Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Dziś miałam jeden sensowny telefon w jego sprawie. Mieszkanie w bloku ale Państwo emeryci i zawsze któryś z nich jest w domu. Jestem umówiona na wizytę przed adopcyjną w niedzielę.

Nie zrozumnie mnie źle ale ja wolałabym aby mieszkał blisko mnie, ponieważ jakby coś, kiedyś to on zawsze będzie mógł do mnie wrócić, a jak będzie daleko to może być różnie ;)

W poniedziałek rano dam znać i jeśli żaden fajny dom się do tego czasu nie znajdzie to pojedzie chlopak na Śląsk. U mnie słowo droższe pieniędzy :D

Serce mi pęknie jak nadejdzie czas pożegnania :(

Posted

a może spodoba im się moja tymczasowiczka [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181044-Na-miA-oA-AE-wystarczyA-o-piAE-AE-dni-Lilka-w-DT-teraz-szukamy-DS"]Lilka[/URL]?

Posted

No i już wiem...
"Tak on miał wnętrowstwo, ale płytkie, tzw Pachwinowe, i w dodatku z możliwością odprowadzenia jądra w pobliże moszny. dotyczyło jednego jądra."

Guest monia3a
Posted

Dobrze, że było płytkie i zostało drugie jąderko wyjęte bo inaczej miałabym teraz mały problem ;)

Arwin nie wytrzymuje całej nocy, wczoraj wyszedł o 24 na spacer i zrobił siku a dziś rano o 7 kałuża. W dzień nie ma problemu, ponieważ często wychodzimy. Myślałam, że to tylko przejściowe, stres, nowy dom, musiał się przyzwyczaić do naszego rytmu dnia ale jednak nie, jest już u mnie tydzień i codziennie rano mam kałuże. Trzeba o tym uprzedzać potencjalnych chętnych ;)

Posted

ooo. to moze po zdjeciu szwow albo co, bo u mnie trzymal bardzo ladnie. (na pcozatku sikal, teren zaznaczal)

pewnie teraz, kiedy szwow juz nie ma to wyszedl z niego wariat ogromniasty!

Posted

Widzę,że Arwin to czekoladowy lisek ...W Boguszycach jest taki Maksio [url]http://www.dogomania.pl/threads/183425-NiskopodA-ogowy-Maksio-w-kolorze-CZEKOLADY-Prawdziwy-PIAE-KNIA-z-Boguszyc-szuka-DS[/url]

Guest monia3a
Posted

[quote name='Madallena']ooo. to moze po zdjeciu szwow albo co, bo u mnie trzymal bardzo ladnie. (na pcozatku sikal, teren zaznaczal)

pewnie teraz, kiedy szwow juz nie ma to wyszedl z niego wariat ogromniasty![/QUOTE]

On jak sypiał w kubraczku to nie sikał a teraz jak już jest bez niego to leje.

Guest monia3a
Posted

Jutro Arwin jedzie poznać potencjalnych nowych właścicieli.
Dziś byłam z wizytą w dwóch domkach, jedni to emeryci, o których pisałam wcześniej a drudzy z dzisiejszego ogłoszenia.
Państwo emeryci zrobili na mnie duże wrażenie, mają dorosłą córkę ale jeszcze bez wnuków. Pare lat temu mieli psiaka, który odszedł ze starości i nie szukali ze względu na brak czasu. Teraz są na emeryturze, mają działeczkę poza miastem więc Arwin będzie miał gdzie odpoczywać ;)
Drugi domek nie powinien mieć żywego zwierzaka a raczej pluszaczka. Młode małżeństwo, które chciałoby aby pies nie szczekał, nie sikał, nie biegał po mieszkaniu za bardzo i najlepiej jakby załatwiał sę do kuwey. Nie dałabym im żadnego psa!

Guest monia3a
Posted

Arwin pies na krety :D [URL]http://www.youtube.com/watch?v=kXmKBtrShxU[/URL]
Tylko zgrało się jaoś tak bokiem i nie umiem przerobić ;)
Dzisiejszy spacerek.

Posted

[quote name='monia3a']Arwin pies na krety :D [URL]http://www.youtube.com/watch?v=kXmKBtrShxU[/URL]
Tylko zgrało się jaoś tak bokiem i nie umiem przerobić ;)
Dzisiejszy spacerek.[/QUOTE]

skądś to znam :) ja w tym roku muszę troszkę ogródka zagrodzić, bo teściowa chce coś zasiać, a ogony wciąż nowe dziury tworzą :) podkopują co się tylko da :)

Guest monia3a
Posted

Arwinek od około godziny w nowym domku. :multi:
Cieszę się bardzo ale i smucę bo psiak jest cudowny. Umowa spisana :) jestem z nimi w kontakcie jakby coś było nie tak czy będą mieli jakieś pytania czy problemy mają dzwonić. Umówiłam się z nimi za dwa tygodnie to zobaczymy co i jak.

Posted

[quote name='monia3a']Arwinek od około godziny w nowym domku. :multi:
Cieszę się bardzo ale i smucę bo psiak jest cudowny. Umowa spisana :) jestem z nimi w kontakcie jakby coś było nie tak czy będą mieli jakieś pytania czy problemy mają dzwonić. Umówiłam się z nimi za dwa tygodnie to zobaczymy co i jak.[/QUOTE]
Cudowna wiadomość:)zmieniać tytuł?

Guest monia3a
Posted

Myślę, że zmieniać :)

Za tydzień mniej więcej będę mogła wziąć kolejnego maluszka na DT teraz przyjeżdza do mnie na kilka dni psiak z białostockiego schroniska.

Posted

Kochani, ja wiem, ze to nie maluszek, ale muszę coś wymyślić
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183513-LiczAE-na-cud-GabryA-z-kwarantanny?p=14468696#post14468696[/url]