sleepingbyday Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 renata pokaz go mru, to jej typ - pies podobny jest do miszki z nosowka tylko ona duza. Quote
sleepingbyday Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 rozmawiałam wczoraj z gosią. mieszkanie miszki wlecznicy to 800 zł, plus karma i remont drzwi i pomieszczenia w którym była (framuga, ramki obrazów i coś tam jeszcze0 - ponoc 1000 zł. powiedziałam, zeby zyczyła sobie faktury i zwłaszcza wycene wymiany zwykłych drzwi wewnętrznych... ale i tak biora pod uwage 800 zł za hotelikowanie plus jakies kilkaset na naprawę zniszczeń to wyjdzie minimum 1500. ma wsparcie (zbiórki) w sowjej pracy, ale całości za chiny to nie pokryje, wiadomo. zaproponowałam gosi zrobienie bazarku, ona nigdy nie grzebała w domu pod kątem bazarkowym, więc pewnie wygrzebie troche fantów. pomoc by się zdała, ale jak tu zbiórke ogłosić? tak zwyczajnie, na drzwi w lecznicy i dług hotelikowy nie mamy szans zebrac cokolwiek... macie pomysły?? a miszka ponoc ok, ale to tyle, co wiem. Quote
Recommended Posts