Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj Fusica...

Ptysiowy tam wszystkie psiaki za TM rozstawia po kątach - odbija sobie to, że tu musiał być grzeczy i ze nie wolno mu było biegać ani szaleć z innymi psami....:lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia napisał(a):
witaj Fusica...

Ptysiowy tam wszystkie psiaki za TM rozstawia po kątach - odbija sobie to, że tu musiał być grzeczy i ze nie wolno mu było biegać ani szaleć z innymi psami....:lol:

Mój kolejny pies, będzie miał na imię PTYŚ...

Posted

U nas pada deszcz... U ciebie Ptysiu pewnie cudowne słońce, zielone łąki, piękne jeziora...
Pozdrów moje sierścioszki aniołku... Kocham was...:loveu:

Posted

Fusica, z pewnością Ptysiowy już się z Twoimi psami zaprzyjażnił. On kochał wszystkie zwierzaki i żadnego psa się nie bał. Taki był z niego odważniak.

Ptysiowy, lampeczka dla ciebie i twoich przyjaciół

• 2 weeks later...
Posted

lavinio Ptyś ma się na pewno dobrze, ponieważ tam za TM ma wspaniałych przyjaciół. tak jak Tobie i innym dogomaniakom jest strasznie smutno i przykro po odejściu kochanego przyjaciela. Ja mam tak samo. Są dni, gdy rozumiem i zdaje sobie sprawę, że Sarcia musiała odejść. A są znowu takie dni kiedy nie daje sobie z tym rady. Wtedy siadam i pisze tutaj. Wy odpisujecie i jest mi lepiej. Teraz łzy tez mi poleciały.:-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ptysiulku, zaopiekuj sie proszę tym maleńkim kotkiem, który wczoraj popłynął do ciebie na obłoczku.....niech go już nic nie boli.....

i pogłaskaj go ode mnie po jego pyszczku, i powiedz mu proszę jak bardzo mi przykro, że nie dał rady.......że się poddał....

niech będzie szczęśliwy

zaopiekuj się nim, proszę

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...