Guest monia3a Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Madallena']A nastepnie lisek jedzie do Bialegostoku? Tak? A teraz pytania :) Czy Basia moze go wziac na DT czy tylko do syna? (monia3a z całym, szacunkiem do Ciebie, ale jak jest taka mozliwość to może, jak Basia będzie mogła to może nech juz u Basi zostanie)[/QUOTE] Spoko jeśli będzie miał inne DT to przecież się nie obrażę a wręcz przeciwnie dla psiaka będzie mniejszy stres. Quote
ocelot Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Czyli u Basi tylko kilkudniowe Dt. Basiu my Cię jakoś powieziemy do weta. chyba, że go w czwartek ciachniemy, a odbierze się w piątek. Basiu a adoptujesz też Sisi kochana? Możesz kochać rude psiaczki: ) Quote
ocelot Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ale jeśli zawieziemy Liska do Warszawy w piątek to gdzie on będzie do niedzieli? Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 najpierw niech bedzie w Warszawie. Na dwa dni ja go wezme. (o ktorej niedzieli i piatku mowimy? ) monia, kiedy bys miala ew transport do siebie? Quote
ocelot Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 O najbliższym piątku, sobocie, niedzieli. Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 trzymajcie ciotki jutro kciuki, bo mshume napisała, ze jutro idzie na wizyte przedadopcyjną w jej sprawie, więc może nie musiałaby siedzieć na dt tylko od razu na ds :) Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Transport będzie w piątek, raczej po południu, wieczorem. To tylko kastracja.... i wyadoptowanie:) Quote
Guest monia3a Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Madallena']najpierw niech bedzie w Warszawie. Na dwa dni ja go wezme. (o ktorej niedzieli i piatku mowimy? ) monia, kiedy bys miala ew transport do siebie?[/QUOTE] Mówimy o niedzieli wielkanocnej. Jeszcze dziś dopytam czy to wogóle wypali i kiedy dokładnie będą jechać. Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='monia3a']Mówimy o niedzieli wielkanocnej. Jeszcze dziś dopytam czy to wogóle wypali i kiedy dokładnie będą jechać.[/QUOTE] No to Monia się pytaj, bo bez transportu w niedzielę nie ma go co wyciągać. Quote
Guest monia3a Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Transpotr będzie w sobotę z Wawy. Będzie miał kto go przetrzymac do soboty?? Ile potrzeba na jego wykup?? Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Tak Madallena obiecała, że go przetrzymać. Nie wiem ile trzeba na jego wykup, bo ceny ustala kierownik. Całkiem nieliche. Ale zakładam, że mniej niż 50 zł. Quote
Madallena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Przetrzymam go. Jeden/dwa dni nie robia mi różnicy. czy 3 czy 4ry psiaki ;) Czyli w piątek będzie w Warszawie? Da radę go ciachnąć ? Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Teoretycznie będzie, ale Jurand zwala, że wet nie chce, a wet, że Jurand, ale będziemy marudzić. Quote
Guest monia3a Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jeśli się nie uda z kastracją to spokojnie mogę ją zrobić u siebie. Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='monia3a']Jeśli się nie uda z kastracją to spokojnie mogę ją zrobić u siebie.[/QUOTE] Moniu to nie tak. U nas musi wyjść pies po. Przed nie da rady. Taka Ustawa Rady Miasta. Chcemy żeby dodano zapis, że jak właściciel się zobowiąże do zabiegu to wydawane będą. Ale na razie takiego brak. Quote
Guest monia3a Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ojej to w takim razie rozmawiajcie, trzymam kciuki aby się udało. Swoją drogą dobrze, że tak jest. U nas tylko suki są sterylizowane :( a psy tylko w typie rasy. Chcemy to zmienić ale do tego jeszcze długa droga. Quote
ocelot Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Trzymać kciuki za Liska:):):) Jutro kastracja:):):) Quote
Basia1968 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 o jejkusku - to jak bnędzie wyglądało z tym odebraniem psiaków? cy Sisi tez mam adoptować? Quote
ocelot Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Basia1968']o jejkusku - to jak bnędzie wyglądało z tym odebraniem psiaków? cy Sisi tez mam adoptować?[/QUOTE] Po Sisi chyba Pan w środę przyjedzie: ) Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Czyli Basia bierze tylko Liska na siebie? W piatek lisek przybywa do Warsawy, siedzi u mnie a w sobot jedzie do Bialegostoku do monia3a ? Tak? Quote
ocelot Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Albo przybywa w środę, ale to zależy.... czy go od środy weźmiesz i jeszcze jednej osoby.... Quote
Recommended Posts