Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Pucuś :) Czytało się o nim tu i ówdzie, sławny chłopak! I rzeczywiście bardzo elegancki. A w towarzystwie urodziwych dogomanek wygląda jak z okładki zagranicznych żurnali :-)

• 3 weeks later...
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrowienia od Pucusia:) Psiaka , który uwielbia być otoczony wianuszkiem suczek i chłodzić się w dołach:):):) I nie martwcie się - on tak się brudzi zawsze jak wyjdzie na wybieg i zobaczy piach - kopie dół i zagrzebuje się w nim, a dziewczyny są tym zachwycone. Potem tarza się w trawie i jest znowu piękny i elegancki:)

• 4 weeks later...
Posted

Piromanka napisał(a):
Czy Pucek nadal potrzebuje Allegro?

Przydałoby się. Nie musi być wyróżnione - bo zbankrutuję ale napisz w tytule "Pucek cudo psiak - poleca Asia Jabłczyńska" - po takim tekście Peja znalazła dom i dzwoniło jeszcze kilka osób. Na ostatnich stronach wątku są fotki Pucka z Asią. Byłabym bardzo wdzięczna bo z Puckiem mam mały problem... tak się z nami zżył, ze kiedy sąsiad chciał go zabrać na spacer zaparł się i nie chciał odejść...On chyba myśli że jest nasz...to taki typowy, wpatrzony w człowieka "amstafi" umysł:) chyba biedak nie zaznał w życiu nic dobrego i kojec, jedzonko i spacery to najlepsze co do tej pory miał.

• 5 weeks later...
Posted

KAżdy kto zna Pucusia wie, że to był zawsze mój ulubieniec w hoteliku - wielki, silny przytulak o gołębim sercu:) I dzis moje kochane maleństwo znalazło domek:) Ale jaki domek...
Ale od początku - Pucusiem zainteresowała się Pani mieszkająca w Warszawie, posiadająca spora działkę i bardzo energiczną sunię i poszukująca kolegi dla niej. Pani przyjeżdzała dwa razy - dziś z mamą, która miała podjąć ostateczną decyzję i ze swoją Sunią Figą. Mama jak tylko zobaczyła Pucka, od razu się zakochała. Ale Pucek tez się zakochał:)

Posted

Wspaniała wiadomość :multi:
Tak szczęśliwych psich mordek już dawno nie widziałam :) Para wygląda, jak z obrazka :loveu:

Cioteczki, pora zmienić tytuł, przecież mamy

Happy End

Posted

Pucuś, ale z Ciebie podrywacz. To się nazywa miłość od pierwszego wejrzenia.
Magda, niedługo będzie druga edycja bazarku fotograficznego na dogo, koniecznie musisz wystawić któreś zdjęcie. Jak nie Ty to ja to zrobię ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...