Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam Pucusia - to psiak przywieziony dziś do przez dobra dusze - Renatę. Właściwie psiak nie przyjechał z daleko bo z Serocka:razz: ale Renata z pomocą Mru go złapała i dowiozła do nas:multi:
Ale od początku... Jakiś miesiąc temu, kiedy Renata przywoziła do mnie Tymka http://www.dogomania.pl/threads/181353-PiAE-kny-dostojny-mA-ody-psiak-czyli-Tymon-Szuka-domku, zobaczyła na stacji benzynowej w Serocku jak jej pracownicy polewają zimną wodą bidnego, czarnego psiaka - było wtedy zimno i zaczynała się śnieżyca:-( Powiedziała mi o nim i cały czas pamiętałyśmy o nim tyle ze ja nie mogłam go jakoś spotkać o odpowiedniej porze na swojej drodze. Najczęściej widziałam go o 6 rano w drodze do do pracy siedząc w autobusie. Aż w końcu Renia zebrała się sobie, złapała przystojniaka i tak jest u nas:)

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Generalnie plan jest taki - dziś Pucuś został odrobaczony, w poniedziałek szczepienie i (jak będzie ciepło) kąpanie:) A potem już tylko sesja zdjęciowa i super domek:)

Posted

jest Pucek, który pachnie jak placek :) krowi
i o którego martwiły się miejscowe drechy ;)

no na moje oko też ma około roku :) kochany jest
zapisuję się :)

Posted

A oto Pucuś dzis na spacerku:) Na poczatku trochę ciagnął na smyczy ale potem zaczął już całkiem zgrabnie spacerować. Psiak nie załatwia się w kojcu, jest czyściutki bo dziś z rana starał sie wyczyścić tarzając się w trawie, lubi suczki, ludzi a co bardzo ważne lubi też dzieci:)

Posted

Zglaszam się - choć wątek podniosę czasem - wyslę dalej ...Taki piekny pies -jak oni mogli polewać go w mrozy zimna wodą -zamiast dać mu coś zjeść -atm na tej stacji benzynowej ..? Mam nadzieję ,że ciotki wygarnęly tym podlym ludziom kilka słow o ich wrednym zachowaniu wobec tego psa ...
/Pucek ma coś z bullowatych w sobie -takie oczka chocby i pychol nieco..może myle się /