agaga21 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 piękny jest ten pies. pasowałby do mojej etny...eh, jaka szkoda, że to nierealne :( Quote
magdola Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='agaga21']piękny jest ten pies. pasowałby do mojej etny...eh, jaka szkoda, że to nierealne :([/QUOTE] Agaga przemysl to.....:) Quote
agaga21 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='magdola']Agaga przemysl to.....:)[/QUOTE] 1. mąż "na razie" nie chce drugiego psa :( 2. halo zjadłby etne 3. muszę ostrożnie dobrać psa ze względu na dziecko 4. inny pies kompletnie skradł moje serce juz wcześniej gdyby nie te 4 "przeszkody" pomyślałabym nad halo bardzo poważnie :( Quote
agnieszka32 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Halo jest naprawdę fantastycznym psiakiem - bardzo mi go żal, po 9 latach w mieszkaniu, z kanapy trafił prosto do schroniska. Ja mam wątpliwości, czy oni na pewno dobrze odczytali wiek z tego chipa - albo ktoś źle wpisał, rejestrując psa w bazie danych. On zdecydowanie nie wygląda i nie zachowuje się jak 9 letni pies. Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='agamika']poztrebuje tekst , albo chociaz info , i namiary ( NIE NA SCHRONISKO ) i zrobie pierwszy rzut ogłoszeń 9 lat :( ....[/QUOTE] Wrzucilam tekst do pierwszego postu. Nie wiem czy sie nadaje ale wstepnie lepiej taki niz zaden...Chyba trzeba bedzie kogos sciagnac do pomocy... Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Jeśli ktoś radził sobie z nim przez 9 lat, to znaczy, że da sie i warto szukać domu, na kogo kontakt w ogłoszeniach? Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Na mnie Marta tel. 517680264, email [email][email protected][/email] Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='ageralion']Zastanawialysmy sie glosno jak Halo siegnal sasiada, to nam pokazal... Posluchajcie jego szczekania, brzmi jak halo! halo! halo! :evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=XnRrsT8wjuc[/URL][/QUOTE] Ale sąsiad też nie jest okazem łagodności.... Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Rybka_39']Ale sąsiad też nie jest okazem łagodności....[/QUOTE] Kargul i Pawlak:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ja w schronie zawsze mam sucze i psy co nie lubią kolegów, nie jeden raz jeździłam po trawie kolanami:evil_lol: Wszystkie te psy mają domy...co prawda nie były to ttb, ale wiem, że agresja do innych psów jest częsta nie tylko u ttb.:roll: Zrobiłam alegratkę, zaraz wyróżnię, może być taki tekst: [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4662223_halo_amsta_f_z_kanapy_trafil_prosto_za.html"]klik[/URL] edit: w tytule mi się przecinek wcisnal w wyrazie amsta,f, ale poprawiłam ( tylko na efekt trzeba czekać kilkanaście minut) Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 W tytule wkradl sie niechciany przecinek :) Nie spodziewalam sie tak dlugiego tekstu :crazyeye: MOze by cos dopisac o jedzeniu smaczkow z reki dziecka? Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='ageralion']W tytule wkradl sie niechciany przecinek :) Nie spodziewalam sie tak dlugiego tekstu :crazyeye: MOze by cos dopisac o jedzeniu smaczkow z reki dziecka?[/QUOTE] Dobra, zaraz dopisze, wiesz edytowałam, ale na alegratce teraz tak zrobili, ze jak edytujesz to na afekt trzeba czekac jakiś czas...wkurzające Quote
Rybka_39 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 BTW. przyznać się która to na początku filmiku naśladowała szczekanie Halo?:evil_lol: edit: wyróżnione, samo się poprawi za jakis czas. Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Rybka_39']Dobra, zaraz dopisze, wiesz edytowałam, ale na alegratce teraz tak zrobili, ze jak edytujesz to na afekt trzeba czekac jakiś czas...wkurzające[/QUOTE] Slicznie dziekuje :Rose: Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Banerek dla przystojniaka [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183464-Halo-przepiekny-9-cio-letni-TTB-do-uspienia-pilnie-poszukujemy-DT-DS-bez-zwierzat"][IMG]http://lh5.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/S8Ghg114NcI/AAAAAAAACiA/K5z4s8GbiHk/halo.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaga21 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 mi sie jednak wydaje, że ten jego głos jest głosem starszego psa. Quote
andzia69 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='agaga21']mi sie jednak wydaje, że ten jego głos jest głosem starszego psa.[/QUOTE] no co ty Aga:) a słyszałaś jajniki? to dopiero są głosy - jakbyś nie wiedziała, ze to jajnik myślałanbyś, ze to pies co najmniej wielkosci ttb;) jak dla mnie naprawdę on nie ma tyle lat...dobrze by było odczytać tego chipa i osobiście to sprawdzic...a moze udałoby się dotrzec do właściciela i dopytać o to i o owo... Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='andzia69']jak dla mnie naprawdę on nie ma tyle lat...dobrze by było odczytać tego chipa i osobiście to sprawdzic...a moze udałoby się dotrzec do właściciela i dopytać o to i o owo...[/QUOTE] Niestety jego wlasciciel nie zyje... Quote
pinkmoon Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ale nie da się w żaden sposób dotrzeć do kogoś, kto znał tego psa? Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='pinkmoon']ale nie da się w żaden sposób dotrzeć do kogoś, kto znał tego psa?[/QUOTE] Nie mam pojecia :shake: Quote
andzia69 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 no to pozostaje - wyciagnać psa, ogłaszać jako paroletniego - max 4-5 lat i usunąć podczas kastracji chipa:) Quote
ageralion Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='andzia69']no to pozostaje - wyciagnać psa, ogłaszać jako paroletniego - max 4-5 lat i usunąć podczas kastracji chipa:)[/QUOTE] Szalona kobieta :evil_lol: Quote
magdola Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 On rzeczywiście bardzo lgnie do ludzi a wyraz jego pyska to ciągły uśmiech, chociaz wcale mu nie do śmiechu.... Quote
agnieszka32 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='andzia69']no to pozostaje - wyciagnać psa, ogłaszać jako paroletniego - max 4-5 lat i usunąć podczas kastracji chipa:)[/QUOTE] Wiesz, też mi to wszystko do głowy wczoraj przyszło, ale nie śmiałam tego publicznie wyjawiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wniosek? - jeszcze mi do szaleństwa brakuje, ale parę kolejnych wizyt w schronie i też będę psychiatry potrzebować :diabloti: A tak poważnie - trzeba myśleć nad niuńkiem, zaraz poproszę majqę o tekścik dla biedaka - może nie odmówi?:cool3: Quote
Recommended Posts