Piromanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mysza 1 napisał(a):On trochę bullowatą główkę ma, nie? Też mi się tak wydaje. Quote
Tora&Faro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Trafiłam i ja:) mogę pomóc w ogłaszaniu chłopaka, tylko jakiś tekst by się przydał..... Quote
Piromanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):Trafiłam i ja:) mogę pomóc w ogłaszaniu chłopaka, tylko jakiś tekst by się przydał..... Jeśli mogłabyś pomóc w ogłaszaniu, byłabym wdzięczna. Na górze strony jest link do Allegro, zrobionego przez Sylwię. Zerknij proszę, może umieszczony tam tekst by się nadawał do ogłoszeń. Quote
Tora&Faro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tekst jest jak najbardziej ok, fotki też:) dajcie znać kiedy można ruszyć z ogłaszaniem, to chętnie pomogę:) Quote
Piromanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):Tekst jest jak najbardziej ok, fotki też:) dajcie znać kiedy można ruszyć z ogłaszaniem, to chętnie pomogę:) Aniele, już można ruszać z ogłoszeniami. Pies jest gotowy do adopcji! Quote
mru Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 wrzucam tekst do ogloszeń dla Pucka :) pisała Renata. [FONT=Times New Roman]Pucuś[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pucuś to śliczny, młodziutki pies, który błąkał się miesiącami po ulicach Serocka z dwumetrowym łańcuchem na szyi. Traktowany jako „maskotka” stałych bywalców nocnych sklepów, bywał przez nich na zmianę podkarmiany i kopany. Zimą „dla rozrywki” oblewany lodowatą wodą z węża na stacji benzynowej. Trudno uwierzyć, że po takich doświadczeniach jest nadal łagodnym, grzecznym, spragnionym ludzkich pieszczot psem. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Został zabrany z ulicy i uratowany przed śmiercią głodową i okrucieństwem ludzi. Przebywa w dobrym hoteliku, gdzie został odrobaczony i zaszczepiony. Pucuś lubi dzieci, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi bawić się z suczkami. Prób kontaktu z innymi psami jeszcze nie podejmowano.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szuka domu, w którym do końca życia będzie czuł się bezpiecznie i ludzi, których obdarzy wielką psią miłością.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]tel. 784 865 822[/FONT] Quote
megii1 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ja mogę dodać od siebie, ze Pucuś nie jest agresorem w stosunku do psów- przy wzajemnym obwąchiwaniu się kłądzie się "kołami do góry". Moim zdaniem to dorastający szczeniak:) MA jeszcze różowe "stópki". Ciekawostką jest to, że ma biały żabot pod szyją, białe łapki, końcówkę ogona i ... ma tez białego ptaka:) Taki elegancki jest. Ale może ominąć to w ogłoszeniach:) Quote
Tora&Faro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Piromanka napisał(a):Aniele, już można ruszać z ogłoszeniami. Pies jest gotowy do adopcji! W takim razie wieczorem postaram się ruszyć z ogłaszaniem chłopaka:) po tym co napisała Megii można chyba spokojnie pisać że do innych psów jest ok, prawda? Quote
Negra & Anna Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 czy Pucek będzie się nadawał do mieszkania w bloku/kamienicy? Quote
megii1 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Negra & Anna']czy Pucek będzie się nadawał do mieszkania w bloku/kamienicy?[/QUOTE] Myślę, że tak:) Tylko trzeba pamiętać że to duży szczeniak:) Quote
megii1 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ale Tymon jeszcze bardziej pasuje mi do mieszkania:) http://www.dogomania.pl/threads/181353-PiAE-kny-dostojny-mA-ody-psiak-czyli-Tymon-Szuka-domku Quote
Tora&Faro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Umieściłam chłopaka na ok 20 stronach z ogłoszeniami...cdn jutro:) Quote
megii1 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']Umieściłam chłopaka na ok 20 stronach z ogłoszeniami...cdn jutro:)[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Pucka i Renaty:) Quote
Negra & Anna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='megii1']Ale Tymon jeszcze bardziej pasuje mi do mieszkania:) http://www.dogomania.pl/threads/181353-PiAE-kny-dostojny-mA-ody-psiak-czyli-Tymon-Szuka-domku Byłam pewna, że Tymon już znalazł swoją rodzinę. Będę dalej rozsyłać wątek, ale ludzie takie dziwne i myślą, że pies to tylko kłopot. Quote
megii1 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Pucek podczas czesania:) Bardzo to lubi:) Quote
megii1 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Pucek na spacerku:) A tu w kojcu z koleżanką Natasza, która od paru dni jest już ze swoją siostrą w swoim domku:) Quote
Piromanka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Pucek, nowego wspanałego domu na zawsze życzę Ci z okazji Świąt. Quote
Tora&Faro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja też trzymam kciuki za chłopaka...dzisiaj porobię mu jeszcze trochę ogłoszeń bo przez te Święta trochę utknęłam;) Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Super! Oby przyniosły Puckowi upragniony dom! Quote
Tora&Faro Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Bardzo mu tego życzę:) Megii czy ktoś się w ogóle odzywał w sprawie Pucusia? Quote
megii1 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Tora&Faro']Bardzo mu tego życzę:) Megii czy ktoś się w ogóle odzywał w sprawie Pucusia?[/QUOTE] Kompletnie nikt się nie odzywał:( Quote
Tora&Faro Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='megii1']Kompletnie nikt się nie odzywał:([/QUOTE] To marnie kurcze....w Święta dalej ogłaszałam chłopaka...zastój jakiś koszmarny się zrobił:shake: Quote
Sylwia K Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 a co u Pucusia słychać? może po świętach będzie jakiś odzew Quote
Recommended Posts