Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ageralion']Mialam wczoraj telefon w sprawie Malwinki. Kobieta z Lodzi. @ minuty rozmawialysly o suni, a kolejne 28 nawijala mi o swoim psie, rodzinie, sasiadach, przyjaciolkach, wakacjach za czasow mlodzienczych, ludziach, ktorzy zmieniaja wiare dla kasy i jeszcze o czyms ale po 10 minutach przestalam sluchac jej mnologu, wiec nie mam pojecia co mowila ;)
A wieczorem dostalam smsa "Ja chce tego psa i w jakiej cenie on jest"...[/QUOTE]
Kurcze to z jednej strony super :) A TO JAKAŚ STARSZA PANI BO JAK TAK TO CHYBA NORMALNE ALE MÓJ DZIADEK TO JEST MISTRZU W SPRAWACH NUDZENIA BEZ SENSU:p

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote][B]Zaginą pies:Suka mieszaniec amstaffa z bokserem[/B] Data: [B]17.11.2010[/B]
ID: [B]385565 [/B]
Doszło do tego przy Placu Kościuszki ma na sobie kolczatkę bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś ją widział ma na imię Dafi jest łagodna bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu suni.tel.793 284 399

Telefon: [B]530178679[/B] [/quote]

Dafne znowu zaginęła

Posted

[quote name='szczecinianka']Dzwoniła Pani w sprawie Paco. Powiedziałam o Igorze, który jest w schronie. Aga, Pani dzwoniła?[/QUOTE]

Tak, Pani dzwoniła i już jesteśmy umówione na sobotę na spacerek z Igorkiem.
Przed chwilą przesłałam Pani ankietę do wypełnienia oraz link do wątku Igorka - dziękuję, Monika :)

[quote name='szczecinianka']Dafne znowu zaginęła[/QUOTE]

To są chyba jakieś jaja!!!:angryy:

Posted

[quote name='Freya73']Juz niebawem kosmetyki Rochas czesc II na TTB Szczecin, serdecznie zapraszam.

Marta, banner TTB Sz-n nie dziala. Nie mam dlatego sygnatury.[/QUOTE]

Ten powinien działać ;)

[URL="http://www.dogomania.182926"][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/4521/ttbszczecin.jpg[/IMG][/URL]

Nie mogę się doczekać bazarku :)

Posted

[quote name='agnieszka32']Taaak, nie są..... :roll: jak do mnie dzwonił facet (który w ostateczności adoptował Fuksa), to prawie godzinę nawijał, opowiadając jak to po lesie biegała ich poprzednia sunia, jak ładnie spała, jadła... itd :evil_lol:[/QUOTE]
Hehehe oni faktycznie sporo mowia ale i sporo pomagaja. Rozklejaja nasze plakaty po miescie i okolicach Szczecina :) No i Fuksik ma sie u nich baaaardzo dobrze :)

[quote name='szczecinianka']Dafne znowu zaginęła[/QUOTE]
No to extra :angryy: Zaraz wrzuce ja na strone... oby sie znalazla :( Ciekawe kiedy znow bedzie trzeba posprzatac po Greven, bo cos czyje ze Dafi niedlugo moze byc znow bezdomna :angryy:

[quote name='szczecinianka']Dzwoniła Pani w sprawie Paco. Powiedziałam o Igorze, który jest w schronie. Aga, Pani dzwoniła?[/QUOTE]
[quote name='agnieszka32']Tak, Pani dzwoniła i już jesteśmy umówione na sobotę na spacerek z Igorkiem.
Przed chwilą przesłałam Pani ankietę do wypełnienia oraz link do wątku Igorka - dziękuję, Monika :)[/QUOTE]
Super wiesci, mam nadzieje ze to bedzie TEN domek :cool3: Ja nie moge chodzic, noga juz zupelnie odmowila posluszenstwa :( Zaczelam zabiegi, wiec niedlugo mam nadzieje znow zaczne brykac jak mloda sarenka ;)

Do mnie tez dzwonil chlopak zainteresowany Rojberkiem i Igorem, tylko ze chyba jest bardzo mlody i z Drawska Pomorskiego... jakos mam mieszane uczucia co do niego...

[quote name='Freya73']Juz niebawem kosmetyki Rochas czesc II na TTB Szczecin, serdecznie zapraszam.

Marta, banner TTB Sz-n nie dziala. Nie mam dlatego sygnatury.[/QUOTE]

[quote name='agnieszka32']Ten powinien działać ;)

[URL="http://www.dogomania.182926"][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/4521/ttbszczecin.jpg[/IMG][/URL]

Nie mogę się doczekać bazarku :)[/QUOTE]

Bazarek, bazarek :multi: Freya73 Ty juz chyba masz grupe wiernych fanow w dziale bazarki :loveu:

A banery co jakis czas mi znikaja i nie mam pojecia dlaczego :( Moze imageshack czysci co jakis czas obrazki? Nie rozumiem :( Mi na zmiane znika baner TTB i Azany :angryy:

Posted

[quote name='Enigma79']Bazarki Freya73 są nie do pokonania :) ale chyba warto pokonkurować ;) OTO ZAPOWIEDŹ ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ BAZARKU z prawdziwym złotem ;) - premiera pod koniec m-ca.[/QUOTE]

I nie tylko zlotem, bedzie taki maly misz-masz ;)

Posted

Myślicie, że pies jest bullowaty?
Zdjęcie jak zwykle - rewelacyjne :shake::angryy:

[IMG]http://szczecin.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/61115.jpg[/IMG]

[QUOTE] [B]1559/10[/B]

[B]płeć:[/B] pies
[B]wiek:[/B] 3 lata
[B]rasa:[/B] mieszaniec

[B]boks:[/B] K-26
[B]numer:[/B] 1559/10
[B]miasto:[/B] Szczecin

[B]sterylizacja:[/B] nie
[B]szczepienia:[/B] nie
[B]odrobaczenie:[/B] nie

[B]charakter i opis: [/B]
Pies trafił do nazego 18.11.2010, został znaleziony przy ul.Niemcewicza i do nas doprowadzony.[/QUOTE]

Posted

Wlasnie rozmawialam z p. Agnieszka, wlascicielka Soni/Nory. Wczoraj miala sterylke i co sie okazalo aborcyjna. To co wzielysmy za pierwsze objawy cieczki, bylo ciaza. Jednak jakis pies ja dopadl, jak biegala po Skolwinie :( Na szczescie udal sie zabieg ale sunia bardzo cierpi. Nie chce jesc ani pic, ale dopajaja ja i karmia lyzeczka, chociaz odwraca glowe. Sika normalnie i byla kupa. Jutro pojada do weta w TOZie, po jakies srodki przeciwbolowe i na ogledziny.

Posted

Aga Trewor nie dostal antybiotyku przy drugiej wizycie :( Martwie sie o sunie, bo po sterylce aborcyjnej moze sie duzo gorzej czuc i miec powilania wieksze niz po normalnej. Pewnie tez stracila duzo krwi... jutro bede wiedziala czy sunia jedzie do TOZu czy na Parkowa...

Posted

[quote name='ageralion']Martwie sie o sunie, bo po sterylce aborcyjnej moze sie duzo gorzej czuc i miec powilania wieksze niz po normalnej. Pewni etez stracila duzo krwi... jutro bede wiedziala czy sunia jedzie do TOZu czy na Parkowa...[/QUOTE]

Jeśli na Parkową, to niech koniecznie powoła się na mnie, z imienia i nazwiska ;)