Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stare psiaki czesto tesknia za tym co było,ale kiedy da im się coś lepszego szybciutko zapominają.Nasza Sara również na początku szła w długą,ale teraz nie odstępuje na krok:-) Myślę,że gdyby dogadała się z Sarunią,to mogę ją do siebie wziąć,tym bardziej,że choruje!!!! i naprawdę trzeba ją leczyć!!!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Daśka jesteś kochana i masz ogromne serce :-)
Jedno jest pewne jak tylko finanse mi na to pozwolą to jadę do Ciebie, bo bardzo chce Cię poznać. :-)[/QUOTE]
Przypomniało mi się, jak wyglądało nasze spotkanie. Poznałam Daśkę po rotku, którego wzięła ze sobą:evil_lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']Jeśli chodzi o HMBm to nIe będzie mnie w Gdańsku w najbliższym tygodniu, ale jestem w Gdyni. Może Daśka jak twój Adam będzie w Gdyni, to wstąpi do mnie do biura? Co ty na to?[/QUOTE]

może narazie się wstrzymajmy,poczekajmy dwa tygodnie i podamy jej serię czterech zastrzyków na stawy i reumatyzm,nie poddamy się i do HMB wrócimy,ale póki co chciałabym bardzo,żeby dostała te zastrzyki,co myslisz?
Adam oczywiscie bedąc w Gdyni odbierze lek:-)

Posted

[quote name='Havanka']Przypomniało mi się, jak wyglądało nasze spotkanie. Poznałam Daśkę po rotku, którego wzięła ze sobą:evil_lol:[/QUOTE]

a pamiętasz wyjazd na grzyby? jak ja bym chciała,żeby już były;-) Wciąż mam dla Ciebie odłożony słoiczek kurek i worek suszonych:-)

Posted

Havanko Ty zawsze wiesz,kiedy napisać...Sara dzisiaj wyciągnęła z pudełka wszystkie figurki,które odkładam na bazarek,a to dlatego,że sa zawinięte w gazetę i chyba ciekawość jej spokoju nie dała:-)
Samochód nam nie odpalił,musięliśmy pożyczyć samochód od znajomej...masakra,a do tego miałam wysłać tabletki na odrobaczenie dla pewnych psiaków,ale nie mogę się z pracy wyrwać,ponieważ Adam non stop w rozjazdach,a dziś cały dzień z mechanikiem przy samochodzie....achhhhhhhh złosliwość rzeczy martwych,dobrze,że chociaż żywe istotki nie są takie wredne:-)

Posted

Elmirko ja wciąż będę monotematyczna,ale ta koza z pewnością by samochodzikowi pomogła;-)
takie doborowe towarzystwo każdej istocie,czy to zywej,czy martwej napewno służy:)
a wiesz,że ja już o kozuni zapomniałam,ale kiedy znów ją zobaczyłam,to znowu beka:-) a raczej mekaaaa:-)

Posted

zarówno Ciebie,jak i kozę bardzo lubię i kiedy Cie poznałam bardzo Cie polubiałam,a koze kocham,ponieważ od Ciebie:-) a że nie moge się pochamować choć przed usmiecham na jej widok,to niestety nic na to nie poradzę:-)

Posted

takkkkk tak to właśnie wygląda,ale ja już taka jestem:-)
moze gdyby nie "Elmirka" kozia,to byłoby prościej,ale powalacie mnie na łopatki:-)
wiem,że moja głupawa sie udziela,ale to chyba dobrze...

Posted

[quote name='daśka']a dlaczego Ty jeszcze nie śpisz?
koziatkowych snów Ci zyczę i niechaj czasem nie sni Ci sie kozia bródka;-)[/QUOTE]

oj, bo ja mam wolne i nie śpię;)