karusiap Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 W zwiazku z ogromnym zainteresowaniem zdrowiem Kilera napisze,ze wyniki wyszly poprawne oprocz watroby. Kiler bedzie dostawal leki na watrobe plus bardzo zalecana jest karma weterynaryjna dla watrobowcow, ktora jest niestety cholernie droga.Przydadza mu sie tez witaminy ogolniewzmacniajace. Poza tym robimy ponownie kuracje Doplackiem 3 razy co dwa tygodnie. Quote
AMIGA Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wchodzę tu wciaż i czytam. Nic nie piszę, bo co mogę dodać? Jestem wciąż w szoku, że taki piękny, a w dodatku przekochany pies nadal tkwi w hotelu :-( Quote
Jagienka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kiepski stan wątroby może być powodowany tą włosogłówką, albo lekami? Czy tego nie wiadomo? Że też się takie cholerstwo przyplątało... Quote
karusiap Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Jagienka napisał(a):Kiepski stan wątroby może być powodowany tą włosogłówką, albo lekami? Czy tego nie wiadomo? Że też się takie cholerstwo przyplątało... Lekami raczej nie, bo w sumie jakimi? Wlosoglowka moze,ale nie koniecznie. Quote
AMIGA Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A on nie dostawał antybiotyków? One potrafią pognębić wątrobę Quote
karusiap Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 AMIGA napisał(a):A on nie dostawał antybiotyków? One potrafią pognębić wątrobę Dostawal Dolpac, czyli tabletki na robale i raz antybiotyk. Nie wiem czy sa to takie ilosci,ktore moglyby wplynac juz na watrobe. Dzis p.Tomek odebral na moja prosbe 10 tabletek Dolpac, czyli kuracje na miesiac jak kazal lekarz i mam do zaplaty 150 zl za nie....plus za badanie krwi 68 zl. Karma weterynaryjna kosztuja ponad 200 zl. Jedna Pani zainteresowana Kilerem ma jutro robiona wizyte. Quote
AMIGA Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 To tfu tfu tfu - 3 razy za lewe ramię. A tak a propos leku - czy w takim razie już mam nie pytać u wetów o ENDOPAR, czy oprócz DOLPACU ma dostawać jeszcze ENDOPAR ? Quote
karusiap Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 AMIGA napisał(a):To tfu tfu tfu - 3 razy za lewe ramię. A tak a propos leku - czy w takim razie już mam nie pytać u wetów o ENDOPAR, czy oprócz DOLPACU ma dostawać jeszcze ENDOPAR ? Na razie dostanie Dolpc, jelsi tfu tfu to nie pomoze to nastepnym razem zaatakujemy robale endoparem;) Quote
karusiap Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Prosze o trzymanie kciukow. W czwartek rano jedziemy do nowego domku do Bielska-Bialej....oby to bylo TO...... Quote
Jagienka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 karusiap napisał(a):Prosze o trzymanie kciukow. W czwartek rano jedziemy do nowego domku do Bielska-Bialej....oby to bylo TO...... Kurde chciałam napisać, że trzymam, że coś tam, ale nic nie pisze, bo zapesze i będzie dopiero... ale myśle o Was, a jutro będę myśleć szczególnie :) Quote
karusiap Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 No i Kiler opuscil hotel...oby na zawsze. W drodze do Bielska byl grzeczny jak aniolek,podchodzil sie tylko przytulic i dac caluska:loveu: Na miejscu specjalnie z pracy przyjechal sie przywitac nowy Pan, a Pancia byla w domu. Kiler zwiedzil ogrodek,wytarzal sie radosnie w trawce, a jak tylko wpadl do domu spalaszowal sniadanko:loveu: Smierdziuszek wlazl na kanape ( skad pies po 6 latach na lancuchu wie,ze jest kanapowcem?), a gdy powiedzialam by zszedl, Pani spytala dlaczego skoro to jego kanapa:oops::eviltong: Polozyl sie na dywanie,zaczal tarzac i bawic lapkami:loveu: Panstwo sa cudowni,ciepli i juz zakochani chyba;) Zdjecia mam ale nie mam kabelka:roll: Quote
paoiii Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 jekie cudowne wieści!!! :) dobrze ze się killerkowi udało, nalezało mu sie to!!! Quote
Jagienka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kabeeeelkuuuu zjadź sieeee. Wspaniale, że pomimo przeszkód losowych się udało dojechać :) karusiap Ty to jednak jesteś prze... WIELKA ;) Quote
karusiap Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Jagienka']Kabeeeelkuuuu zjadź sieeee. Wspaniale, że pomimo przeszkód losowych się udało dojechać :) karusiap Ty to jednak jesteś prze... WIELKA ;)[/QUOTE] Dzieki Jaga dobijaj mnie,sama wiem,ze ostatnio mnie co raz wiecej :eviltong:ale dieta zdziala cuda:evil_lol: Kabelek prawdopodobnie zostal u Anity, bo aparat przywiozlam od niej:oops::shake: Quote
Jagienka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='karusiap']Dzieki Jaga dobijaj mnie,sama wiem,ze ostatnio mnie co raz wiecej :eviltong:ale dieta zdziala cuda:evil_lol: Kabelek prawdopodobnie zostal u Anity, bo aparat przywiozlam od niej:oops::shake:[/QUOTE] Chyba dieta Lednicka... "Maaaaaaax" i w góre i w dół i w góre i w dół... "Maaaaaax" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Moge tylko napisać :multi::multi::multi::multi: Quote
karusiap Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 u Kilerka wszystkow najlepszym porzadku.Niepokojace jest tylko to,ze bardzo sie ostatnio drapie co moga powodowac osadzajace sie w miesniach wlosoglowki. Szukamy co dalej robic. A tu zdjecia z dnia przyjazdu do DS: Quote
AMIGA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No proszę, nawet pilota dostal. Ale ma luksus :-) Quote
Recommended Posts