*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='olico']max 2h, a tego nie robi się codziennie[/QUOTE] Codziennie nie,raz w tygodniu..czasem dwa jak zawieje....no i w tygodniu też jeszcze przewijanie. Chociaż robiąc sesje z prostowaniem i czesaniem to jakieś 3 h. Quote
*Jot* Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='agamewa']No ..idzie wiosna,ptaszki śpiewają....;) Oj Jolu tak..do dziś pamiętam ten zapach hihihi...Moni cwinio wstydż się... Jutro zapraszam na torcik:)[/QUOTE] Ptaszki śpiewają....pieski sr..ą :evil_lol::evil_lol: A nie ma już dzisiaj tortu? Bezowy z bitą śmietaną....mnóstwo śmietany :diabloti: Quote
chrupcia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='agamewa']Ale z drugiej strony pomimo tego zjedzonego czasu to lubię ,bardzo mnie takie szykowanie odpręża...[/QUOTE] Ja również to lubie... trochę przy tym roboty, ale warto.. prawda ?? dla takich efektów ;) gorzej byłoby jakbym tego nie lubiła.. i robiła to na siłe.. Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='*Jot*']Ptaszki śpiewają....pieski sr..ą :evil_lol::evil_lol: A nie ma już dzisiaj tortu? Bezowy z bitą śmietaną....mnóstwo śmietany :diabloti:[/QUOTE] Nie jutro..no tak pieski sr...ą..hihihi....... Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='chrupcia']Ja również to lubie... trochę przy tym roboty, ale warto.. prawda ?? dla takich efektów ;) gorzej byłoby jakbym tego nie lubiła.. i robiła to na siłe..[/QUOTE] O tak...o mam dwie foty Moniego ,których nie pokazywałam chcecie???? Quote
kiniaaa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='agamewa']O tak...o mam dwie foty Moniego ,których nie pokazywałam chcecie????[/QUOTE] jestem na tak :lol: Quote
chrupcia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kiniaaa']jestem na tak :lol:[/QUOTE] podpisuje ;) Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Pierwsza fota srajka:) [IMG]http://i54.tinypic.com/v8lrht.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/vd1jmd.jpg[/IMG] Jutro będą fotki Weściaka-Pusiaka Quote
chrupcia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [url]http://i54.tinypic.com/v8lrht.jpg[/url] ale Ci Aga ta bombeczka fajniutka wyszła :) tylko ja bym to zawinięcie na górze trochę mniejsze zrobiła chyba... na moje amatorskie oko :) Quote
kiniaaa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 ten Moni to jest dostojny pan fiu fiu:) ma w swoim spojrzeniu taką dumę, super to jest :multi: Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='chrupcia'][url]http://i54.tinypic.com/v8lrht.jpg[/url] ale Ci Aga ta bombeczka fajniutka wyszła :) tylko ja bym to zawinięcie na górze trochę mniejsze zrobiła chyba... na moje amatorskie oko :)[/QUOTE] Bombeczka jeszcze do nauki ,ma być jeszcze mniejsza..ale jakiś upór z tą mniejszością mam..i z lewej strony coś mi nie wyszła z boku..także ogólnie jeszcze do poprawy.. Quote
Yourii Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 kokardkę popraw ! Na takim pięknym pyszczku musi być prosto :) Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='kiniaaa']ten Moni to jest dostojny pan fiu fiu:) ma w swoim spojrzeniu taką dumę, super to jest :multi:[/QUOTE] Nie no Kinia on tu się gapi na macedy dlatego taka dumma hihihi Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Yourii']kokardkę popraw ! Na takim pięknym pyszczku musi być prosto :)[/QUOTE] No fakt...widzicie fryz do poprawy..... Quote
kiniaaa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='agamewa']Nie no Kinia on tu się gapi na macedy dlatego taka dumma hihihi[/QUOTE] Oj tam Aga już nie bądź taka skromna, masz się czym chwalić :lol: A macedy przydatne są, wiem coś o tym :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='kiniaaa']Oj tam Aga już nie bądź taka skromna, masz się czym chwalić :lol: A macedy przydatne są, wiem coś o tym :evil_lol:[/QUOTE] A ja się nie lubię chwalić...jest jaki jest.a wiem srajec jest...no ja mu tego nie daruje... Quote
kiniaaa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='agamewa']A ja się nie lubię chwalić...jest jaki jest.a wiem srajec jest...no ja mu tego nie daruje...[/QUOTE] Co do tego srajca to Ci wtedy nic nie napisałam bo miałam zwolniony internet... a chciałam napisać że ostatnio jak myłam dupę Antosiowi to moja mama wchodzi do łazienki i też jej się prawie cofnęło i wyleciała z łazienki, śmiać mi się chciało z niej :lol: heh Czarkowi takich zabiegów nie musi robić, a ciekawe co by zrobiła jakby mnie w domu nie było a Antosiowi się przydarzyła taka sytucja??? teraz Antonek ma doopsko wygolone... :evil_lol: Quote
chrupcia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kiniaaa']Co do tego srajca to Ci wtedy nic nie napisałam bo miałam zwolniony internet... a chciałam napisać że ostatnio jak myłam dupę Antosiowi to moja mama wchodzi do łazienki i też jej się prawie cofnęło i wyleciała z łazienki, śmiać mi się chciało z niej :lol: heh Czarkowi takich zabiegów nie musi robić, a ciekawe co by zrobiła jakby mnie w domu nie było a Antosiowi się przydarzyła taka sytucja??? teraz Antonek ma doopsko wygolone... :evil_lol:[/QUOTE] Kinia.... mój ma wygoloną i mu się zdarzy :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 A mój chyba będzie nosił tam papilota hihi West też nie lepszy..też mu się wymsknie ale Moni to pojechał po całości ostatnio:)biedny Moni żeby wiedział że jaja sobie z niego teraz robie... Quote
kiniaaa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='chrupcia']Kinia.... mój ma wygoloną i mu się zdarzy :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze lepiej.... :evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dziewczyny, ale Wy macie tematy :evil_lol: Takie do (od?) doopy powiedziałabym :evil_lol: hihi Lakiemu kiedyś się zdarzało, teraz na szczęście niet. :p Uf uf Quote
Connected Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cześć Aga , chłopaki twoje jak zwykle wyelegantowane :loveu: Powiem że mi też się takie przygody ostatnio zdarzały z Pączkiem, jeszcze jak gdzieś niedaleko domu się przydarzy taka brudna dupka to pół biedy można lecieć szybko umyć, ale gorzej jak gdzieś na mieście czy w trasie :evil_lol::evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [B][COLOR="red"][/COLOR][/B][SIZE="6"]Weściu wszystkiego najlepszego w dniu Twoich 3 urodzinek[/SIZE] Zapraszamy na urodzinowy torcik.... [IMG]http://www.marysienka.com.pl/image/tort_weselny_pietrowy_323.jpg[/IMG] Quote
dysia-u Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 wpadłyśmy z głaskami dla jubilata a tu taaaakie pyszności mniam mniam Quote
Recommended Posts