Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszka32'][B]Szukamy nowego miejsca dla Halo i to w trybie BARDZO PILNYM!!![/B]

Bardzo prosimy też o deklaracje, stałe i jednorazowe, na jego utrzymanie i leczenie. Same nie damy rady :-([/QUOTE]

Dlaczego?Co się dzieje?Deklaruję 20 zł stałych deklaracjii.

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam parę rzeczy - mogę przesłać do którejś z was, żeby wystawiła. nie chcę sama teraz prowadzić bazarku bo niedługo będę miała mnóstwo na głowie (sesja) i nie dam rady ogarniać do tego jeszcze wpłat, osobnej wysyłki do wszystkich kupujących, robienia rozliczeń, itd. Której z was wysłać? poproszę adres na pw.

Posted

[quote name='baster&lusi']Dlaczego?Co się dzieje?Deklaruję 20 zł stałych deklaracjii.[/QUOTE]
Dziekujemy bardzo :Rose: Jak sie wszystko wyklaruje, to opiszemy szczegoly. Pewne jest, ze Halo musi zmienic DT i ze nasz dlug u weterynarza rosnie...

[quote name='pinkmoon']ja mam parę rzeczy - mogę przesłać do którejś z was, żeby wystawiła. nie chcę sama teraz prowadzić bazarku bo niedługo będę miała mnóstwo na głowie (sesja) i nie dam rady ogarniać do tego jeszcze wpłat, osobnej wysyłki do wszystkich kupujących, robienia rozliczeń, itd. Której z was wysłać? poproszę adres na pw.[/QUOTE]
Juz pisze, dziekujemy slicznie :Rose:

Posted

Marta,jeśli A.R.S. przekaże dochód z orientalnego bazarku na Eni, to powinnyśmy sobie na razie poradzić finansowo, weźcie wtedy pieniądze z bazarku "multimedialnego" na Halo. Ja znalazłam rano kabel, postaram sie zrobic zdjecia 2 par butów i prześle je Tobie lub Adze.

Posted

[quote name='Enigma79']Marta,jeśli A.R.S. przekaże dochód z orientalnego bazarku na Eni, to powinnyśmy sobie na razie poradzić finansowo, weźcie wtedy pieniądze z bazarku "multimedialnego" na Halo. Ja znalazłam rano kabel, postaram sie zrobic zdjecia 2 par butów i prześle je Tobie lub Adze.[/QUOTE]
Jeden z bazarkow multimedialnych byl typowo na Enigme i sunia te pieniazki dostanie :) Drugi byl robiony ogolnie na TTB, wiec cos bedzie na Halo i Enigme, bo sunia nalezy co TTB Szczecin. Ja wiem, ze Ty bys dom wyprzedala na psiaki ale tak nie mozna, jak potem bedziesz pomagala kolejnym?:mad:

A zdjecia butow podeslij mi, to wystawie na bazarku :loveu:

Posted

postaram się wspierać Hallo. Nie moge zadeklarowac sie na stałe bo sezon wakacyjny to u mnie posucha (brak nadgodzin, dodatkowych godzin itp) ale obiecuje ze bede molestowała znajomych i od nich wyciągała ile się da. Skąpiradła są ale coś wyskrobią. Będzie dobrze. Damy radę. Nie może być inaczej.

Posted

[quote name='magdola']mylisz sie -poczekaja jak sie cos wyklaruje...[/QUOTE]
a jednak.....Hallo zasługuje na najlepszy dom.Nie rozumiem dlaczego nie mógł zostać choć na dt skoro nie są,,właścicielki'' obciążone kosztami jakoś mi się to w głowie nie mieści...

Posted

najprawdopodobniej halo pojedzie do mariamc, jako psiak z "BB", jednak bez pomocy finansowej nie damy rady. obawiam się sporych kosztów diagnostyki i leczenia. ciotki, POMOCY! ten stary i chory pies zasługuje na lepszy los niż śmierć w schronisku.

Posted

Na razie mamy jedną stałą deklarację od baster&lusi w wysokości 20 zł - jeszcze raz bardzo dziękuję :loveu:

[B]Prosimy o pomoc!!!
Każda złotówka to szansa na życie dla Halo.
[/B]

Posted

[quote name='pinkmoon']A jak na chwile obecną jego zdrowie?[/QUOTE]

Rozmawiałam dzisiaj z weterynarzem - Halo przytył już te 2 kilogramy, które stracił. Ale nadal jest słaby...
Dalszą diagnostykę przeprowadzimy już u Danusi w Szczecinku. Tam będzie pod najlepszą opieką.

Tak mi żal tego psa, stracił swojego Pana, po 9 latach życia na kanapie wylądował w schronisku, niechciany...:-(
Potem wydawało się, że trafił na swoich ludzi, ale.... to już inna historia. :shake:

Halo musi szybko zniknąć z obecnego domu, jeśli mu nie pomożemy, wróci do schroniska, a stamtąd już raczej nie wyjdzie ...

Posted

co za pech... :( na razie mam "w kieszeni" Eni ale przesłałam Marcie zdjęcia butów na bazarek, zróbcie szybko, żeby się uzbierały finanse na leczenie + pobyt w Sz.
a tak się wszystko ładnie zapowiadało (no ale skąd ja to znam), powodzenia pieseczku...

Posted

[quote name='bebcik']a macie już na oku konkretny hotelik?[/QUOTE]

[quote name='agaga21']najprawdopodobniej halo pojedzie do mariamc, jako psiak z "BB", jednak bez pomocy finansowej nie damy rady. obawiam się sporych kosztów diagnostyki i leczenia. ciotki, POMOCY! ten stary i chory pies zasługuje na lepszy los niż śmierć w schronisku.[/QUOTE]

Tak - hotelik u mariamc w Szczecinku, prowadzony przy najnowocześniejszym schronisku w Polsce (właściwie to sanatorium dla psów).

[url]http://www.szczecinek.schronisko.net/index.php?mod=gbook&start=3[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179750-Schronisko-w-Szczecinku-zapraszamy-do-odwiedzin!-Mo%C5%BCe-znajdziesz-tu-przyjaciela[/url]

Halo będzie miał swój własny boks z mięciutkim legowiskiem, wyjście na prywatny wybieg (z trawą z rolki), spacery, bieganie po dużym wybiegu, mnóstwo wolontariuszy tylko do głaskania, miziania i spacerków. Wspaniałą opiekę, w tym weterynaryjną z wykorzystaniem najnowocześniejszego sprzętu.

Przebywało tam (i nadal przebywa) wiele naszych psiaków - trafiają tam wychudzone, zaniedbane, chore, wymęczone fizycznie i psychicznie. A wychodzą zdrowe, odkarmione, piękne, zadbane, szczęśliwe i uśmiechnięte.

To naprawdę wspaniałe miejsce, cudowna opieka, pracownicy oddani zwierzakom całym sercem. To jedyne schronisko, w którym byłam i nie płakałam po wyjściu - psiaki są zadowolone, zrelaksowane i spokojne.

Koszt to 200 zł miesięcznie (z dobrą karmą) + koszty leczenia.

Posted

"Koszt to 200 zł miesięcznie (z dobrą karmą) + koszty leczenia."
w takim super miejscu, tak tanio? Zaklepywać miejsce dla hallo i podać numer konta proszę a może coś zacznie wpływać :)

Posted

[quote name='bebcik']"Koszt to 200 zł miesięcznie (z dobrą karmą) + koszty leczenia."
w takim super miejscu, tak tanio? Zaklepywać miejsce dla hallo i podać numer konta proszę a może coś zacznie wpływać :)[/QUOTE]
miejsce zaklepane. numer konta na pw chętnym.

Posted

Dziewczyny...ponieważ bardzo koffam tego piesa dam na 1 miesiąc w hoteliku - potem nie wiem, nie deklaruję - ale chociaż na już - dam! zabierajcie go od tych durnych dziewuch...:angryy: