czerda Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 to może powiem ----Borys jest już w swoim domu!!!!!!!!!!!!! w Kępnie -pn chciał go adoptować już jak zobaczył jedno zdjęcie pan ma ogrrrrrrromny ogród i psa Śtef z Ąrnim osobiście pojechali sprawdzić warunki , które przerosły ich oczekiwania -super pan , kochający zwierzęta , piękny ogród a Borys po zapoznaniu się -pognał z nowym kumplem i co....? jak ja go teraz wymiziam? Quote
Evelka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wow:crazyeye: Aż tak dobrych wieści się nie spodziewałam! To naprawdę WSPANIALE!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ogromnie się cieszę i mam nadzieję, że teraz Borys będzie już szczęśliwy u boku SWOJEGO Pana do końca swoich dni!!!!:) Quote
czerda Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 dzięki wszystkim za zainteresowanie i wsparcie!!! Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 mam obiecane zdjecia z nowego domku:) jak tylko dostane to zaraz sie z Wami podziele:) Quote
Porta Nigra Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Super! Może gdyby ktoś jeszcze dzwonił na ogłoszenia Borysa, zareklamowałybyście Beja? http://www.dogomania.pl/threads/184473-ON-i-mini-sznaucerka-zmarła-ich-właścicielka-nie-mają-się-gdzie-podziać.?p=14568741#post14568741 . Biedny psiak stracił wszystko, a lada dzień straci nawet swoje podwórko :-(. Zobaczcie jaki jest piękny. Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Borysek sporo juz przytyl w nowym domku, bo podobno byl bardzo chudziutki;) Jego nowa PAni podobno jest dla Niego najwazniejsza i ostatnio Jej maz klepnal Ja lekko, zeby zobaczyc reakcje Boryska - to nie zobaczyl a poczul - Borys pdobno uzarl Go w kostke...przytulac swojej zony w obecnosci Borysa tez nie moze:evil_lol::diabloti: Borys bardzo pilnuje terenu - Nikt nie moze wejsc..osattnio dzieci nie bylo dwa tygodnie to nawet na Nie warczal troszke jak przyjechaly do domku....zadomowil sie tam na calego Quote
czerda Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 ojej! nie tak ostro, może jakaś tresura? a tak sie ta pani wypierała , że ni , żadnego psa na pewno nie chcą.....i ma za swoje Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='czerda']ojej! nie tak ostro, może jakaś tresura? a tak sie ta pani wypierała , że ni , żadnego psa na pewno nie chcą.....i ma za swoje[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo dokladnie...podobno Borys ja uwielbia Quote
mari23 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):mam obiecane zdjecia z nowego domku:) jak tylko dostane to zaraz sie z Wami podziele:) Gosiu, odszukałam ten wątek z bardzo ważnego powodu - czy wiesz, co u Borysa? te zdjęcia dostałaś może? Quote
czerda Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 gosiu proszę potwierdż że Borys jest w swoim domu Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 czerda napisał(a):gosiu proszę potwierdż że Borys jest w swoim domu jest:) na 100% dzis moja znajmoma , ktora ten domek zalatwila na moja prosbe zadzwonila i poprosila o zdjecia - Panstwo obiecali, ze na dniach podesla mi na maila - poza tym adres mamy - wiec jak chcecie zawsze mozecie podjechac i sprawdzic:) Quote
czerda Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 to wspaniale po tym co wczoraj i dzisiaj usłyszałam o psach z hotelu w Obornikach straciłam zaufanie do ludzi jestem w szoku cieszę się że Borysowi sie udało Quote
Lu_Gosiak Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSC00005-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSC00024.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSC00013.jpg[/IMG] i mam jeszcze sporo innych ale nie mam czasu teraz wstawiac Quote
mari23 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ogromne dzięki za te fotki !!!!! czerda odetchnie z ulgą na widok ulubieńca... a fotki wspaniałe - widać, jak radosny i szczęśliwy jest Borys !!! szkoda, że nie wszystkim psiakom tak się udało..... Quote
mari23 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Zarząd Stowarzyszenia Help Animals, na wniosek którego wszczęto śledztwo w sprawie obornickiego gabinetu - hotelu dla zwierząt prowadzonego przez S.G. prosi wszystkich, którzy mają jakiekolwiek dowody lub informacje dotyczące tegoż "hotelu" o pilny kontakt: 660 764 352 Komendant Policji p. Gajewski 604 974 423 Darek - PREZES STOWARZYSZENIA HELP ANIMALS lub bezpośrednio z Prokuraturą Rejonową w Trzebnicy Proszę też o rozpropagowanie tego apelu, ponieważ mam awarię domowego komputera a w pracy nie mogę zbyt wiele czasu pisać na wątkach. Tylko błagam o nie "pranie brudów" na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts