Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ageralion']DT sie nie wycofal... DT nic nie wiedzial o jutrzejszej akcji przywiezienia suni...[/QUOTE]

czytałam sobie wątek Enigmy post po poście ... i tak sobie wyczytałam
[quote name='Greven']Płatny DT, 10 zł/doba + nasze jedzenie. Cena przyzwoita, warunki typowo domowe (mieszkanie w bloku) i bardzo dużo spacerów, bo Kinga lubi chodzić z psami.

Właśnie dostałam smsa, że Ares jest nadal u niej, ale może wziąć Enigmę, gdy wróci z wyjazdu. Tylko mam obawy - ten pies jest cholernie irytujący, upierdliwy, bez przerwy szczeka... co będzie, jak podpadnie Enigmie?[/QUOTE]

no z tego wynika że DT wiedziało o przywiezienu suni i wszystko było z Grewen ustalone

Posted

[quote name='ageralion']Jutro ma byc 7, bo po Adiego ma przyjechac chetny Pan, a moze nawet 6, bo mam spotkanie z Pania, ktora chce wziac sunie :cool3:[/QUOTE]

Czemu Was tu nie ma, jak Wy to robicie:modla::modla::iloveyou:

A pies z reklamy wygląda jak szorstkowłosy collie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ageralion']Jutro ma byc 7, bo po Adiego ma przyjechac chetny Pan, a moze nawet 6, bo mam spotkanie z Pania, ktora chce wziac sunie :cool3:[/QUOTE]
jednak bedzie jutro? o ktorej?

Posted

[quote name='kamilqax95x']powiedzcie mi co to za rasa błagam
[url]http://www.youtube.com/watch?v=LySng6K8L2k[/url]
1:16 min[/QUOTE]

polski owczarek nizinny ... eeee ja sie nie znam ale najbardziej mi go przypomina ... znaczy ten na końcu reklamy

Posted

[quote name='kamilqax95x']moja droga owczarek nizinny wygląda tak [url]http://www.banciarnia.com/images/psyp1.jpg[/url][/QUOTE]

a ten na reklamie nie jest ostrzyżony :eviltong: ...
napisałam ze się nie znam i do niego mi najbardziej pasował ;)

Posted

[quote name='fioneczka']czytałam sobie wątek Enigmy post po poście ... i tak sobie wyczytałam

no z tego wynika że DT wiedziało o przywiezienu suni i wszystko było z Grewen ustalone[/QUOTE]
Ja tez czytalam dokladnie watek Enigmy i dlatego bylam zszokowana jak sie okazalo po rozmowie z DT, ze nic absolutnie nie wie o jutrzejszym zabieraniu suni i ze nie wezmie jej zanim dotychczasowy tymczasowicz nie znajdzie domu... Ktos tu klamie, tylko kto?????

Posted

[quote name='magdola']jednak bedzie jutro? o ktorej?[/QUOTE]
Pan po Adiego ma byc o 10, zeby poznac psa, pospacerowc z nim, spedzic dzien. A co do suni, to umowilam sie na niedziele, bo corka sie przeziebila i wolala by jej jutro nie meczyc.

Posted

[quote name='ageralion']Pan po Adiego ma byc o 10, zeby poznac psa, pospacerowc z nim, spedzic dzien. A co do suni, to umowilam sie na niedziele, bo corka sie przeziebila i wolala by jej jutro nie meczyc.[/QUOTE]
oooooo, to moze uda mi sie, tylko [U][B]w niedziele schron otwarty do 13.30![/B][/U]

Posted

Pocieszajace jest to, ze dzisiaj stan nam sie zgadzal i zaden nowy boks nie byl pusty:multi:

nigma79 podjela sie codziennych telefonow do scchroniska przed zamknieciem z wypytaniem czy ktorys z naszych psiakow nie poszedl do domu :loveu:

Posted

tak, tak - od poniedziałku 19.04 dzwonie codziennie ok 15.00 (bo jak zadzwonie o 15.30 i bedzie zajete to sie niczego nie dowiem ;) ma sie ten łeb na karku jeszcze...siwy ale jest ;) ) i pytam o psy

Posted

[quote name='ageralion']Pocieszajace jest to, ze dzisiaj stan nam sie zgadzal i zaden nowy boks nie byl pusty:multi:

nigma79 podjela sie codziennych telefonow do scchroniska przed zamknieciem z wypytaniem czy ktorys z naszych psiakow nie poszedl do domu :loveu:[/QUOTE]
ja mysle, ze po dzisiejszej rozmowie dwoch kierowniczek mozemy sie spodziewac dwojakich efektow: albo juz zaden, albo ktorys na złość......ja bym wolala ten pierwszy.....bo SĄ EFEKTY w końcu.....!!!!!!!holera!

Posted

[quote name='magdola']ja mysle, ze po dzisiejszej rozmowie dwoch kierowniczek mozemy sie spodziewac dwojakich efektow: albo juz zaden, albo ktorys na złość......ja bym wolala ten pierwszy.....bo SĄ EFEKTY w końcu.....!!!!!!!holera![/QUOTE]
Ja stawiam na ten pierwszy:roll:

Posted

Tutaj mozecie znalezc powod, dlaczego w sobote 10.04 nie udalo sie nam wyprowadzic psiakow z boksow

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183760-Schronisko-w-SZCZECINI*****-czekaj%C4%85-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87%21-Oferty-adopcyjne-ps%C3%B3w.?p=14495389#post14495389"]http://www.dogomania.pl/threads/183760-Schronisko-w-SZCZECINI*****-czekaj%C4%85-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87!-Oferty-adopcyjne-ps%C3%B3w.?p=14495389#post14495389[/URL]

Jednego dnia az 80 psow wyprowadzili!!!!! :multi: Mozecie sobie wyobrazic co tam sie dzialo i ile bylo osob :mdleje:

Posted

He, he ale tłum :) świetnie:) jak to dobrze że są jeszcze ludzie :)
I nowy tytuł wątku mi sie podoba bo to tylko 8 a jeszcze tydzień temu 13. Ale Mercy :( zabita.. i ciągle mi w głowie siedzi...