megii1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Przedstawiam Wam Pucusia - to psiak przywieziony dziś do przez dobra dusze - Renatę. Właściwie psiak nie przyjechał z daleko bo z Serocka:razz: ale Renata z pomocą Mru go złapała i dowiozła do nas:multi: Ale od początku... Jakiś miesiąc temu, kiedy Renata przywoziła do mnie Tymka http://www.dogomania.pl/threads/181353-PiAE-kny-dostojny-mA-ody-psiak-czyli-Tymon-Szuka-domku, zobaczyła na stacji benzynowej w Serocku jak jej pracownicy polewają zimną wodą bidnego, czarnego psiaka - było wtedy zimno i zaczynała się śnieżyca:-( Powiedziała mi o nim i cały czas pamiętałyśmy o nim tyle ze ja nie mogłam go jakoś spotkać o odpowiedniej porze na swojej drodze. Najczęściej widziałam go o 6 rano w drodze do do pracy siedząc w autobusie. Aż w końcu Renia zebrała się sobie, złapała przystojniaka i tak jest u nas:) Quote
megii1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jak widać na fotkach Pucuś jest potwornie brudny i zapuszczony ale jest też zabawowy i mega przytulasty:) Quote
megii1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 A oto wieczorne zdjęcia Pucusia:) widzicie to mądre spojrzenie?:) Quote
megii1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Generalnie plan jest taki - dziś Pucuś został odrobaczony, w poniedziałek szczepienie i (jak będzie ciepło) kąpanie:) A potem już tylko sesja zdjęciowa i super domek:) Quote
megii1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Chłopak jest młody - jak na moje oko około roku ale zobaczymy co powie w poniedziałek Pani weterynarz:) Quote
megii1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Zapraszam w imieniu Renaty - opiekunki Pucusia, na jej blog:) Warto:) http://www.pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/ Quote
mru Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 jest Pucek, który pachnie jak placek :) krowi i o którego martwiły się miejscowe drechy ;) no na moje oko też ma około roku :) kochany jest zapisuję się :) Quote
megii1 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Sylwia K napisał(a):zrobię mu allegro wieczorkiem Dzięki Sylwuś ale poczekaj na dzisiejsze fotki ze spaceru:) Quote
megii1 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 A oto Pucuś dzis na spacerku:) Na poczatku trochę ciagnął na smyczy ale potem zaczął już całkiem zgrabnie spacerować. Psiak nie załatwia się w kojcu, jest czyściutki bo dziś z rana starał sie wyczyścić tarzając się w trawie, lubi suczki, ludzi a co bardzo ważne lubi też dzieci:) Quote
megii1 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 A teraz fotki w stylu - "jestem słodziak":) Quote
megii1 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Piromanka napisał(a):Ma takie mądre oczy.... Czy może za te piękne oczy liczyć na parę ogłoszeń:)? Quote
Sylwia K Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 http://allegro.pl/item978433778_oddam_pies_pucek_szuka_domu.html allegro już ma Quote
Olga7 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Zglaszam się - choć wątek podniosę czasem - wyslę dalej ...Taki piekny pies -jak oni mogli polewać go w mrozy zimna wodą -zamiast dać mu coś zjeść -atm na tej stacji benzynowej ..? Mam nadzieję ,że ciotki wygarnęly tym podlym ludziom kilka słow o ich wrednym zachowaniu wobec tego psa ... /Pucek ma coś z bullowatych w sobie -takie oczka chocby i pychol nieco..może myle się / Quote
papryka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 i ja jestem na zaproszenie megii:) w gore psiaczku:) Quote
Recommended Posts