kameralna Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 O Pucuś :) Czytało się o nim tu i ówdzie, sławny chłopak! I rzeczywiście bardzo elegancki. A w towarzystwie urodziwych dogomanek wygląda jak z okładki zagranicznych żurnali :-) Quote
megii1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Pozdrowienia od Pucusia:) Psiaka , który uwielbia być otoczony wianuszkiem suczek i chłodzić się w dołach:):):) I nie martwcie się - on tak się brudzi zawsze jak wyjdzie na wybieg i zobaczy piach - kopie dół i zagrzebuje się w nim, a dziewczyny są tym zachwycone. Potem tarza się w trawie i jest znowu piękny i elegancki:) Quote
megii1 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 A tu już czyściutki Pucuś z koleżankami:) Quote
kameralna Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ma się te sposoby na podryw :lol: Pucek jest niesamowity! Quote
megii1 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Piromanka napisał(a):Czy Pucek nadal potrzebuje Allegro? Przydałoby się. Nie musi być wyróżnione - bo zbankrutuję ale napisz w tytule "Pucek cudo psiak - poleca Asia Jabłczyńska" - po takim tekście Peja znalazła dom i dzwoniło jeszcze kilka osób. Na ostatnich stronach wątku są fotki Pucka z Asią. Byłabym bardzo wdzięczna bo z Puckiem mam mały problem... tak się z nami zżył, ze kiedy sąsiad chciał go zabrać na spacer zaparł się i nie chciał odejść...On chyba myśli że jest nasz...to taki typowy, wpatrzony w człowieka "amstafi" umysł:) chyba biedak nie zaznał w życiu nic dobrego i kojec, jedzonko i spacery to najlepsze co do tej pory miał. Quote
Piromanka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Allegro: http://allegro.pl/item1151437053_pucus_polecany_przez_asie_jablczynska_cudo.html Może być? Quote
megii1 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='Piromanka']Allegro: http://allegro.pl/item1151437053_pucus_polecany_przez_asie_jablczynska_cudo.html Może być? Jak dla mnie super:) tylko w miniaturce widzę Peję:) Quote
Piromanka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 megii1 napisał(a):Jak dla mnie super:) tylko w miniaturce widzę Peję:) A u mnie w miniaturce widać Pucka..... WTf? Quote
megii1 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Piromanka napisał(a):A u mnie w miniaturce widać Pucka..... WTf? To może tylko u mnie tak się wyświetla:) Bardzo, bardzo dziękuję:) Quote
megii1 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 KAżdy kto zna Pucusia wie, że to był zawsze mój ulubieniec w hoteliku - wielki, silny przytulak o gołębim sercu:) I dzis moje kochane maleństwo znalazło domek:) Ale jaki domek... Ale od początku - Pucusiem zainteresowała się Pani mieszkająca w Warszawie, posiadająca spora działkę i bardzo energiczną sunię i poszukująca kolegi dla niej. Pani przyjeżdzała dwa razy - dziś z mamą, która miała podjąć ostateczną decyzję i ze swoją Sunią Figą. Mama jak tylko zobaczyła Pucka, od razu się zakochała. Ale Pucek tez się zakochał:) Quote
megii1 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 A to moja Perełka:) A tu odbiegając trochę od tematu Pucuś w dole , który kopał razem z nasza Bety:) Quote
megii1 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 I jeszcze trochę mojego kochanego przystojniaka:) Quote
kameralna Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wspaniała wiadomość :multi: Tak szczęśliwych psich mordek już dawno nie widziałam :) Para wygląda, jak z obrazka :loveu: Cioteczki, pora zmienić tytuł, przecież mamy Happy End Quote
mysza 1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Pucuś, ale z Ciebie podrywacz. To się nazywa miłość od pierwszego wejrzenia. Magda, niedługo będzie druga edycja bazarku fotograficznego na dogo, koniecznie musisz wystawić któreś zdjęcie. Jak nie Ty to ja to zrobię ;) Quote
Piromanka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ależ się cieszę. Pucuś od dawna leżał mi na sercu... Ale jak zobaczyłam zdjęcia z przytulonym Puckiem z nową dziewczyną, kamień spadł z serca z hukiem! Cudownie!!!!!!!!!! Quote
mysza 1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='megii1']A to moja Perełka:) A tu odbiegając trochę od tematu Pucuś w dole , który kopał razem z nasza Bety:) Przypomniałam sobie o konkursie ;) Quote
mysza 1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zdjęcie Pucusia bierze udział w konkursie, zapraszam do głosowania na nr 20 http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-)-II-Edycja-do-20.09-ZAPRASZAM-NA-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!!!/page16 Quote
Recommended Posts