Iljova Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witam w niedzielny zimowy poranek :-) cześć Saruniu :) Quote
daśka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A my witamy w poniedziałkowy wieczorek:-) Quote
Iljova Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ooo...... kogo widzę ....czyżby Daśka ???? Quote
daśka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Iljova']Ooo...... kogo widzę ....czyżby Daśka ????[/QUOTE] eeee tam daśka...to ja Sara,nauczyli mnie pisać i teraz w zimowe wieczorki z netu nie wychodzę;-) a tak poważnie,to u Saruni wszystko ok:-) pozdrawiamy:-) Wszystkie Cioteczki:-) Quote
Havanka Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Witaj Saruniu ! Poproś daśkę, żeby jeszcze nauczyła cie foty pstrykać !!! Miło byłoby cię zobaczyć, oczywiście w towarzystwie wszystkich czterołapków ! [B] Chciałam donieść, że wplynęła wpłata dla Sarci od Fochu - 20 zł !!! Gosiu - serdeczne dzieki !!![/B] Quote
Iljova Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 O właśnie niech Sarunia sama zdjęcia robi, żeby można było ja chociaż na zdjęciach zobaczyć ;-) :loveu::loveu::loveu: Quote
Havanka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Iljova']O właśnie niech Sarunia sama zdjęcia robi, żeby można było ja chociaż na zdjęciach zobaczyć ;-) :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Cioteczko, przelalam swoja deklaracje za luty. Miziam wszystki futrzaki :) Quote
Havanka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczko, przelalam swoja deklaracje za luty. Miziam wszystki futrzaki :)[/QUOTE] Edytko, już mam ! Bardzo Ci dziękuję !!! Przypominam, że rozliczenia prowadzę w poście nr 2. Quote
fochu Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Havanka']Witaj Saruniu ! Poproś daśkę, żeby jeszcze nauczyła cie foty pstrykać !!! Miło byłoby cię zobaczyć, oczywiście w towarzystwie wszystkich czterołapków ! [B] Chciałam donieść, że wplynęła wpłata dla Sarci od Fochu - 20 zł !!! Gosiu - serdeczne dzieki !!![/B][/QUOTE] a ja się tak teraz zastanawiam czy moje przelewy wszystkie dochodzą? bo zrobiłam zlecenie stałe i w sumie tego nie kontroluję ... i nie mam pojęcia czy bank co miesiąc kasę regularnie przelewa czy też mam jakieś zaległości ? mizianki dla Sarci :* Quote
Havanka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='fochu']a ja się tak teraz zastanawiam czy moje przelewy wszystkie dochodzą? bo zrobiłam zlecenie stałe i w sumie tego nie kontroluję ... i nie mam pojęcia czy bank co miesiąc kasę regularnie przelewa czy też mam jakieś zaległości ? mizianki dla Sarci :*[/QUOTE] Gosiu, bank wziął sobie bardzo do serca przelewy dla Saruni, bo masz już zapłacony marzec ! [B]Dziś zrobiłam przelew dla Sary, na kwotę 80 zł, za luty. [/B][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue]STYCZEŃ 2012 [COLOR=purple]9.01.2012 Przelew na konto Daśki - 50 zł (dofinansowanie do karmy za styczeń 2012) [COLOR=black]9.01.2012 basiaM - 20 zł (I,II) [COLOR=red]Stan konta - 40 zł [COLOR=black]13.01.12 Fiorsteinbock - 30 zł (I 2012) 20.01.12 Fochu - 20 zł (III) 30.01 12 Fiorsteinbock - 30 zł (II 2012) [COLOR=red]Stan konta - 120 zł [COLOR=blue]LUTY 2012[/COLOR] [COLOR=purple]2.02. 2012 Przelew na konto Daśki - 80 zł (dofinansowanie do karmy za luty 2012) [COLOR=red]Stan konta - 40 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
fiorsteinbock Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Havanka']Edytko, już mam ! Bardzo Ci dziękuję !!! Przypominam, że rozliczenia prowadzę w poście nr 2.[/QUOTE] Pamietam, pamietam :) Musze sie posilkowac, bo czasem zapominam za jaki miesiąc nie wpłaciłam :) Pozdrawiam Cioteczki i miziam za uszkiem Sarunie :loveu::loveu::loveu: Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Teraz to raczej nie zobaczymy zdjęć narazie ... Ale może za jakiś czas :) Quote
Havanka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='Iljova']Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Teraz to raczej nie zobaczymy zdjęć narazie ... Ale może za jakiś czas :)[/QUOTE] Witaj Ilonko. Dobrze, ze już wyzdrowiałaś. Teraz nie trudno o chorobę. Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Najpierw myślałam że ten ból to od ciśnienia, ale nie bo po tabletkach na ciśnienie nie zniknął, niewiem czym był spowodowany mogę tylko przypuszczać ale minęło i nie ma to najważniejsze :) Quote
fochu Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Havanka']Gosiu, bank wziął sobie bardzo do serca przelewy dla Saruni, bo masz już zapłacony marzec ! [/QUOTE] uff bo już się bałam że zalegam z jakimiś wpłatami ;) Quote
daśka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Witamy Cioteczki,przeprowadzaliśmy sie i nie miałam czasu na net,ale już wszystko przewieźliśmy i możemy się powolutku rozpakowywać:-) Zdjęcia zrobie,ale najpierw Adam musi kupić nowe akumulatorki do aparatu i ładowarkę do akumulatorków,ponieważ nasza padła:-( U Saruni wszystko w porządku,zaraz zobaczę do kiedy ma szczepienia aktualne,ponieważ któryś z psiaków ma na początku roku Quote
daśka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 noooo więc sytuacja wygląda następująco szczepienia podstawowe były 29 stuycznia 2011,a wścieklizna 12 lutego 2011 moja Daśka też miała tego samego dnia wściekliznę,więc muszę je zaszczepić Quote
Havanka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='fochu']uff bo już się bałam że zalegam z jakimiś wpłatami ;)[/QUOTE] Małgosiu, z wpłatami wszystko w porządku. Dziekuje ! [quote name='daśka']Witamy Cioteczki,przeprowadzaliśmy sie i nie miałam czasu na net,ale już wszystko przewieźliśmy i możemy się powolutku rozpakowywać:-) Zdjęcia zrobie,ale najpierw Adam musi kupić nowe akumulatorki do aparatu i ładowarkę do akumulatorków,ponieważ nasza padła:-( U Saruni wszystko w porządku,zaraz zobaczę do kiedy ma szczepienia aktualne,ponieważ któryś z psiaków ma na początku roku[/QUOTE] Witaj Daśka ! Z tego co piszesz, grzejecie dupki już w nowym domku ! Wspaniale ! Czekamy zatem na fotorelacje! Quote
daśka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Tak szkoda tylko,że to nie jest nasz dom,ale tutaj jest ogrodzona działak 1500 metrów,dziewczyny mają w każdej chwili mozliwosć wyjścia na dwór,przez garaż przechodza do swojej sypialni,a tam kaloryfer jest na całą ścianę i oczywiście kołderki,posłania itd.Sara bacznie przez płot "obserwuje" psy sąsiadów i z nastawionymi uszami "nasłuchuje" o czym szczekają:-) Kiedy biorę je do domu,to nie bardzo chcą długo z nami przebywać,raczej wpadają witają sie,czekają na głaskanie i znów na dworek lub na kołderki.Chyba im tutaj dobrze:-) Juz nie moge doczekać się wiosny,zbudowaliśmy z Ojcem dziewczętom ogromną,ocieplaną budę,którą postawimy im pod wiatą,żeby mogły spac na dworze,jeżeli zechcą.....hmmm w sumie to ja też się tam jakoś z nimi upchnę:-) Budę budowaliśmy przez tydzień,niektóre domy nie są tak trwale zbudowane.Śmialiśmy się,że wyszedł nam domek dla dzieci:-) Quote
Havanka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='daśka']Tak szkoda tylko,że to nie jest nasz dom,ale tutaj jest ogrodzona działak 1500 metrów,dziewczyny mają w każdej chwili mozliwosć wyjścia na dwór,przez garaż przechodza do swojej sypialni,a tam kaloryfer jest na całą ścianę i oczywiście kołderki,posłania itd.Sara bacznie przez płot "obserwuje" psy sąsiadów i z nastawionymi uszami "nasłuchuje" o czym szczekają:-) Kiedy biorę je do domu,to nie bardzo chcą długo z nami przebywać,raczej wpadają witają sie,czekają na głaskanie i znów na dworek lub na kołderki.Chyba im tutaj dobrze:-) Juz nie moge doczekać się wiosny,zbudowaliśmy z Ojcem dziewczętom ogromną,ocieplaną budę,którą postawimy im pod wiatą,żeby mogły spac na dworze,jeżeli zechcą.....hmmm w sumie to ja też się tam jakoś z nimi upchnę:-) Budę budowaliśmy przez tydzień,niektóre domy nie są tak trwale zbudowane.Śmialiśmy się,że wyszedł nam domek dla dzieci:-)[/QUOTE] Myślałam, że to już ten właściwy dom, ale i z tego sie cieszę, bo psiaki mogą teraz wyjść nawet bez opieki. Teren ogrodzony a i za płotem ciekawe towarzystwo. Teraz panuje klimat polarny, wiec fajnie, ze po powrocie z wybiegu, mają wygodne posłanka w ciepełku. Aniu, postaraj się o te akumulatorki, bo ciekawość mnie zżera! Quote
daśka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Sarunia teraz mieszka w miejscowości Kamień,taka mała wioska z jeziorami i lasami:-) Swojskie mleko,jajka,ziemniaki od sąsiadów:-) Rano koguty pieją i budzą:-) Dwa domy dalej jest hotel dla koni:-) Quote
Iljova Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 A ja proszę o super zdjęcie budy z wszystkimi lokatorami w środku :-) Quote
daśka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Iljova']A ja proszę o super zdjęcie budy z wszystkimi lokatorami w środku :-)[/QUOTE] Obiecane Ci to było Ilonko:-) Jednak ktoś musi zrobić zdjęcie,wiec zapewne Adama braknie,ale namówię Go,żeby też tam wlazł:-) Jak sie Ilonko czujesz? Quote
Iljova Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 To znajdziesz kogoś kto Wam wróci to zdjęcie. A ja czuje się świetnie tyle że zmęczona ;-) Quote
Recommended Posts