Wiera Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 To nie to miało być na koniec, tylko to Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Wiera']To nie to miało być na koniec, tylko to No w zasadzie to nie ma emotikonek, zeby oddać mój atak śmiechu! :evil_lol: Quote
Wiera Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Aniu, jak te boskie obrazki mieć pod ręką? Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Klinknij w taki pasek nad adresem internetowym "ulubione" kiedy masz otwartą tą stronę i kliknij "dodaj" (OK). W ten sposób zawsze je będziesz miała na podorędziu :lol: Quote
Wiera Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Atak śmiechu? Zapraszam do mnie na prywatną balangę , będziemy tryskać zdrowiem oczywiście. I śmiechem do rozpuku , potem umyjemy uszy i pójdziemy spać , albo nie, albo skoczymy przez ogień, a potem , ja wiem, jak to zinterpretować? Może potem , nie? To może po prostu Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :sleep: A ten gość to jak dla mnie to chrapie No właśnie, lecę do łóżka. Miłych snów! Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Wiera']Atak śmiechu? Zapraszam do mnie na prywatną balangę , będziemy tryskać zdrowiem oczywiście. I śmiechem do rozpuku , potem umyjemy uszy i pójdziemy spać , albo nie, albo skoczymy przez ogień, a potem , ja wiem, jak to zinterpretować? Może potem , nie? To może po prostu :jumpie: :bigok: :megagrin: :megagrin: Monika, ale Ty masz inwencję! Quote
Wiera Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cholera, to jest grób, a nie łóżeczko :onfire: Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Wiera napisał(a):Cholera, to jest grób, a nie łóżeczko :onfire: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba najpierw dobrze się przyjrzeć, co się zamieszcza :diabloti: Ale dobrze wyszło! :evil_lol: Coś w stylu M.Pythona :evil_lol: Quote
Wiera Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A bo Aniu, wróciłam z koncertu Czerwonego Tulipana, Niunio na studiach podyplomowych w Łodzi, zwierzęta śpią, a ja... Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tak wiem... Ale chociaż fajnie, że Wierka przy Tobie. Quote
Wiera Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 I cokolwiek to znaczy, to dla Ciebie, Aniu Quote
Ania-Sonia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dla Jaguni i WieroIskruni oraz ich wspaniałych Ludzi, którzy ofiarowali im dar radosnego, pełnego zapachów, smaków i uczuć życia - życzę cudownych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiego dobra i pomyślności w Nowym 2007 roku! Quote
Sunia Wyzwolona Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jagunia bardzo dziękuje!Całym swym cudnym psim-odchudzonym-SERDUCHEM.:kiss_2: :loveu: Quote
Bodziulka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a kiedy będą foty odchudzonej Jagusi :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Właśnie! Chcemy dowodów! :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 nie "chcemy", ale "żądamy" :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Bodziulka napisał(a):nie "chcemy", ale "żądamy" :evil_lol: No właśnie, coś mi nie grało w mojej wypowiedzi! :diabloti: :evil_lol: Quote
Sunia Wyzwolona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witamy! Po długiej przerwie nieśmiałe nowe początki. Mamy już marzec,a tak sobie przypomnieliśmy,że ogromnymi krokami zbliżają się JAGI urodziny.Tzn. 3 czerwca.To był dzień adopcji.I tak sobie pomyśleliśmy,że zaprosimy wszystkich chętnych tego dnia lub dzień wcześniej pod zamek w Ciechanowie na "dziecięcego" szampana.Termin ustalimy.Wszelkie zgłoszenia,liczba chętnych,niech załatwi to forum .Może spotka się ze swoją przyjaciółką z kojca?:grins: Quote
Bodziulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 3 czerwca to niedziela - ja się piszę :evil_lol: Marka powinna już do tego czasu opanować kierownicę, z resztą jej pomożemy ;) to nas zawiezie, droge już chyba zna, a przynajmniej część ;) P.S. Jak była ostatnio w Bieszczadach to o Was myślałam, myślałam też, czy nie spotkam gdzieś Wierki na spacerku zimowogórskim ;) Quote
Ania-Sonia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To chyba jedziemy, co??? :multi: :jumpie: :Cool!: A kto będzie kierowcą, to się jeszcze okaże :evil_lol: Może będziemy ciągnąć losy, a może ruszymy całym karawanem :cool3: Dziękujemy za zaproszenie! :loveu: Ale i tak mała reprymenda za taaaak długie milczenie Suni Wyzwolonej (i Wierze też! :nono: ) się należy!!! :mad: :mad: Quote
Recommended Posts