Havanka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Przekazałam Daśce sposób dawkowania; 2x po 1 tabletce. Teraz trzymajmy kciuki, żeby HMB właściwie zadziałało !!! Quote
fochu Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 cudów nie mamy co oczekiwać ,jeśli mam być szczera... :( zależy w jakim stopniu u Sary jest ten zanik mięśni ale bądź co bądź trochę ją to podratuje ! Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 I ja trzymam kciuki za Sarunie...qrcze, czasu nie uda nam sie oszukac, plynie nieubłaganie :( Quote
Iljova Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Saruniu mizianka i buziaki ślę dla Ciebie :-) Quote
fochu Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 niestety czasu nie oszukamy ,ale choć troszeczkę pewnie HMB pomoże Mizianki dla Saruni Quote
Havanka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Dziś zrobiłam przelew na konto Daśki - dofinansowanie do karmy za sierpień - 60 zł [B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red]Stan konta: 89,89 zł [COLOR=blue]SIERPIEŃ[/COLOR] [COLOR=black]4.08 Fiorsteinbock - 30 zł (IX) [COLOR=darkorchid]7.07 Przelew na konto Daśki - 60 zł (dofinansowanie do karmy za sierpień) [COLOR=red]Stan konta: 59,89 zł[/COLOR] [/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
Iljova Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Saruniu jak u Ciebie ??? Jak się czujesz Słoneczko kochane ??? Quote
Havanka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Rozmawiałam dziś z daśka; Sara ma się dobrze - uwielbia swojego pana Adama i aż wyje za nim ! Świetnie się dogadują; na prośbę "pokaż ząbki" - robi to natychmiast ! [COLOR=blue][B][SIZE=3] Druga cudna wiadomość, to taka, że wpłynęło 100 zł od CICHEGO ANIOŁA STRÓŻA !!! Emmo, wielkie dzięki !!!! :buzi: [/SIZE][/B][/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=darkorchid]7.07 Przelew na konto Daśki - 60 zł (dofinansowanie do karmy za sierpień) [COLOR=red]Stan konta: 59,89 zł [COLOR=black]9.08 Emma - 100 zł[/COLOR] Stan konta - 159,89 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
Iljova Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Sarunia jest cudowna i tak jak każdy psiak potrzebuje wspaniałego domku, ale ten domek musi zasługiwać na nią i jej miłość :-) Quote
daśka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wczoraj dzwoniła do mnie znajoma z której synem jechałam do Obornik po Sarunię i powiedziała że policja odszukała przez pracodawcę Witka i pytała o psa.Pytałam,czy ma jakieś namiary na konkretnego policjanta,ale nie miała.Zadzwoniłam na komisariat i poprosiłam dzielnicowego z rejonu w którym zameldowany jest Witek.Powiedziałam w sprawie jakiej osoby dzwonię i że chodzi o psa,a policjant powiedział,ze tak,że dostali zgłoszenie w sprawie zgłoszenie z Obornik.Powiedziałam policjantowi,że umowa podpisaną przez Witka mam ja (Witek w Finlandii) i że pies również jest u mnie,że ja po nią jechałam.Podałam namiary na siebie,poprosiłam tylko o wcześniejszy telefoniczny kontakt,ponieważ czesto w Gdańsku mnie nie ma i powiedziałam,że jestem gotowa zeznawać w tej sprawie jeżeli mogę tylko wnieść cokolwiek do sprawy!!! Umówiliśmy się,że gdyby były potrzebne moje zeznania,to zadzwonią do mnie wcześniej,żeby się umówić na spotkanie. Quote
daśka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Sara od kilku dni sypia z nami w sypialni i dziś rano o czwartej strasznie dyszała,wyszłam z nią do kuchni i czekałam,aż jej przejdzie.Dzisiaj idę do wet żeby ją osłuchała,czy nie dzieje się coś złego. Quote
Havanka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Rozmawiałam z Daśką. Sara była u wetki. Została osłuchana. Wetka nie znalazła nic niepokojącego. Jednak zaproponowała wykonanie USG i echo serca, żeby mieć pewność. Przypisała Sarze jedynie lek na odwodnienie. Póki co, Sara nie ma już żadnych wycieków i nie bierze już żadnego antybiotyku. Quote
daśka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 tak Sarunia dostała furosemidum w zstrzyku,koszt 10 zł (kochana wetka),z kolei wydaje nam się,że Sara niebawem znów bedzie miała cieczkę:-( widać to wówczas,gdy Sarunia zjada za dwoje,normalnie nie ma takiego apetytu,ale przed i w trakcie cieczki pochłania każda ilość Quote
Caragh Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Podczytuje sobie watek od pewnego czasu, to i czas cosik napisac. Sarunia jest prześliczna :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Jestem zakochana od pierwszej fotki. Trzymam mocne kciuki za psinke i jej zdrowko :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Havanka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Caragh']Podczytuje sobie watek od pewnego czasu, to i czas cosik napisac. Sarunia jest prześliczna :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Jestem zakochana od pierwszej fotki. Trzymam mocne kciuki za psinke i jej zdrowko :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/QUOTE] Miło nam bardzo !!! Tylko dlaczego tak po cichu??? Quote
Caragh Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Havanka']Miło nam bardzo !!! Tylko dlaczego tak po cichu???[/QUOTE] A tak jakoś wyszło ;) Teraz już nie będzie po cichu! :) Quote
Zosia123 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Odwiedzam Sarcię, trzymam kciuki za zdrówko! Quote
Havanka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Podrzucam Sarunię i czekam na jakieś wieści a może i zdjęcie... Quote
Caragh Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dobrze, ze podrzuciłaś, bo tym sposobem znalazłam zagubiony watek :oops: Tez chętnie bym jakieś fotki nowe Piękności pooglądała :) Quote
Havanka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Caragh']Dobrze, ze podrzuciłaś, bo tym sposobem znalazłam zagubiony watek :oops: Tez chętnie bym jakieś fotki nowe Piękności pooglądała :)[/QUOTE] Cieszę sie, że pomogłam. Wiem, ze Daśka ma teraz wiele prywatnych spraw do załatwienia. Czekam więc cierpliwie i mam nadzieję, ze się doczekam. Quote
Iljova Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Szczerze mówiąc to martwię się trochę bo nie mogę się do niej dodzwonić. Mam nadzieję że wszystko dobrze idzie. Saruni ślę mizianka i buziaki Quote
daśka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Witajcie:-) A Saruni znów się chyba cieczka zacznie,ponieważ Mateo za nią chodzi piszczy i liże ją po uszach i o zgrozo znowu czeka nas antybiotyk Ale foty niebawem będą:-) Quote
Recommended Posts