daśka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Niuńka jest w znacznie lepszej kondycji psychicznej:-) Na spacerkach biega i nawet nie wiedziałam,ale ona skakać potrafi:-) Spacerki zdecydowanie jej służą biega rozbrykana:-) Moje oczy i serducho pękają z dumy widząc ją wesołą.Z jedzonkiem nie ma już najmniejszych problemów:-) W domku najczęściej leży na swojej kołderce w kuchni (nie chce z nami spać w sypialni),czasami zajmuje kołderkę Daśki na przedpokoju,ale wtedy Daśka kładzie się na jej w kuchni;-) Śmiejemy się z Adamem,że Niuńka jest tak mądrą sunią,że mieści w swojej głowie oba mózgi pozostałych dwuch psów;-) Naprawde ostatni raz tak inteligentnego psiaka poznałam długie lata wstecz.....ona kocha wszystkich ludzi,bez wyjątków,nie przepada za kotami,chociaż myślę,że i to mozna by w niej zmienić:-) Uwielbia głaskanie po brzuchu i prosi o to w sposób bardzo zabawny,kiedy wie,że chcemy ją smyrać w miejscu przewraca się na plecy i upada dudniąc o podłogę:-) Jest niesamowita.....będzie idealnym psiakiem dla nowej rodzinki,myślę,że bez problemu może być z dzieciakami:-) Ale sprawdzę to w weekend,ponieważ przyjeżdżają do nas cukiereczki (córki chrzestne mojego Adasia).Porobię oczywiście zdjęcia:-) Quote
Havanka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='daśka']Niuńka jest w znacznie lepszej kondycji psychicznej:-) Na spacerkach biega i nawet nie wiedziałam,ale ona skakać potrafi:-) Spacerki zdecydowanie jej służą biega rozbrykana:-) Moje oczy i serducho pękają z dumy widząc ją wesołą.Z jedzonkiem nie ma już najmniejszych problemów:-) W domku najczęściej leży na swojej kołderce w kuchni (nie chce z nami spać w sypialni),czasami zajmuje kołderkę Daśki na przedpokoju,ale wtedy Daśka kładzie się na jej w kuchni;-) Śmiejemy się z Adamem,że Niuńka jest tak mądrą sunią,że mieści w swojej głowie oba mózgi pozostałych dwuch psów;-) Naprawde ostatni raz tak inteligentnego psiaka poznałam długie lata wstecz.....ona kocha wszystkich ludzi,bez wyjątków,nie przepada za kotami,chociaż myślę,że i to mozna by w niej zmienić:-) Uwielbia głaskanie po brzuchu i prosi o to w sposób bardzo zabawny,kiedy wie,że chcemy ją smyrać w miejscu przewraca się na plecy i upada dudniąc o podłogę:-) Jest niesamowita.....będzie idealnym psiakiem dla nowej rodzinki,myślę,że bez problemu może być z dzieciakami:-) Ale sprawdzę to w weekend,ponieważ przyjeżdżają do nas cukiereczki (córki chrzestne mojego Adasia).Porobię oczywiście zdjęcia:-)[/QUOTE] To nie ta Sara, którą widziałam na początku. Przede wszystkim nie widzę już żeber przez skórę. Poza tym częściej się "uśmiecha". Piszesz, że bryka na spacerach - to wspaniale. Czy uszy już w porządku? Quote
beataczl Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 dopiero ogladnelam fotki... no pieknie na nich Sarcia wyglada, przepieknie!:loveu: Quote
Havanka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Mizianka dla Saruni [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/poodle_white.gif[/IMG] i buziaczki dla jej Pani [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F7.gif[/IMG] Quote
daśka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 uszka mają się o niebo lepiej,Niuńka nie potrząsa główką,nie drapie się po uszkach,uszka wyglądają na czyste,opuchlizna zeszła,ale to nie zmienia faktu,że pojadę z nią do weta,lepiej,żeby ją obejrzał,pewnie jej nie pozna:-) taka ładna dziewczynka nam się zrobiła:-) Quote
beataczl Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='wujek & ciocia']witam Niuńke i cioteczki :)[/QUOTE] witamy i dzien dobry :smile: Quote
Havanka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Ja też witam wszystkich fanów Sary! Quote
Havanka Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Sara, hop na górę [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/jumping_leaves2.gif[/IMG] !!!!! Quote
wujek & ciocia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 przy okazji: czy komuś przelać to co do mnie wpłynęło ? Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 witam i pytam, jak Sarunia sie czuje w taka pogode? ;) Quote
wujek & ciocia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 witam Sarę i cioteczki o poranku :) Quote
daśka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 niedawno się doczytałam ,żeby zrobić kolejny raz rozliczenie i ta właśnie zrobię,z tego co pamiętam to było dochód z bazarku 567 zł od wójek&ciocia jednorazowa wpłata 50 zł i pieniążki z allegro ok 80? wydatki to za trasę chyba 350? 200zł za hotelowanie od lipca do sierpnia,chyba 6.07-06.08 o ile dobrze pamiętam suni i pierwsza wizyta u weta ok 80zł i druga wizyta ok 30zł i badanie krwi też chyba ok 30? ale wszystko dokładnie przejrzę i napiszę.Oprócz tych wpłat na moje konto nie wpłynęło nic więcej. Niuńka ....ona jest sumą wszystkich psów,to niesamowite,że ona tak bardzo kocha!!! Bardzo ładnie je i już nie siusia w domu,kiedy ma wyjść na spacer,to aż wyje ... z radości:-) Z uchem było ok,ale widzę,że znów potrząsa główką,choć ucho ma czyste....chyba znów trzeba będzie pójść do lekarza,Pozatym chciałabym,żeby ją wysterylizować niebawem.Wiecie ja nawet nie wiedziałam,że pies może być aż tak mądry i niekłopotliwy.....to jest psinka ideał:-) Martwi mnie,że wciąż wyczuwalny jest u niej kręgosłup (żeberka można wyczuć,ale już ich nie widać)....tak bardzo chcę,żeby tyła...wiem,że trzeba czasu,ale to smutny widok.Sara często się do mnie uśmiecha,to bardzo dobry znak:-) jej ja ją kocham poprostu:-) Quote
beataczl Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ojej, ale sie wzruszylam ta wypowiedzia,ech..:placz: Quote
wujek & ciocia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 witam cioteczki i Sare :) jak się ona czuje ? Quote
Havanka Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Nareszcie mam sprawny komputer ! Nie wiedziałam, że jego brak może być tak uciążliwy ! Cieszę się, że Niuńka ma się dobrze. Jeszcze tylko martwią mnie te uszy. Jeżeli potrząsa głową, to pewnie znowu ją bolą. Quote
Havanka Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Sarunia, co tam u ciebie słychać ? Quote
Recommended Posts