basfo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Sylwia, mieszkam w pobliżu Katowic. Oddam w dobre ręce Suczkę Sara to trzyletni,wspaniały, ułożony psiaczek, wychowany razem z kotką.Sara jest łagodną,pogodną suczką, mało wymaga,jada suchy pokarm, jest wesoła i bardzo przyjazna dla ludzi i zwierząt, lubi się bawić, chętnie reaguje na komendy.Waży około 20 kg.Ma aktualną książeczkę zdrowia.Jest zaszczepiona przeciw wściekliźnie.Przygarnęłam ją z dobrego serca, kiedy miała 3 tygodnie, ponieważ właściciel chciał się pozbyć całego miotu szczeniaków razem z matką. Teraz ja potrzebuję pomocy, nie jestem w stanie dłużej zajmować się Sarą, dlatego szukam dla niej dobrego domu. Z bólem serca oddam ją w dobre ręce. Wszelkie informacje pod numerem telefonu: 609 133 406 Poniżej link do blogu ze zdjęciami Saruni: http://www.dogomania.pl/blog.php Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam serdecznie Sylwia Quote
basfo Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 dodałam link do blogu, w którym są zdjęcia Sary http://www.dogomania.pl/blog.php Quote
Blood Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a gdzie ich szukam nie jakis dog wyskakuje... Quote
basfo Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 niestety nie potrafię dodać tutaj zdjęć, więc podałam linka, u mnie ten link działa Quote
Glutofia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Może pomogę z tymi zdjęciami. Kochani pomóżmy Pani Sylwii. Znalazła się w koszmarnej sytuacji życiowej ta sunia to jej przyjaciel, niestety tak się życie parszywie układa ze zmusza nas do podejmowania takich decyzji. Ustaliłam z Panią Sylwą ze podpiszemy umowę adopcyjną z potencjalnym przyszłym domem. Szukamy rozsądnych ludzi którzy pokochają sunię.. Quote
Blood Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pieknosci!!! niestety teraz jeszcze szukam dla 4 mies szczeniaka dom tez okropna sytuacja ;( Czemu zycie nie moze byc idealne.... Quote
jotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 trzeba, rozsyłam gdzie się da. Sara taka briardowatata wygląda. Quote
malawaszka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jest piękna! dajcie ją tutaj na mopomanię: http://www.mopomania.pl/ Quote
DG32 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wpisuje się, wieczorem postaram się wrzucić sunie na parę portali ogłoszeniowych, rozumiem że namiar podawać ten z 1 postu. Quote
Glutofia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tak na ten z 1 postu dzięki. Pańcia już sunię ogłaszała ale im więcej tym lepiej Quote
Rybka_39 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jestem, bo mnie przysłano. Daliście ją na mopomanię? Ja tam mam konto, wiec mogę ją dodać, ewentualnie mogę porobić kilka ogłoszeń. Quote
maciaszek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Mogę ją dodać na stronką katowickiego schroniska, ale na kogo podać namiary? Na p.Sylwię? Quote
basfo Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Proszę się wstrzymać troszeczkę, ponieważ ktoś dzisiaj ma przyjechać z zamiarem adopcji Saruni. Kwestia tylko, czy uda mu się z nią zaprzyjaźnić i czy sunia go zaakceptuje? Bardzo dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc :-) Poinformuję co się dzieje z Sarą. POzdrawiam serdecznie:-) Quote
Rybka_39 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A skąd ten ten ktosiu? Może ktoś by wizytę zrobił? Warto wspomnieć o sterylce i podpisać umowę. Quote
OlaLola Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja się z Rybką zgodzę, uważam że sunia bez sterylizacji pójść do adopcji nie powinna, a jeżeli już to osoba która się nią zaopiekuje powinna sie zdeklarować że w najbliższym czasie sunia zostanie poddana zabiegowi. Oczywiście że umowa adopcyjna powinna zostać być podpisana, oraz wizyta przed i po adopcyjna powinna się odbyć.... Domek powinien być dobrze sprawdzony. Quote
basfo Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Sarunia pojechała do nowego domu. Ludzie, którzy ją zabrali spędzili u mnie całe popołudnie, zabrali ją na spacer, Sara wróciła szczęśliwa. Wyszła z nimi ponownie, widziałam, że czuje się przy nich bezpiecznie.Nowi właściciele zawsze mieli psy, osą w traumie po ciężkiej chorobie i śmierci 14 letniego przygarniętego kundelka, wzbudzili moje zaufanie, dlatego zgodziłam się,żeby ją zabrali. Pomyślałam, ze nie muszę oglądać miejsca , w którym Sarunia spędzi resztę życia, bo gorszych warunków niż w moim domu mieć penie nie będzie, za tydzień pojadę zobaczyć jak się Sunia czuje, Podpisałam umowę adopcyji tymczasowej. Wierzę i czuję, że Sarusia ich pokocha i pragnę tylko żeby oni pokochali ją tak mocno jak ja :-( Serce mi pęka i chyba zaraz dostanę zawału :-( Dam znać, co sie z Sarą dzieje Teraz jestem w szoku i nie bardzo jestem w stanie napisać coś więcej Dzięki wielkie za wsparcie i pomoc dla wszystkich Dobrej nocy Sylwia:-( Quote
__Lara Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 basfo napisał(a):Sarunia pojechała do nowego domu. Ludzie, którzy ją zabrali spędzili u mnie całe popołudnie, zabrali ją na spacer, Sara wróciła szczęśliwa. Wyszła z nimi ponownie, widziałam, że czuje się przy nich bezpiecznie.Nowi właściciele zawsze mieli psy, osą w traumie po ciężkiej chorobie i śmierci 14 letniego przygarniętego kundelka, wzbudzili moje zaufanie, dlatego zgodziłam się,żeby ją zabrali. Pomyślałam, ze nie muszę oglądać miejsca , w którym Sarunia spędzi resztę życia, bo gorszych warunków niż w moim domu mieć penie nie będzie, za tydzień pojadę zobaczyć jak się Sunia czuje, Podpisałam umowę adopcyji tymczasowej. Wierzę i czuję, że Sarusia ich pokocha i pragnę tylko żeby oni pokochali ją tak mocno jak ja :-( Serce mi pęka i chyba zaraz dostanę zawału :-( Dam znać, co sie z Sarą dzieje Teraz jestem w szoku i nie bardzo jestem w stanie napisać coś więcej Dzięki wielkie za wsparcie i pomoc dla wszystkich Dobrej nocy Sylwia:-( To musi być zapewne bolesne. Trzymaj się dzielnie! Quote
hebanowa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Zainteresuj się koniecznie gdzie pojechała suczka,ona wygląda przepięknie a ludzie często "bajki" opowiadają jak chcą adoptować danego psa :shake:. Quote
Recommended Posts