ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='andzia69']Enigma nie idzie do dt...dt się wycofał:([/QUOTE] DT sie nie wycofal... DT nic nie wiedzial o jutrzejszej akcji przywiezienia suni... Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Rybka_39']Już 8 nie 9 :)[/QUOTE] Jutro ma byc 7, bo po Adiego ma przyjechac chetny Pan, a moze nawet 6, bo mam spotkanie z Pania, ktora chce wziac sunie :cool3: Quote
kamilqax95x Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 powiedzcie mi co to za rasa błagam [url]http://www.youtube.com/watch?v=LySng6K8L2k[/url] 1:16 min Quote
fioneczka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ageralion']DT sie nie wycofal... DT nic nie wiedzial o jutrzejszej akcji przywiezienia suni...[/QUOTE] czytałam sobie wątek Enigmy post po poście ... i tak sobie wyczytałam [quote name='Greven']Płatny DT, 10 zł/doba + nasze jedzenie. Cena przyzwoita, warunki typowo domowe (mieszkanie w bloku) i bardzo dużo spacerów, bo Kinga lubi chodzić z psami. Właśnie dostałam smsa, że Ares jest nadal u niej, ale może wziąć Enigmę, gdy wróci z wyjazdu. Tylko mam obawy - ten pies jest cholernie irytujący, upierdliwy, bez przerwy szczeka... co będzie, jak podpadnie Enigmie?[/QUOTE] no z tego wynika że DT wiedziało o przywiezienu suni i wszystko było z Grewen ustalone Quote
Rybka_39 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ageralion']Jutro ma byc 7, bo po Adiego ma przyjechac chetny Pan, a moze nawet 6, bo mam spotkanie z Pania, ktora chce wziac sunie :cool3:[/QUOTE] Czemu Was tu nie ma, jak Wy to robicie:modla::modla::iloveyou: A pies z reklamy wygląda jak szorstkowłosy collie:evil_lol::evil_lol: Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='fioneczka'] no z tego wynika że DT wiedziało o przywiezienu suni i wszystko było z Grewen ustalone[/QUOTE] nooooo...... Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ageralion']Jutro ma byc 7, bo po Adiego ma przyjechac chetny Pan, a moze nawet 6, bo mam spotkanie z Pania, ktora chce wziac sunie :cool3:[/QUOTE] jednak bedzie jutro? o ktorej? Quote
fioneczka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='kamilqax95x']powiedzcie mi co to za rasa błagam [url]http://www.youtube.com/watch?v=LySng6K8L2k[/url] 1:16 min[/QUOTE] polski owczarek nizinny ... eeee ja sie nie znam ale najbardziej mi go przypomina ... znaczy ten na końcu reklamy Quote
kamilqax95x Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 moja droga owczarek nizinny wygląda tak [url]http://www.banciarnia.com/images/psyp1.jpg[/url] Quote
fioneczka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='kamilqax95x']moja droga owczarek nizinny wygląda tak [url]http://www.banciarnia.com/images/psyp1.jpg[/url][/QUOTE] a ten na reklamie nie jest ostrzyżony :eviltong: ... napisałam ze się nie znam i do niego mi najbardziej pasował ;) Quote
kamilqax95x Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ale to nie on właśnie nie wiem czy to nie jakiś mieszaniec ale moja koleżanka chce takiego i nie mogę jej pomóc bo nie wiem co to za rasa ... Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='fioneczka']czytałam sobie wątek Enigmy post po poście ... i tak sobie wyczytałam no z tego wynika że DT wiedziało o przywiezienu suni i wszystko było z Grewen ustalone[/QUOTE] Ja tez czytalam dokladnie watek Enigmy i dlatego bylam zszokowana jak sie okazalo po rozmowie z DT, ze nic absolutnie nie wie o jutrzejszym zabieraniu suni i ze nie wezmie jej zanim dotychczasowy tymczasowicz nie znajdzie domu... Ktos tu klamie, tylko kto????? Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='magdola']jednak bedzie jutro? o ktorej?[/QUOTE] Pan po Adiego ma byc o 10, zeby poznac psa, pospacerowc z nim, spedzic dzien. A co do suni, to umowilam sie na niedziele, bo corka sie przeziebila i wolala by jej jutro nie meczyc. Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ageralion']Pan po Adiego ma byc o 10, zeby poznac psa, pospacerowc z nim, spedzic dzien. A co do suni, to umowilam sie na niedziele, bo corka sie przeziebila i wolala by jej jutro nie meczyc.[/QUOTE] oooooo, to moze uda mi sie, tylko [U][B]w niedziele schron otwarty do 13.30![/B][/U] Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pocieszajace jest to, ze dzisiaj stan nam sie zgadzal i zaden nowy boks nie byl pusty:multi: nigma79 podjela sie codziennych telefonow do scchroniska przed zamknieciem z wypytaniem czy ktorys z naszych psiakow nie poszedl do domu :loveu: Quote
Enigma79 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 tak, tak - od poniedziałku 19.04 dzwonie codziennie ok 15.00 (bo jak zadzwonie o 15.30 i bedzie zajete to sie niczego nie dowiem ;) ma sie ten łeb na karku jeszcze...siwy ale jest ;) ) i pytam o psy Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='ageralion']Pocieszajace jest to, ze dzisiaj stan nam sie zgadzal i zaden nowy boks nie byl pusty:multi: nigma79 podjela sie codziennych telefonow do scchroniska przed zamknieciem z wypytaniem czy ktorys z naszych psiakow nie poszedl do domu :loveu:[/QUOTE] ja mysle, ze po dzisiejszej rozmowie dwoch kierowniczek mozemy sie spodziewac dwojakich efektow: albo juz zaden, albo ktorys na złość......ja bym wolala ten pierwszy.....bo SĄ EFEKTY w końcu.....!!!!!!!holera! Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='magdola']ja mysle, ze po dzisiejszej rozmowie dwoch kierowniczek mozemy sie spodziewac dwojakich efektow: albo juz zaden, albo ktorys na złość......ja bym wolala ten pierwszy.....bo SĄ EFEKTY w końcu.....!!!!!!!holera![/QUOTE] Ja stawiam na ten pierwszy:roll: Quote
kizimizi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 to sie sterylizuje i kastruje jak takie "agresory" a nie usypia. Ach...... ... !!!! Quote
ageralion Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Tutaj mozecie znalezc powod, dlaczego w sobote 10.04 nie udalo sie nam wyprowadzic psiakow z boksow [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183760-Schronisko-w-SZCZECINI*****-czekaj%C4%85-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87%21-Oferty-adopcyjne-ps%C3%B3w.?p=14495389#post14495389"]http://www.dogomania.pl/threads/183760-Schronisko-w-SZCZECINI*****-czekaj%C4%85-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87!-Oferty-adopcyjne-ps%C3%B3w.?p=14495389#post14495389[/URL] Jednego dnia az 80 psow wyprowadzili!!!!! :multi: Mozecie sobie wyobrazic co tam sie dzialo i ile bylo osob :mdleje: Quote
bebcik Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 He, he ale tłum :) świetnie:) jak to dobrze że są jeszcze ludzie :) I nowy tytuł wątku mi sie podoba bo to tylko 8 a jeszcze tydzień temu 13. Ale Mercy :( zabita.. i ciągle mi w głowie siedzi... Quote
ageralion Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Enigma juz zabrana ze schroniska :multi: PS przeredagowalam troche pierwsze posty ;) Quote
Alicja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='bebcik']tak, tylko i aż 7 ciągle czeka na ratunek[/QUOTE] [B]chyba jednak AŻ[/B] Quote
Recommended Posts