madziamn Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Dogo07']A pani jaki ma rozmiar ?[/QUOTE] chodzi o Kasię? Quote
Agucha Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='madziamn']bluzy z bazarku będa dobre dla chłopca bo konsultowałam z Kasia szczegółowe rozmiary.[/QUOTE] Bazarek kończy się dziś o północy, promocja obowiązuje do końca bazarku ;) Jeżeli ktoś się spóźni to możliwa jest opcja Kup Teraz, ale już bez promocji. Quote
Onaa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='madziamn']chodzi o Kasię?[/QUOTE] Tak. O tą Panią. Quote
vena&vivi Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Słuchajcie ja 1 i 2 maja będe jechała przez Częstochowe, zawioze wtey rzeczy od sibie (szkoda mi 30zł ma kuriera) jeśli ktoś chce moge rówież coś po drodze dla Pani Kasi zabrać :) A zapomniałam jade z Torunia Quote
madziamn Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='vena&vivi']Słuchajcie ja 1 i 2 maja będe jechała przez Częstochowe, zawioze wtey rzeczy od sibie (szkoda mi 30zł ma kuriera) jeśli ktoś chce moge rówież coś po drodze dla Pani Kasi zabrać :) A zapomniałam jade z Torunia[/QUOTE] To swietnie! tylko szkoda ze ja nie mieszkam po drodze bo mam dla niej folie na wózek i narazie musi poczekac bo nie dam rady wysłac. Quote
madziamn Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='Dogo07']Tak. O tą Panią.[/QUOTE] Kasia wzrost 164 rozmiar ubrań xxl lub 46-48(ma problemy z tarczycą przez to nie może schudnąc) i rozmiar buta Wkladka 24,5-25,5. Quote
iwona213 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 tak przypadkiem trafiłam na wątek, podsyłam linka z fundacją św Barnaby z Częstochowy, dobrze zeby rodzina zgłosiła się po pomoc do fundacji [URL]http://www.barnaba.org.pl/site/[/URL] Quote
madziamn Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='iwona213']tak przypadkiem trafiłam na wątek, podsyłam linka z fundacją św Barnaby z Częstochowy, dobrze zeby rodzina zgłosiła się po pomoc do fundacji [URL]http://www.barnaba.org.pl/site/[/URL][/QUOTE] Przekazałam wiadomosc Rodzinie i pewnie jesli beda mogli chetnie skorzystaja z pomocy fundacji. Quote
vena&vivi Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dajcie znać czy doszły kaloszki i płaszczyk i czy dobre. Quote
madziamn Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Na pewno dojda a jak tylko to sie stanie to damy znac. DZIĘKUJEMY!!! Mam zdjęcie Rekusia ale niestety jest w pliku .bmp i nie chce mi wejsc na forum czy ktos wie jak zmienic rodzaj pliku bo ja nie mam pojecia. Quote
Bliss Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='madziamn']Na pewno dojda a jak tylko to sie stanie to damy znac. DZIĘKUJEMY!!! Mam zdjęcie Rekusia ale niestety jest w pliku .bmp i nie chce mi wejsc na forum czy ktos wie jak zmienic rodzaj pliku bo ja nie mam pojecia.[/QUOTE] madzia - otwórz - potem zapisz jako i wybierz rozszerzenie .jpg Quote
madziamn Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 dziekuję Kasiu a to Recuś: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/281/3d1912386c002186.jpg[/IMG][/URL] psina to wielki pieszczoch i łasuch niestety zdjecie robione komórką bo Kasia nie ma aparatu Quote
madziamn Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Pieszczoch Rekuś i kociczka Lunka pozdrawiają. Quote
AleksandraF Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A ja poproszę adres na PW. Różne rzeczy mi się walają po domu, maskotki, witaminy, trochę kosmetyków też mam babskich. Dorzucę coś słodkiego i wyślę. Quote
aldona_b Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Madziamn napisz mi na pw swój numer konta to przeleję Ci jutro lub pojutrze(jak dostanę wypłatę) 50 zł i kupisz te bony do sklepu i wyślesz! Quote
madziamn Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Doszedł płaszczyk i kaloszki. Bardzo sie przydadzą. Kasia kazała Wam bardzo, bardzo podziekowac. Płaszczyk jest śliczny a kaloszki słodziutkie. Quote
beka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 madziam przeslij mi jeszcze raz adres do wysyłki rzeczy. wykasowałam niechcący pw. Quote
madziamn Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Słuchajcie cioteczki moze ma ktos na zbyciu kuwete chyba moze byc używana (nie wiem jak koty do tego podchodzą) bo stara się rodzinie rozleciała. Quote
madziamn Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Cioteczki potrzebujemy rady. Rekus dostał łupiezu i bardzo sie drapie na wizyte u weta kasy nie ma a pies sie meczy co tu zrobic moze któras z ciotek zna sposób na psi łupiez. Quote
agusiazet Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Łupież u psa to najczęściej reakcja alergiczna na ukąszenia pcheł. Trzeba Reksa potraktować czymś na pchły i kleszcze, takie jest moje zdanie:) Może być za często kąpany i taka reakcja może wystąpić lub brakuje mu jakiś witamin. Wszystko to wskazuje na konieczność wizyty u weterynarza!!! Quote
Recommended Posts