Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam 10 zł od Camisiowej na Farę...przekazałam Argusiowej...zabrałam tez od Argusiowej zamówioną karmę dla Fary i już także zawiozłam do Pani Tymczasowej...Argusiowa ma już zniżki w Krakvecie bo tak często zamawia karmę...:razz:
Fara już kończy pierwszy etap leczenia...jak mnie informuje Pani Tymczasowa...nie drapie się...:multi:

Posted

Zamawiacie w Krakvecie? Nie ma obecnie żadnych problemów?

Jakie Fara bierze leki, wiadomo? Tak z czystej ciekawości pytam, bo temat alergii jest mi bliski niestety... Oby to nie była atopia, tego bym suni życzyła...

Posted

[quote name='bric-a-brac']Zamawiacie w Krakvecie? Nie ma obecnie żadnych problemów?

Jakie Fara bierze leki, wiadomo? Tak z czystej ciekawości pytam, bo temat alergii jest mi bliski niestety... Oby to nie była atopia, tego bym suni życzyła...[/QUOTE]
Co do karmy to powie Ci więcej Argusiowa,ja podam Ci jakie leki przyjmuje:
calc,malaseb,ivomec,amitraza,amiderm i chyba cefe 600,nie mogę odczytać.Leki są do wewnątrz,zastrzyki i do spryskiwania.

Posted

Czyli wciąż sterydy amiderm to dexaetazon, steryd. Jeśli diagnoza alergii jest słuszna, to sterydy dopóki są stosowane są ogromną ulgą jeśli chodzi o objawy. Zdrowia, Faruś, nie miej żadnych alergii ;)[SIZE=2][/SIZE]

Posted

[quote name='Kaja10014']Przekazałam 5 zł na Farę :)[/QUOTE]

Tak,jest są u mnie ,przekaże je z innymi deklaracjami Kajki jak tylko spotkam się z Argusiową...

Posted

Fara skończyła część leków i zaczęła się troszeczkę drapać...nie jest to intensywne,nie ma śladów na skórze,ale jednak trochę ja swędzi...niedługo pojedziemy na wizytę kontrolną to będziemy wiedzieć więcej...

Posted

Pani Tymczasowa Fary przygarnęła na stałe suczkę, która ma dwa szczeniaki, szczeniaki szukają domów, zapraszam na wątek

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199186-MILU%C5%9A-i-MI%C5%81KA-3-m-czne-szczeni%C4%99ta-do-adopcji?p=16014948#post16014948[/url]

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Panią Tymczasowa, a dzisiaj z Panią Dermatolog z Warszawy. Wszystko wskazuje na to, że Fara ma atopię, oznacza to, że odziedziczyła chorobę w genach i będzie leczona przez całe swoje życie...

[B]Pilnie poszukuję osoby z Warszawy, z Mokotowa, która zgodziłaby się odebrać leki dla Fary (jak najszybciej!)[/B] i przesłać do nas, Gabinet znajduje się na Goszczyńskiego. Bardzo proszę o pomoc dla Fary. Ona znowu się drapie, jeśli znowu będą zmiany, całe dotychczasowe leczenie będzie trzeba powtórzyć...

Posted

[quote name='AniaiJanek']W tym tygodniu będę tam z Fridą (znowu ma nawrót tej nużycy :O) więc bez problemu odbiorę.[/QUOTE]

o super, bo już kombinowałam jak to jutro odebrać :) potem mnie nie ma do końca tygodnia...

Posted

Jutro na 19:40 mam wizytę z Fridą, Anita daj znać dr Karaś Tęczy by mi to wydała. W piątek wam to wyślę kurierem razem z obrożami bo mi paczkę wczoraj listonosz przyniósł, że leżała na poczcie chyba ze 3 tygodnie i się adres zamazał i nie wiedzą gdzie wysłać... Więc poczty mam dość pośle wam wszystko kurierem.

Posted

Suuuuuper!!! Właśnie dzwoniłam do Ciebie w tej sprawie ale nie udało mi się dodzwonić. Już podaję adres na PW i dzwonię do Pani Tęczy :-)

(Andzike, wiedziałam, że się odezwiesz, no bo przecież spać byś nie mogła, gdybyś nie pomogła Łowiczowi :-D)

Posted

Nie zabijajcie:-( Sorki za offa ale poszukujemy chętną osobę do przetransportowania dwóch podrzuconych szczeniaków z Radomska do Łodzi. Mamy dla nich dom, ale nie mamy transportu.... Koszt Paliwa oczywiście zwracamy i na Piwko dorzucamy.To jest tylko ok 100 km..... Proszę czy znajdzie się ktoś chętny???

Kontakt [B]507 180 857 lub e-mail: [/B][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][I][B][COLOR=Red] [FONT=Arial]lub[COLOR=black] proszę pisać na wątku u Frania
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194699-Szorstkow%C5%82osy-Franu%C5%9B-Potrzebne-WSPARCIE-FINANSOWE-NA-DT-i-og%C5%82oszenia[/url]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/I]