ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='agnieszka32']Otóż to - ja proponuję: [B]SAMO POŁUDNIE[/B] :diabloti:[/QUOTE] Kurcze gdzie ja schowalam moje kolty i kapelusz... :hmmmm: Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ageralion']Kurcze gdzie ja schowalam moje kolty i kapelusz... :hmmmm:[/QUOTE] szukaj aż znajdziesz!:):diabloti: Greven - konia nie zapomnij jakbyś chciała się przyłączyć!;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No już zdążyłam nadrobić zaległości w postach :D ja też będę w sobotę w schronisku :multi: czym więcej tym lepiej :) ja będę chyba od 11 czy 12 [SIZE=1]( dziś mi się śniło że wzięłam 2 bulki do domu może to jakiś znak :D ) [SIZE=2]jejku dobrze ze jesteście tu bo może razem znajdziemy jakimś psom domy [/SIZE] [/SIZE] Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='kamilqax95x']( dziś mi się śniło że wzięłam 2 bulki do domu może to jakiś znak :D )[/QUOTE] No patrz zachlanna, mielismy brac po jednym psiaku :mad: Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ageralion']Faaaaaaaajne. Co potem robicie z takimi firmowkami? Gdzie je pokazujecie swiatu?[/QUOTE] Drukujemy i wieszamy np w bibliotekach, zoologikach itp. mają też wartość informacyjną, np. gdy zgłasza się do nas jakiś domek to dajemy linka co by sobie wybrał, któregoś z naszych podopiecznych. :) Spiszcie numer chipa tego bulka, będziemy myśleć, może odszukamy, może się uda, warto spróbować. :) Quote
kamilqax95x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ageralion']No patrz zachlanna, mielismy brac po jednym psiaku :mad:[/QUOTE] a ja wzięłam dwa :) a co :D Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Rybka_39']A usypiają u Was psy?[/QUOTE] Tak, tutaj mozna o tym poczytac: [URL]http://szczecin.schronisko.net/strona-5-Polityka_eutanazji.html[/URL] Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Rybka_39']Kurcze...znaczy musimy się spieszyć...[/QUOTE] No niestety. Tak otwarty apel schroniska o pomoc bullowatym, moze byc faktycznie poczatkiem czystek. Jak to napisala Agnieszka, nie dostalismy pomocy, to nie bylo innego wyjscia i uspilismy. Szczegolnie, ze zajmuja miejsce dwom, czasem trzem innym psom schroniskowym... Quote
kamilqax95x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Rybka_39']Kurcze...znaczy musimy się spieszyć...[/QUOTE] no musimy ... bo to lada chwila i psa nie ma .... a jeśli jest agresywny w stosunku do ludzi (różnie to bywa mógł się przestraszyć lub być zestresowany) to biada takiemu ... też bywa tak ze usypiają jak jest agresywny w stosunku do innych psów Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kamilqax95x widze, ze uaktualnilas pierwszy post ale mod sie do tego przyczepi. W jednym poscie moze byc max 5 zdjec... Quote
kamilqax95x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ageralion']kamilqax95x widze, ze uaktualnilas pierwszy post ale mod sie do tego przyczepi. W jednym poscie moze byc max 5 zdjec...[/QUOTE] ok dzięki że powiedziałaś już poprawie Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jesli bedzie dochodzilo wiecej bullowatych, to sie w pierwszym poscie napisze np ze ciag dalszy w postach tym tym i tym... Oby nie bylo to konieczne... Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To poproście moda, żeby udostępnił Wam np post enigmy, albo niech ona wklei te psy do swojego posta Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jestem za PIERWSZĄ opcją gdyż nie potrafię nic wklejać poza linkami do zdjęć z imageshack... Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Enigma79']jestem za PIERWSZĄ opcją gdyż nie potrafię nic wklejać poza linkami do zdjęć z imageshack...[/QUOTE] Wpisz [ IMG ]http:// imgeshack ble ble[ /IMG ] usun spacje kolo nawiasow i masz wstawianie zdjec...:) Zapraszam do korzystania z banerku :cool3: [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/182926-Apel-do-miA-oA-nikA-w-bulowatych-13-w-schronisku"][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/4521/ttbszczecin.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
kamilqax95x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=KzmdLE2OUVk[/URL] zrobiłam filmik o bullach .... trochę do doopy ale jest :P z piosenką MJ by trochę wzruszyć widzów :) ([SIZE=1]Piszcze komentarze [/SIZE]) Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Film naprawdę wzruszający.... :( teraz chyba tylko powklejać, powysyłać gdzie się da.... Quote
kamilqax95x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 w niedziele zrobię lepszy jak będą zdjęcia z soboty .... a będziemy wychodzić z jakimiś bullami ?? Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kamila a moze tam jeszcze w tym filmie dodac, gdzie sie psiaki znajduja, adres, tel do schronu...film ma obraz tylko do ok 3,30 min a potem jest "ciemnosc" :) Quote
ageralion Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja bym nie piasal ze 13 bulli, bo moze ich byc z kazdym dniem wiecej badz mniej. Adres schronu faktycznie by sie przydal. Sunia druga juz ma imie nadane i prawdopodobnie na dniach idzie do DT. No i faktycznie pol filmu to muzyka bez obrazow... PS ja gdzies mam fotki tej suni z cycuchami do ziemi. Bardzo fajna dziewczynka :) Quote
kamilqax95x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to wstaw jej zdjęcia będzie dłuższy filmik Quote
Enigma79 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Owszem, Enigma ma imię ale z tym dt to jeszcze nie wiadomo więc ją także zostawcie w filmie, proszę.... może akurat ktoś ją wypatrzy ... i inne psy także... Quote
Recommended Posts