ze względu na dziecko
4. inny pies kompletnie skradł moje serce juz wcześniej

gdyby nie te 4 "przeszkody" pomyślałabym nad halo bardzo poważnie :(

Posted

Halo jest naprawdę fantastycznym psiakiem - bardzo mi go żal, po 9 latach w mieszkaniu, z kanapy trafił prosto do schroniska.

Ja mam wątpliwości, czy oni na pewno dobrze odczytali wiek z tego chipa - albo ktoś źle wpisał, rejestrując psa w bazie danych. On zdecydowanie nie wygląda i nie zachowuje się jak 9 letni pies.

Posted

[quote name='agamika']poztrebuje tekst , albo chociaz info , i namiary ( NIE NA SCHRONISKO ) i zrobie pierwszy rzut ogłoszeń

9 lat :( ....[/QUOTE]
Wrzucilam tekst do pierwszego postu. Nie wiem czy sie nadaje ale wstepnie lepiej taki niz zaden...Chyba trzeba bedzie kogos sciagnac do pomocy...

Posted

[quote name='ageralion']Zastanawialysmy sie glosno jak Halo siegnal sasiada, to nam pokazal... Posluchajcie jego szczekania, brzmi jak halo! halo! halo! :evil_lol:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=XnRrsT8wjuc[/URL][/QUOTE]

Ale sąsiad też nie jest okazem łagodności....

Posted

Ja w schronie zawsze mam sucze i psy co nie lubią kolegów, nie jeden raz jeździłam po trawie kolanami:evil_lol:
Wszystkie te psy mają domy...co prawda nie były to ttb, ale wiem, że agresja do innych psów jest częsta nie tylko u ttb.:roll:

Zrobiłam alegratkę, zaraz wyróżnię, może być taki tekst:
[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4662223_halo_amsta_f_z_kanapy_trafil_prosto_za.html"]klik[/URL]

edit: w tytule mi się przecinek wcisnal w wyrazie amsta,f, ale poprawiłam ( tylko na efekt trzeba czekać kilkanaście minut)

Posted

[quote name='ageralion']W tytule wkradl sie niechciany przecinek :) Nie spodziewalam sie tak dlugiego tekstu :crazyeye: MOze by cos dopisac o jedzeniu smaczkow z reki dziecka?[/QUOTE]

Dobra, zaraz dopisze, wiesz edytowałam, ale na alegratce teraz tak zrobili, ze jak edytujesz to na afekt trzeba czekac jakiś czas...wkurzające

Posted

[quote name='Rybka_39']Dobra, zaraz dopisze, wiesz edytowałam, ale na alegratce teraz tak zrobili, ze jak edytujesz to na afekt trzeba czekac jakiś czas...wkurzające[/QUOTE]
Slicznie dziekuje :Rose:

Posted

Banerek dla przystojniaka

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183464-Halo-przepiekny-9-cio-letni-TTB-do-uspienia-pilnie-poszukujemy-DT-DS-bez-zwierzat"][IMG]http://lh5.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/S8Ghg114NcI/AAAAAAAACiA/K5z4s8GbiHk/halo.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='agaga21']mi sie jednak wydaje, że ten jego głos jest głosem starszego psa.[/QUOTE]

no co ty Aga:) a słyszałaś jajniki? to dopiero są głosy - jakbyś nie wiedziała, ze to jajnik myślałanbyś, ze to pies co najmniej wielkosci ttb;)

jak dla mnie naprawdę on nie ma tyle lat...dobrze by było odczytać tego chipa i osobiście to sprawdzic...a moze udałoby się dotrzec do właściciela i dopytać o to i o owo...

Posted

[quote name='andzia69']jak dla mnie naprawdę on nie ma tyle lat...dobrze by było odczytać tego chipa i osobiście to sprawdzic...a moze udałoby się dotrzec do właściciela i dopytać o to i o owo...[/QUOTE]
Niestety jego wlasciciel nie zyje...

Posted

[quote name='andzia69']no to pozostaje - wyciagnać psa, ogłaszać jako paroletniego - max 4-5 lat i usunąć podczas kastracji chipa:)[/QUOTE]

Wiesz, też mi to wszystko do głowy wczoraj przyszło, ale nie śmiałam tego publicznie wyjawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wniosek? - jeszcze mi do szaleństwa brakuje, ale parę kolejnych wizyt w schronie i też będę psychiatry potrzebować :diabloti:

A tak poważnie - trzeba myśleć nad niuńkiem, zaraz poproszę majqę o tekścik dla biedaka - może nie odmówi?:cool3: