Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ale się pańciostwo napaliło na Arwinka :) ciekawa jestem jak się cała sytuacja rozwinie. Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Jeszcze wet nie odpisał... Domku znajdź się biegusiem:) Quote
Guest monia3a Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziś miałam jeden sensowny telefon w jego sprawie. Mieszkanie w bloku ale Państwo emeryci i zawsze któryś z nich jest w domu. Jestem umówiona na wizytę przed adopcyjną w niedzielę. Nie zrozumnie mnie źle ale ja wolałabym aby mieszkał blisko mnie, ponieważ jakby coś, kiedyś to on zawsze będzie mógł do mnie wrócić, a jak będzie daleko to może być różnie ;) W poniedziałek rano dam znać i jeśli żaden fajny dom się do tego czasu nie znajdzie to pojedzie chlopak na Śląsk. U mnie słowo droższe pieniędzy :D Serce mi pęknie jak nadejdzie czas pożegnania :( Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ja podziwiam osoby dające DT. Ja chyba bym nie umiała. Inna sprawa, że nie mogę, ale... rozstania... Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Maddalena, a może Państwo ze Śląska chcieliby Nutkę od Murki albo malutkiego pekinczyka, przygarniętego przez dziewczyny z Kielc? Quote
elinka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a może spodoba im się moja tymczasowiczka [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181044-Na-miA-oA-AE-wystarczyA-o-piAE-AE-dni-Lilka-w-DT-teraz-szukamy-DS"]Lilka[/URL]? Quote
ocelot Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 No i już wiem... "Tak on miał wnętrowstwo, ale płytkie, tzw Pachwinowe, i w dodatku z możliwością odprowadzenia jądra w pobliże moszny. dotyczyło jednego jądra." Quote
Guest monia3a Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dobrze, że było płytkie i zostało drugie jąderko wyjęte bo inaczej miałabym teraz mały problem ;) Arwin nie wytrzymuje całej nocy, wczoraj wyszedł o 24 na spacer i zrobił siku a dziś rano o 7 kałuża. W dzień nie ma problemu, ponieważ często wychodzimy. Myślałam, że to tylko przejściowe, stres, nowy dom, musiał się przyzwyczaić do naszego rytmu dnia ale jednak nie, jest już u mnie tydzień i codziennie rano mam kałuże. Trzeba o tym uprzedzać potencjalnych chętnych ;) Quote
ocelot Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 No to mały problem z tym sikaniem jest. Quote
Madallena Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ooo. to moze po zdjeciu szwow albo co, bo u mnie trzymal bardzo ladnie. (na pcozatku sikal, teren zaznaczal) pewnie teraz, kiedy szwow juz nie ma to wyszedl z niego wariat ogromniasty! Quote
mgie Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Widzę,że Arwin to czekoladowy lisek ...W Boguszycach jest taki Maksio [url]http://www.dogomania.pl/threads/183425-NiskopodA-ogowy-Maksio-w-kolorze-CZEKOLADY-Prawdziwy-PIAE-KNIA-z-Boguszyc-szuka-DS[/url] Quote
Guest monia3a Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Madallena']ooo. to moze po zdjeciu szwow albo co, bo u mnie trzymal bardzo ladnie. (na pcozatku sikal, teren zaznaczal) pewnie teraz, kiedy szwow juz nie ma to wyszedl z niego wariat ogromniasty![/QUOTE] On jak sypiał w kubraczku to nie sikał a teraz jak już jest bez niego to leje. Quote
Guest monia3a Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Jutro Arwin jedzie poznać potencjalnych nowych właścicieli. Dziś byłam z wizytą w dwóch domkach, jedni to emeryci, o których pisałam wcześniej a drudzy z dzisiejszego ogłoszenia. Państwo emeryci zrobili na mnie duże wrażenie, mają dorosłą córkę ale jeszcze bez wnuków. Pare lat temu mieli psiaka, który odszedł ze starości i nie szukali ze względu na brak czasu. Teraz są na emeryturze, mają działeczkę poza miastem więc Arwin będzie miał gdzie odpoczywać ;) Drugi domek nie powinien mieć żywego zwierzaka a raczej pluszaczka. Młode małżeństwo, które chciałoby aby pies nie szczekał, nie sikał, nie biegał po mieszkaniu za bardzo i najlepiej jakby załatwiał sę do kuwey. Nie dałabym im żadnego psa! Quote
Guest monia3a Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Arwin pies na krety :D [URL]http://www.youtube.com/watch?v=kXmKBtrShxU[/URL] Tylko zgrało się jaoś tak bokiem i nie umiem przerobić ;) Dzisiejszy spacerek. Quote
Akrum Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='monia3a']Arwin pies na krety :D [URL]http://www.youtube.com/watch?v=kXmKBtrShxU[/URL] Tylko zgrało się jaoś tak bokiem i nie umiem przerobić ;) Dzisiejszy spacerek.[/QUOTE] skądś to znam :) ja w tym roku muszę troszkę ogródka zagrodzić, bo teściowa chce coś zasiać, a ogony wciąż nowe dziury tworzą :) podkopują co się tylko da :) Quote
Guest monia3a Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Arwinek od około godziny w nowym domku. :multi: Cieszę się bardzo ale i smucę bo psiak jest cudowny. Umowa spisana :) jestem z nimi w kontakcie jakby coś było nie tak czy będą mieli jakieś pytania czy problemy mają dzwonić. Umówiłam się z nimi za dwa tygodnie to zobaczymy co i jak. Quote
mshume Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bardzo się cieszę.Arwinku, dużo szczęścia w nowym domku :) Quote
ocelot Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='monia3a']Arwinek od około godziny w nowym domku. :multi: Cieszę się bardzo ale i smucę bo psiak jest cudowny. Umowa spisana :) jestem z nimi w kontakcie jakby coś było nie tak czy będą mieli jakieś pytania czy problemy mają dzwonić. Umówiłam się z nimi za dwa tygodnie to zobaczymy co i jak.[/QUOTE] Cudowna wiadomość:)zmieniać tytuł? Quote
Guest monia3a Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Myślę, że zmieniać :) Za tydzień mniej więcej będę mogła wziąć kolejnego maluszka na DT teraz przyjeżdza do mnie na kilka dni psiak z białostockiego schroniska. Quote
ocelot Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Kochani, ja wiem, ze to nie maluszek, ale muszę coś wymyślić [url]http://www.dogomania.pl/threads/183513-LiczAE-na-cud-GabryA-z-kwarantanny?p=14468696#post14468696[/url] Quote
andegawenka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Arwinku, sprawuj się dobrze chłopaku, powodzenia w Nowym Domku:multi: Quote
Recommended Posts