Jump to content
Dogomania

Obie cudowne dziewczynki - Iskra i Jagusia - mają już swoje cudowne domki!

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atak śmiechu? Zapraszam do mnie na prywatną balangę , będziemy tryskać zdrowiem oczywiście. I śmiechem do rozpuku , potem umyjemy uszy i pójdziemy spać , albo nie, albo skoczymy przez ogień, a potem , ja wiem, jak to zinterpretować? Może potem , nie? To może po prostu

Posted

[quote name='Wiera']Atak śmiechu? Zapraszam do mnie na prywatną balangę , będziemy tryskać zdrowiem oczywiście. I śmiechem do rozpuku , potem umyjemy uszy i pójdziemy spać , albo nie, albo skoczymy przez ogień, a potem , ja wiem, jak to zinterpretować? Może potem , nie? To może po prostu

:jumpie: :bigok: :megagrin: :megagrin: Monika, ale Ty masz inwencję!

Posted

Wiera napisał(a):
Cholera, to jest grób, a nie łóżeczko :onfire:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba najpierw dobrze się przyjrzeć, co się zamieszcza :diabloti: Ale dobrze wyszło! :evil_lol: Coś w stylu M.Pythona :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Dla Jaguni i WieroIskruni oraz ich wspaniałych Ludzi, którzy ofiarowali im dar radosnego, pełnego zapachów, smaków i uczuć życia - życzę cudownych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiego dobra i pomyślności w Nowym 2007 roku!

• 2 months later...
Posted

Witamy!
Po długiej przerwie nieśmiałe nowe początki.
Mamy już marzec,a tak sobie przypomnieliśmy,że ogromnymi krokami zbliżają się JAGI urodziny.Tzn. 3 czerwca.To był dzień adopcji.I tak sobie pomyśleliśmy,że zaprosimy wszystkich chętnych tego dnia lub dzień wcześniej pod zamek w Ciechanowie na "dziecięcego" szampana.Termin ustalimy.Wszelkie zgłoszenia,liczba chętnych,niech załatwi to forum .Może spotka się ze swoją przyjaciółką z kojca?:grins:

Posted

3 czerwca to niedziela - ja się piszę :evil_lol: Marka powinna już do tego czasu opanować kierownicę, z resztą jej pomożemy ;) to nas zawiezie, droge już chyba zna, a przynajmniej część ;)

P.S. Jak była ostatnio w Bieszczadach to o Was myślałam, myślałam też, czy nie spotkam gdzieś Wierki na spacerku zimowogórskim ;)

Posted

To chyba jedziemy, co??? :multi: :jumpie: :Cool!: A kto będzie kierowcą, to się jeszcze okaże :evil_lol: Może będziemy ciągnąć losy, a może ruszymy całym karawanem :cool3:

Dziękujemy za zaproszenie! :loveu: Ale i tak mała reprymenda za taaaak długie milczenie Suni Wyzwolonej (i Wierze też! :nono: ) się należy!!! :mad: :mad: