Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Figafiga']Czyli trzeba dołożyć ze skarpety??czy czekamy aż wpłyną deklaracje??[/QUOTE]

Nie, nie. Wszystko w porządku. Tyle zostało po opłaceniu sierpnia.

[quote name='oska1983']Kurczę Fara jest taka śliczna, że trudno uwierzyć w brak domku. Nie było o nią żadnych telefonów?[/QUOTE]

Niestety...

• 2 weeks later...
Posted

Dobrze :-)

Kilka dni temu byłam u Fary, raz jest lepiej, raz gorzej. Tym razem pomogła kąpiel w leczniczym szamponie, który kupiła Pani Tymczasowa za 20zł. Wydatek doliczę do opłaty za DT.

Posted

Sliczna sunia; a może jej zmienic karme ; ja mialam kiedys klopoty skorne u mojego psiak i odrzucilam dotad stosowane karmy. Obecnie daję jemu jagnięcine z ryzem firmy Purina i zapomnialam o uczuleniach.

Posted

Fara dostaje karmę, jaką uda się zorganizować, czasami udaje się kupić lepszą, czasami nie...
Ostatnio otrzymała właśnie purinę dla psów wrażliwych, od Florentynki.

Donato, dziękujemy za deklarację dla Fary, dotarła, dopisałam.
Dotarła również pomoc od skarpety łowickiej 165zł na opłatę DT we wrześniu.

Posted

Najmocniej przepraszam za off... :oops: ale w słusznej sprawie.... Tam naprawdę potrzeba pomocy...

Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie!
PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki.
link do wątku głosowania [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84"][B]http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień[/B][/URL]
Dla kogoś to dwa kliknięcia, dla tych psów to nieoceniona ogromna pomoc...

Posted

[COLOR=darkred][SIZE=2][COLOR=black][B]Dostałam dzisiaj 100zł [/B]na potrzeby[B] 7 psów od Mariat :loveu:[/B], które za Jej zgodą zostanie przekazane na karmę dla Fary.

Bardzo serdecznie dziękujemy!
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

Fara została dzisiaj zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Pani Wet pobrała też zeskrobiny do badania, prawdopodobnie Fara ma nawrót nużycy. Wyniki będą jutro.
Nie dość, że Psina nie może znaleźć domu, to jeszcze choroby skóry nękają ją na zmianę...

Posted

[quote name='Figafiga']Z podziału skarpety łowickiej przelane zostały pieniądze naFarę 69,36 zł) na konto Mamanabank.[/QUOTE]

Dotarło.

Badanie nie wykazało obecności nużeńca. I dobrze.

Dzięki Mariat, jeden worek (z dwóch na aukcji) powędruje do Fary :loveu:
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1804644015[/url]