lavinia Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 witaj Fusica... Ptysiowy tam wszystkie psiaki za TM rozstawia po kątach - odbija sobie to, że tu musiał być grzeczy i ze nie wolno mu było biegać ani szaleć z innymi psami....:lol: Quote
Fusica Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 lavinia napisał(a):witaj Fusica... Ptysiowy tam wszystkie psiaki za TM rozstawia po kątach - odbija sobie to, że tu musiał być grzeczy i ze nie wolno mu było biegać ani szaleć z innymi psami....:lol: Mój kolejny pies, będzie miał na imię PTYŚ... Quote
lavinia Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ptysiowy, czy u ciebie też dzisiaj świeci słońce ?? Quote
lavinia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Ptysiek.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lavinia Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Ptysiowy, brakuje mi twojej mordki...... deszcz pada, ludzie są głupi, Pepe śpi i chrapie, a u ciebie jak ? Quote
Fusica Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 U nas pada deszcz... U ciebie Ptysiu pewnie cudowne słońce, zielone łąki, piękne jeziora... Pozdrów moje sierścioszki aniołku... Kocham was...:loveu: Quote
lavinia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Fusica, z pewnością Ptysiowy już się z Twoimi psami zaprzyjażnił. On kochał wszystkie zwierzaki i żadnego psa się nie bał. Taki był z niego odważniak. Ptysiowy, lampeczka dla ciebie i twoich przyjaciół Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przyszłam się z Tobą przywitać... Pozdrów tam ode mnie mojego Arsika i powiedz, że doskonale go pamiętam, mimo, że byłam taka mała. Quote
lavinia Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Ptysio, Misio, Słodzisio kochany maluszek pamiętam.... Quote
lavinia Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Ptysiowy Misiowy, co tam u ciebie piesku ? smutno tutaj...... Quote
Agga Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 lavinio Ptyś ma się na pewno dobrze, ponieważ tam za TM ma wspaniałych przyjaciół. tak jak Tobie i innym dogomaniakom jest strasznie smutno i przykro po odejściu kochanego przyjaciela. Ja mam tak samo. Są dni, gdy rozumiem i zdaje sobie sprawę, że Sarcia musiała odejść. A są znowu takie dni kiedy nie daje sobie z tym rady. Wtedy siadam i pisze tutaj. Wy odpisujecie i jest mi lepiej. Teraz łzy tez mi poleciały.:-( Quote
lavinia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ptysiulku, zaopiekuj sie proszę tym maleńkim kotkiem, który wczoraj popłynął do ciebie na obłoczku.....niech go już nic nie boli..... i pogłaskaj go ode mnie po jego pyszczku, i powiedz mu proszę jak bardzo mi przykro, że nie dał rady.......że się poddał.... niech będzie szczęśliwy zaopiekuj się nim, proszę Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Pamiętamy o Tobie słoneczko:loveu::loveu::loveu: ['] Quote
Kati Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ptyś był najsłodszym buldożkiem na swiecie :loveu: O takim psie nigdy sie nie zapomina. Quote
Basia&Safi Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ptysq co tam u Ciebie :):):):):) Quote
lavinia Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Ptysiowe słoneczko...... kochany maluszku....... :loveu::loveu::loveu: Quote
lavinia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Ptysiowy dziś dostałeś nowe kwiatki w twoim kawałku ogródka.... ładne, prawda ? :loveu::loveu::loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To chyba najpiękniejszy wątek - dowód jedynej w swoim rodzaju miłości psa i człowieka. Quote
Recommended Posts