Romka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Argusiowa,słyszysz idealne do ogłoszeń są zdjęcia Nugata!Allegra mu trza! Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ale super spacer !!! Piękne tereny :) A Nygacik jaki w Was wpatrzony !!!:loveu: Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Masz rację Andzike,piekna aleja brzozowa!I Nugat wpatrzony w dziewczyny! Quote
kajkoowa Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Nugacik na pierwszą! Romko jak będzie opis wrzucę na bordery w potrzebie ;) Quote
mamanabank Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Rewelacyjny pies z tego naszego Nugata, gdy tylko będzie miał ogłoszenia długo nie powinien czekać na dom Quote
mamanabank Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Cudny pies!!! Czy on am już allegro i inne ogłoszenia? Przepraszam, że się tak dopytuję ale się gubię... Edit. Już wiem, nie ma opisu... Romka, czy Ty dasz radę to uzupełnić, taki pies jak Nugat mógłby już zachwycać świat w ogłoszeniach. Jeśli nie, to może wspólnymi siłami spróbujemy dowiedzieć się czegoś o nim, przynajmniej ile ma lat. Quote
kajkoowa Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Na łowickim Paula wymieniała, kto nie ma jeszcze opisów. Ja postaram się ustalić, kto nie ma ogłoszeń ;) Quote
Andzike Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Nugat jest przepiekny, jak będą ogłoszenia to domki się rozdzwonią !!! :) Quote
Paula03 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Kaja10014']Na łowickim Paula wymieniała, kto nie ma jeszcze opisów. Ja postaram się ustalić, kto nie ma ogłoszeń ;)[/QUOTE] To ja Ci pomogę :p Z moich wątków ogłoszeń nie ma: - Tośka i Antośka - Kama - Tramp - Lolek - Paula - Greta - Bojka - Foksik - Astor A i wiem, że Dianka nie ma jeszcze! Quote
mamanabank Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nugat też był wczoraj na spacerze, razem z Pianka i Fioną, czyli koleżankami z boksu i tylko biedna Bojka została razem z nami w boksie :-) Quote
argusiowa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 robie allegro opis sklecę wstępnie na szybko ale piszcie co jeszcze dodać :) i link :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1035788364 Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Dziewczyny dzwoniłam dzis do schroniska:Nugat ma około 2 lat,został znaleziony w kolczatce.Pan Marek przypuscza,ze został przez kogoś porzucony.Nugat przybłakał sie do gospodarstwa jakiegos rolnika ale ten miał juz swoje psy i nie chciał kolejnego.Więc gmina zgosiła psiaka do schroniska. Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kaju czy możesz zrobic opis na podstawie danych z allegro i moich informacji?Myśle ,ze bedzie to wystarczający opis. Quote
kajkoowa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Jasne Romko, już robię :) Jezu, taki pies i w kolczatce? :angryy: Quote
Recommended Posts