Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudów nie mamy co oczekiwać ,jeśli mam być szczera... :(
zależy w jakim stopniu u Sary jest ten zanik mięśni
ale bądź co bądź trochę ją to podratuje !

Posted

Dziś zrobiłam przelew na konto Daśki - dofinansowanie do karmy za sierpień - 60 zł
[B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red]Stan konta: 89,89 zł
[COLOR=blue]SIERPIEŃ[/COLOR]
[COLOR=black]4.08 Fiorsteinbock - 30 zł (IX)
[COLOR=darkorchid]7.07 Przelew na konto Daśki - 60 zł (dofinansowanie do karmy za sierpień)
[COLOR=red]Stan konta: 59,89 zł[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

Rozmawiałam dziś z daśka; Sara ma się dobrze - uwielbia swojego pana Adama i aż wyje za nim ! Świetnie się dogadują; na prośbę "pokaż ząbki" - robi to natychmiast !
[COLOR=blue][B][SIZE=3]
Druga cudna wiadomość, to taka, że wpłynęło 100 zł od CICHEGO ANIOŁA STRÓŻA !!! Emmo, wielkie dzięki !!!!
:buzi:

[/SIZE][/B][/COLOR][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=darkorchid]7.07 Przelew na konto Daśki - 60 zł (dofinansowanie do karmy za sierpień)
[COLOR=red]Stan konta: 59,89 zł
[COLOR=black]9.08 Emma - 100 zł[/COLOR]
Stan konta - 159,89 zł[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie znajoma z której synem jechałam do Obornik po Sarunię i powiedziała że policja odszukała przez pracodawcę Witka i pytała o psa.Pytałam,czy ma jakieś namiary na konkretnego policjanta,ale nie miała.Zadzwoniłam na komisariat i poprosiłam dzielnicowego z rejonu w którym zameldowany jest Witek.Powiedziałam w sprawie jakiej osoby dzwonię i że chodzi o psa,a policjant powiedział,ze tak,że dostali zgłoszenie w sprawie zgłoszenie z Obornik.Powiedziałam policjantowi,że umowa podpisaną przez Witka mam ja (Witek w Finlandii) i że pies również jest u mnie,że ja po nią jechałam.Podałam namiary na siebie,poprosiłam tylko o wcześniejszy telefoniczny kontakt,ponieważ czesto w Gdańsku mnie nie ma i powiedziałam,że jestem gotowa zeznawać w tej sprawie jeżeli mogę tylko wnieść cokolwiek do sprawy!!! Umówiliśmy się,że gdyby były potrzebne moje zeznania,to zadzwonią do mnie wcześniej,żeby się umówić na spotkanie.

Posted

Sara od kilku dni sypia z nami w sypialni i dziś rano o czwartej strasznie dyszała,wyszłam z nią do kuchni i czekałam,aż jej przejdzie.Dzisiaj idę do wet żeby ją osłuchała,czy nie dzieje się coś złego.

Posted

Rozmawiałam z Daśką. Sara była u wetki. Została osłuchana. Wetka nie znalazła nic niepokojącego. Jednak zaproponowała wykonanie USG i echo serca, żeby mieć pewność. Przypisała Sarze jedynie lek na odwodnienie. Póki co, Sara nie ma już żadnych wycieków i nie bierze już żadnego antybiotyku.

Posted

tak Sarunia dostała furosemidum w zstrzyku,koszt 10 zł (kochana wetka),z kolei wydaje nam się,że Sara niebawem znów bedzie miała cieczkę:-( widać to wówczas,gdy Sarunia zjada za dwoje,normalnie nie ma takiego apetytu,ale przed i w trakcie cieczki pochłania każda ilość

Posted

Podczytuje sobie watek od pewnego czasu, to i czas cosik napisac. Sarunia jest prześliczna :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Jestem zakochana od pierwszej fotki. Trzymam mocne kciuki za psinke i jej zdrowko :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

[quote name='Caragh']Podczytuje sobie watek od pewnego czasu, to i czas cosik napisac. Sarunia jest prześliczna :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Jestem zakochana od pierwszej fotki. Trzymam mocne kciuki za psinke i jej zdrowko :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/QUOTE]
Miło nam bardzo !!! Tylko dlaczego tak po cichu???

Posted

[quote name='Caragh']Dobrze, ze podrzuciłaś, bo tym sposobem znalazłam zagubiony watek :oops:
Tez chętnie bym jakieś fotki nowe Piękności pooglądała :)[/QUOTE]
Cieszę sie, że pomogłam.
Wiem, ze Daśka ma teraz wiele prywatnych spraw do załatwienia. Czekam więc cierpliwie i mam nadzieję, ze się doczekam.

Posted

Witajcie:-)
A Saruni znów się chyba cieczka zacznie,ponieważ Mateo za nią chodzi piszczy i liże ją po uszach i o zgrozo znowu czeka nas antybiotyk
Ale foty niebawem będą:-)