Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Trafiłam i ja:)

mogę pomóc w ogłaszaniu chłopaka, tylko jakiś tekst by się przydał.....

Jeśli mogłabyś pomóc w ogłaszaniu, byłabym wdzięczna.
Na górze strony jest link do Allegro, zrobionego przez Sylwię. Zerknij proszę, może umieszczony tam tekst by się nadawał do ogłoszeń.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Tekst jest jak najbardziej ok, fotki też:) dajcie znać kiedy można ruszyć z ogłaszaniem, to chętnie pomogę:)

Aniele, już można ruszać z ogłoszeniami. Pies jest gotowy do adopcji!

Posted

wrzucam tekst do ogloszeń dla Pucka :) pisała Renata.

[FONT=Times New Roman]Pucuś[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Pucuś to śliczny, młodziutki pies, który błąkał się miesiącami po ulicach Serocka z dwumetrowym łańcuchem na szyi. Traktowany jako „maskotka” stałych bywalców nocnych sklepów, bywał przez nich na zmianę podkarmiany i kopany. Zimą „dla rozrywki” oblewany lodowatą wodą z węża na stacji benzynowej. Trudno uwierzyć, że po takich doświadczeniach jest nadal łagodnym, grzecznym, spragnionym ludzkich pieszczot psem. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Został zabrany z ulicy i uratowany przed śmiercią głodową i okrucieństwem ludzi. Przebywa w dobrym hoteliku, gdzie został odrobaczony i zaszczepiony. Pucuś lubi dzieci, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi bawić się z suczkami. Prób kontaktu z innymi psami jeszcze nie podejmowano.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szuka domu, w którym do końca życia będzie czuł się bezpiecznie i ludzi, których obdarzy wielką psią miłością.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]
[FONT=Times New Roman]tel. 784 865 822[/FONT]

Posted

Ja mogę dodać od siebie, ze Pucuś nie jest agresorem w stosunku do psów- przy wzajemnym obwąchiwaniu się kłądzie się "kołami do góry". Moim zdaniem to dorastający szczeniak:) MA jeszcze różowe "stópki". Ciekawostką jest to, że ma biały żabot pod szyją, białe łapki, końcówkę ogona i ... ma tez białego ptaka:) Taki elegancki jest. Ale może ominąć to w ogłoszeniach:)

Posted

Piromanka napisał(a):
Aniele, już można ruszać z ogłoszeniami. Pies jest gotowy do adopcji!

W takim razie wieczorem postaram się ruszyć z ogłaszaniem chłopaka:)

po tym co napisała Megii można chyba spokojnie pisać że do innych psów jest ok, prawda?

Posted

[quote name='Negra & Anna']czy Pucek będzie się nadawał do mieszkania w bloku/kamienicy?[/QUOTE]

Myślę, że tak:) Tylko trzeba pamiętać że to duży szczeniak:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Umieściłam chłopaka na ok 20 stronach z ogłoszeniami...cdn jutro:)[/QUOTE]

Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Pucka i Renaty:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Bardzo mu tego życzę:)

Megii czy ktoś się w ogóle odzywał w sprawie Pucusia?[/QUOTE]

Kompletnie nikt się nie odzywał:(