Figafiga Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Argusiowa przelałam grudniową deklarację 5 zł plus na Korę 5zł Quote
Romka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dostałam 10 zł od Camisiowej na Farę...przekazałam Argusiowej...zabrałam tez od Argusiowej zamówioną karmę dla Fary i już także zawiozłam do Pani Tymczasowej...Argusiowa ma już zniżki w Krakvecie bo tak często zamawia karmę...:razz: Fara już kończy pierwszy etap leczenia...jak mnie informuje Pani Tymczasowa...nie drapie się...:multi: Quote
bric-a-brac Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Zamawiacie w Krakvecie? Nie ma obecnie żadnych problemów? Jakie Fara bierze leki, wiadomo? Tak z czystej ciekawości pytam, bo temat alergii jest mi bliski niestety... Oby to nie była atopia, tego bym suni życzyła... Quote
Romka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='bric-a-brac']Zamawiacie w Krakvecie? Nie ma obecnie żadnych problemów? Jakie Fara bierze leki, wiadomo? Tak z czystej ciekawości pytam, bo temat alergii jest mi bliski niestety... Oby to nie była atopia, tego bym suni życzyła...[/QUOTE] Co do karmy to powie Ci więcej Argusiowa,ja podam Ci jakie leki przyjmuje: calc,malaseb,ivomec,amitraza,amiderm i chyba cefe 600,nie mogę odczytać.Leki są do wewnątrz,zastrzyki i do spryskiwania. Quote
bric-a-brac Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Czyli wciąż sterydy amiderm to dexaetazon, steryd. Jeśli diagnoza alergii jest słuszna, to sterydy dopóki są stosowane są ogromną ulgą jeśli chodzi o objawy. Zdrowia, Faruś, nie miej żadnych alergii ;)[SIZE=2][/SIZE] Quote
argusiowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dziękuje za wpłaty" Andzike, Figafiga, Kaja i camisowa post rozliczeniowy aktualny Quote
Romka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Kaja10014']Przekazałam 5 zł na Farę :)[/QUOTE] Tak,jest są u mnie ,przekaże je z innymi deklaracjami Kajki jak tylko spotkam się z Argusiową... Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Fara skończyła część leków i zaczęła się troszeczkę drapać...nie jest to intensywne,nie ma śladów na skórze,ale jednak trochę ja swędzi...niedługo pojedziemy na wizytę kontrolną to będziemy wiedzieć więcej... Quote
argusiowa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 dodałam wpłatę Andzike :) dziekujemy :) Romciu te 15zł co zostawiłaś to od Kai? Rozumiem?:) Quote
bric-a-brac Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pozdrawiam Farunię i zapraszam na bazarek w stopce. Co prawda dla innych psiaków, ale może ktoś coś znajdzie dla siebie;) Quote
argusiowa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 nie miałam nigdy problemów z Krakvetem co więcej 24godziny i towar jest u mnie. Kaju dodałam Twoje wpłaty dziękujemy Quote
mamanabank Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Pani Tymczasowa Fary przygarnęła na stałe suczkę, która ma dwa szczeniaki, szczeniaki szukają domów, zapraszam na wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/199186-MILU%C5%9A-i-MI%C5%81KA-3-m-czne-szczeni%C4%99ta-do-adopcji?p=16014948#post16014948[/url] Quote
Romka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Przekazałam wczoraj Pani Tymczasowej 230zł,które otrzymałam od Argusiowej,na dom tymczasowy dla Fary na grudzień.Argusiowa można rozliczać 2 post. Quote
Romka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='mamanabank']na styczeń raczej :-)[/QUOTE] No to ,na potwierdzeniu mam na grudzień...ale pewnie są 2 grudnie,sprawdzę wieczorem... Quote
mamanabank Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 zawsze płacimy z góry, to powinno być na styczeń. Quote
mamanabank Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Rozmawiałam wczoraj z Panią Tymczasowa, a dzisiaj z Panią Dermatolog z Warszawy. Wszystko wskazuje na to, że Fara ma atopię, oznacza to, że odziedziczyła chorobę w genach i będzie leczona przez całe swoje życie... [B]Pilnie poszukuję osoby z Warszawy, z Mokotowa, która zgodziłaby się odebrać leki dla Fary (jak najszybciej!)[/B] i przesłać do nas, Gabinet znajduje się na Goszczyńskiego. Bardzo proszę o pomoc dla Fary. Ona znowu się drapie, jeśli znowu będą zmiany, całe dotychczasowe leczenie będzie trzeba powtórzyć... Quote
AniaiJanek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 W tym tygodniu będę tam z Fridą (znowu ma nawrót tej nużycy :O) więc bez problemu odbiorę. Quote
Andzike Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='AniaiJanek']W tym tygodniu będę tam z Fridą (znowu ma nawrót tej nużycy :O) więc bez problemu odbiorę.[/QUOTE] o super, bo już kombinowałam jak to jutro odebrać :) potem mnie nie ma do końca tygodnia... Quote
AniaiJanek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jutro na 19:40 mam wizytę z Fridą, Anita daj znać dr Karaś Tęczy by mi to wydała. W piątek wam to wyślę kurierem razem z obrożami bo mi paczkę wczoraj listonosz przyniósł, że leżała na poczcie chyba ze 3 tygodnie i się adres zamazał i nie wiedzą gdzie wysłać... Więc poczty mam dość pośle wam wszystko kurierem. Quote
mamanabank Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Suuuuuper!!! Właśnie dzwoniłam do Ciebie w tej sprawie ale nie udało mi się dodzwonić. Już podaję adres na PW i dzwonię do Pani Tęczy :-) (Andzike, wiedziałam, że się odezwiesz, no bo przecież spać byś nie mogła, gdybyś nie pomogła Łowiczowi :-D) Quote
mamanabank Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Aniu, Pani Tęcza już poinformowana i wszystko wie, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :-) Quote
Alexandra29 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nie zabijajcie:-( Sorki za offa ale poszukujemy chętną osobę do przetransportowania dwóch podrzuconych szczeniaków z Radomska do Łodzi. Mamy dla nich dom, ale nie mamy transportu.... Koszt Paliwa oczywiście zwracamy i na Piwko dorzucamy.To jest tylko ok 100 km..... Proszę czy znajdzie się ktoś chętny??? Kontakt [B]507 180 857 lub e-mail: [/B][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][I][B][COLOR=Red] [FONT=Arial]lub[COLOR=black] proszę pisać na wątku u Frania [url]http://www.dogomania.pl/threads/194699-Szorstkow%C5%82osy-Franu%C5%9B-Potrzebne-WSPARCIE-FINANSOWE-NA-DT-i-og%C5%82oszenia[/url] [/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/I] Quote
Recommended Posts