Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to się nie bój :lol: ja bym zmieniła bo ludzie spojrzą - rzuci im się w oczy killer i nie będą czytać treści, że on taki fajny... bo imię jest mocno sugestywne dla przeciętnego człowieka ;)

Posted

można zmiekczyć, że Kiluś ;)

jesli chodzi o wyłażenie z obroży to proponuję łańcuszek zaciskowy, taki profesjonalny a nie badziew, Moza tez wyłaziła ze wszystkiego, szelki przegryzała a z normalnego łańcuszka nie wychodzi i siedzi grzecznie, no chyba, ze smycz przegryzie diablica :) zapięty na zaciagu lub na sztywno ale tuż za uszami, nie na dole szyi, zadziałać powinno.

Posted

ale na łańcuch go na takiej dopiąć? ( bo niestety nie mamy pewnosci czy gop znowu nie zapną na ten łancuch ... )

bo na spacer to w szelki go ubrałyśmy , on bardzo ładnie chodzi na smyczy , nie ciągnie, nie ma nagłych zrywów - w zasadzie to lepiej niz moje psy ...

Posted

nie.....skoro jest w hotelu to ok,bo wiedza gdzie jest a to znaczy ze nie lata po wsi i nie bedzie skarg.....
ale placic??a pies nie szczepiony, nie odrobaczony, nie kastrowany...a ja sobie napadne na bank,a co...;/

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Killer ma sie swietnie.Jest po kuracji bo badanie kalu wykazalo wlosoglowki,rodzaj tasiemca.
Po badaniach krwi , kalu, szczepieniach i lekach na robaki mamy w lecznicy rachunek 324 zl.....a jestesmy przed kastracja i RTG bioder.....
Jest chetny b. fajny dom zainteresowany chlopakiem.

Posted

Pojechalismy dzis do hotelu z Damianiem zainteresowanym adopcja Killera i jego synkiem.....i...wrocilismy wszyscy razem:)Killer pieknie jechal w autobusie,jest delikatny dla dzieci, w domu ignorowal totalnie sunie (tez z adopcji), a potem nawet sie rozbawil:)
Troszke podsikal i strasznie mnie i agamiki pilnowal....chcial wychodzic jak sie ubieralysmy....straszne sa takei chwile.
Wiem jednak,ze zostal we wspanialych rekach i juz mialam smska,ze byl grzeczny na spacerze.Jego Panstwo to wielci psiarze, wiec jak ansz misiek bedzie grzeczny to bedzie cudnie:)

• 2 weeks later...
Posted

No to dlugo nie pomieszkal...Killer szuka domu pilnie.
bardzo nam sie rozchorowal w hotelu pare dni temu.Juz jest wszystko w porzadku,ale ten cudowny pies...znowu sam w boksie:(

Posted

W ogóle to chciałam się wypowiedzieć o tym jak Killer chodzi na smyczy. Miałam tą przyjemność go wyprowadzać. Jeśli więc on waży ok. 40 kg, a ja tylko 10 kg więcej (i mam całe szalone 157 cm wzrostu) i ani razu mnie nie pociągnął, nie szarpnął to na prawdę jest to psiak delikatny, jeśli chodzi o spacery. Do tego taki z niego słodziak... :)

Posted

Mialam bardzo mily telefon o Killerka. Panstwo mieszkaja w bloku w Brzegu (miedzy Wroclawiem a Opolem). Walczyli o swoja sunei Onke, miala nowotwor w nosie,ktory sie odnawial i nawet chemia nic nie pomogla....Pan ma jeszcze uswiadomic do konca zone, a ja ciachnac Kilerka i....mam nadzieje,ze sie Panstwo odezwa i bedzie dobrze.

Posted

Killer po kastracji w porzadku. Niepokojacy jest stan jego stawow oraz to,ze ma w lapce sruta. jakis skurwiel do niego strzelal.
Teraz bedziemy kurowac lapki i zobaczymy co dalej.

• 2 weeks later...
Posted

Killer jest bardzo mądrym psem, to nie ulega wątpliwości, kolejny przykład: w sobotę na spacerach było strasznie gorąco, Killer jako czarny psiak miał dodatkowo przerąbane... i co zrobił? Wleźliśmy w zacienioną trawę a on się dokładnie wytarzał w porannej rosie i już orzeźwiony i schłodzony był gotowy do dalszego marszu :):loveu:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kiler bardzo schudl.....nie jest dobrze:(nie wiem juz sama czy to te cholerne pasozyty powoduja.Ma biegunke w dalszym ciagu.
Szukamy leku ENDOPAR.

Oprocz tego chce Kilera po raz kolejny dokladnie przebadac, krew, kal, usg, co sie da....
Tylko wciaz brak pieniedzy:(

Posted

Killer dzis mial pobrana krew, sprawdzamy tez trzustke. Po poludniu beda wyniki a w poniedzialek bede chciala porobic mu USG zoladka,przewodu pokarmowego czy czego tam bedzie trzeba....