mamanabank Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='Figafiga']Czyli trzeba dołożyć ze skarpety??czy czekamy aż wpłyną deklaracje??[/QUOTE] Nie, nie. Wszystko w porządku. Tyle zostało po opłaceniu sierpnia. [quote name='oska1983']Kurczę Fara jest taka śliczna, że trudno uwierzyć w brak domku. Nie było o nią żadnych telefonów?[/QUOTE] Niestety... Quote
Figafiga Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ok, spoko, bo jutro robie wszystkie przelewy, to i o Farę zapytałam :-) Quote
mamanabank Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Dotarła deklaracja Donaty i Camisiowej, bardzo dziękujemy! Quote
Romka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Pani Farowa,kupiła kolejną porcję leków dla Fary... nie ma tez oleju winogronowego...Fara znów zaczęła się trochę drapać... Quote
mamanabank Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Ogromnie dziękujemy! :-) Fara w najbliższym czasie dostanie worek karmy purina sensitive oraz 1l oleju z łososia brit care od Florentynki (wątek 10 psów) Quote
mamanabank Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Andzike, deklaracja dotarła! Dziękujemy! (dopisałam na lipiec) Quote
Figafiga Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Mamanabank wklej na pierwszą łowicką ok ;-) [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2778/dsc0710o.jpg[/IMG] Quote
mamanabank Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Dobrze :-) Kilka dni temu byłam u Fary, raz jest lepiej, raz gorzej. Tym razem pomogła kąpiel w leczniczym szamponie, który kupiła Pani Tymczasowa za 20zł. Wydatek doliczę do opłaty za DT. Quote
Donata Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Sliczna sunia; a może jej zmienic karme ; ja mialam kiedys klopoty skorne u mojego psiak i odrzucilam dotad stosowane karmy. Obecnie daję jemu jagnięcine z ryzem firmy Purina i zapomnialam o uczuleniach. Quote
mamanabank Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Fara dostaje karmę, jaką uda się zorganizować, czasami udaje się kupić lepszą, czasami nie... Ostatnio otrzymała właśnie purinę dla psów wrażliwych, od Florentynki. Donato, dziękujemy za deklarację dla Fary, dotarła, dopisałam. Dotarła również pomoc od skarpety łowickiej 165zł na opłatę DT we wrześniu. Quote
mamanabank Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Wpłynęło również niespodziankowe 20zł od AniiJanka. Bardzo dziękujemy! Quote
mamanabank Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 zapomniałam dodać, że zapłaciłam 250zł za DT na wrzesień i szampon dra Seidla, w rozliczeniu oczywiście to ujęłam. Quote
mamanabank Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Dziękujemy Camisiowej za wrześniową deklarację! Quote
bric-a-brac Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Najmocniej przepraszam za off... :oops: ale w słusznej sprawie.... Tam naprawdę potrzeba pomocy... Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie! PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki. link do wątku głosowania [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84"][B]http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień[/B][/URL] Dla kogoś to dwa kliknięcia, dla tych psów to nieoceniona ogromna pomoc... Quote
mamanabank Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Dostałam deklarację od Kai na VII, VIII i IX oraz od Figifigi na VIII i IX. Dziękujemy! Quote
mamanabank Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [COLOR=darkred][SIZE=2][COLOR=black][B]Dostałam dzisiaj 100zł [/B]na potrzeby[B] 7 psów od Mariat :loveu:[/B], które za Jej zgodą zostanie przekazane na karmę dla Fary. Bardzo serdecznie dziękujemy! [/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
mamanabank Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Fara została dzisiaj zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Pani Wet pobrała też zeskrobiny do badania, prawdopodobnie Fara ma nawrót nużycy. Wyniki będą jutro. Nie dość, że Psina nie może znaleźć domu, to jeszcze choroby skóry nękają ją na zmianę... Quote
Figafiga Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Z podziału skarpety łowickiej przelane zostały pieniądze naFarę 69,36 zł) na konto Mamanabank. Quote
mamanabank Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='Figafiga']Z podziału skarpety łowickiej przelane zostały pieniądze naFarę 69,36 zł) na konto Mamanabank.[/QUOTE] Dotarło. Badanie nie wykazało obecności nużeńca. I dobrze. Dzięki Mariat, jeden worek (z dwóch na aukcji) powędruje do Fary :loveu: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1804644015[/url] Quote
Figafiga Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 A teraz uwaga - Fara - mam dla ciebie 100 zł deklaracji stałej!!! Mamanabank dopiszesz jak Pani mi przekaże. Quote
Romka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [QUOTE]Badanie nie wykazało obecności nużeńca. I dobrze. [/QUOTE] Ulżyło mi,bardzo dobrze,może zmiana karmy pomoże... Quote
Recommended Posts